mojtaba1373
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 23 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 1
- سن
- 31
طرز تهیه ترش تره گیلان
یکی از غذا های محلی و بسیار قدیمی گیلان که هم اکنون هم در حال پخت و پز توسط مردم گیلان و بسیاری از شهر های دیگر است غذای خوشمزه و لذیذ ترش تره است . ترش تره به طور معمول با تره درست میشود اما در برخی از نقاط با سبزیجات دیگر نیز پخت میگردد (این غذا در نقاط مختلف گیلان با روش ها متفاوت تهیه میشود ) و دیگر مواد تشکیل دهنده ان اب نارنج یا آب لیمو -تخم مرغ -سبزیجات -کمی برنج- سیر-نمک -فلفل تازه و روغن است و با برنج کته و نان میل می شود
ترش
طرز تهیه ترش تره گیلان
مواد لازم:
تره و یا سبزیجات معتر 1 کیلو
برنج یک قاشق غذاخوری
آب یک پیمانه
آب نارنج یا آب لیمو 1پیمانه
از گوجه سبز میتوان برای ترسی بیشتر و مزه دادن به غذا استفاده کرد
سیر 2-3 حپه
نمک-فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ 2-3 عدد
روغن به مقدار لازم ولی بهتر است از کره استفاده شود طعم بهتری میدهد غذا
طرز تهیه:
سبزیجات و سیر را شسته و کمی خورد کنید و به همراه کمی برنج و نمک و فلفل و زردچوبه در ظرفی بریزید (ترجیحا گمج که در گیلان استفاده میشود) و با نصف لیوان آب بگذارید بپزند
پس پختن سبزیجات ترشی را به آن اضافه کنید و بگذارید به خورد سبزیجات برود و سپس از روی اتش بردارید تا کمی سرد شود و با گوشت کوب بکوبید تا کمی خورد شود و دوباره به روی اجاق بگذارید و روغن یا کره را به ان اضافه کنید و کمی تفت دهید (فقط تفت) سپس تخم مرغ ها را داخل غذا بریزید و زمانی که تخم مرغ گرفت کمی هم بزنید تا با کل سبزیجات مخلوط شود ولی تخم مرغ زیاد خورد نشود در انتها هم فلفل را به غذا اضافه کنید.
این غذا را در گیلان با برنج کته - نان - ترب و زیتون میل میکنند
ترش تره یکی از غذا های محلی و بسیار قدیمی استان گیلان است که در عین خوش مزه بودن برای افرادی که دوست دارند غذا های بدون گوشت و مرغ مصرف کنند بسیار مناسب است.
منبع:
یکی از غذا های محلی و بسیار قدیمی گیلان که هم اکنون هم در حال پخت و پز توسط مردم گیلان و بسیاری از شهر های دیگر است غذای خوشمزه و لذیذ ترش تره است . ترش تره به طور معمول با تره درست میشود اما در برخی از نقاط با سبزیجات دیگر نیز پخت میگردد (این غذا در نقاط مختلف گیلان با روش ها متفاوت تهیه میشود ) و دیگر مواد تشکیل دهنده ان اب نارنج یا آب لیمو -تخم مرغ -سبزیجات -کمی برنج- سیر-نمک -فلفل تازه و روغن است و با برنج کته و نان میل می شود
ترش

طرز تهیه ترش تره گیلان
مواد لازم:
تره و یا سبزیجات معتر 1 کیلو
برنج یک قاشق غذاخوری
آب یک پیمانه
آب نارنج یا آب لیمو 1پیمانه
از گوجه سبز میتوان برای ترسی بیشتر و مزه دادن به غذا استفاده کرد
سیر 2-3 حپه
نمک-فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ 2-3 عدد
روغن به مقدار لازم ولی بهتر است از کره استفاده شود طعم بهتری میدهد غذا
طرز تهیه:
سبزیجات و سیر را شسته و کمی خورد کنید و به همراه کمی برنج و نمک و فلفل و زردچوبه در ظرفی بریزید (ترجیحا گمج که در گیلان استفاده میشود) و با نصف لیوان آب بگذارید بپزند
پس پختن سبزیجات ترشی را به آن اضافه کنید و بگذارید به خورد سبزیجات برود و سپس از روی اتش بردارید تا کمی سرد شود و با گوشت کوب بکوبید تا کمی خورد شود و دوباره به روی اجاق بگذارید و روغن یا کره را به ان اضافه کنید و کمی تفت دهید (فقط تفت) سپس تخم مرغ ها را داخل غذا بریزید و زمانی که تخم مرغ گرفت کمی هم بزنید تا با کل سبزیجات مخلوط شود ولی تخم مرغ زیاد خورد نشود در انتها هم فلفل را به غذا اضافه کنید.
این غذا را در گیلان با برنج کته - نان - ترب و زیتون میل میکنند
ترش تره یکی از غذا های محلی و بسیار قدیمی استان گیلان است که در عین خوش مزه بودن برای افرادی که دوست دارند غذا های بدون گوشت و مرغ مصرف کنند بسیار مناسب است.
منبع: