bahramn
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 17 می 2007
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 5
ماهیتابهی سوسیس و سبزیجات ترکی یک وعده ایدهآل برای شام است که تمام اعضای خانواده آن را دوست خواهند داشت. چاشنی شده با سبزیجات و پنیر پارمیزان
با ما همراه باشید.
اگر از افرادی هستید که از غذاهای تکراری برای شام خستهاید و همیشه دغدقهی آن را دارید، بهتر است این ماهیتابهی سبزیجات را که هم وقت کمی میگیرد و هم مقرون به صرفه است را امتحان کنید.
تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که سوسیسهای خرد شده را بپزید. سبزیجات و سوسیس را در ظرفی که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. این کار باعث میشود سینی را راحتتر تمیز کنید.
در این دستور از سبزیجاتی نظیر سیبزمینی، کلم بروکلی، کلم بروکسل، کدو استفاده میکنیم اما شما میتوانید از سبزیجات مورد علاقهی افراد خانوادهتان استفاده کنید یا فلفل،گوجه فرنگی و یا لوبیا سبز بریزید. سبزیجات دارای عطر فوقالعادهای هستند، چاشنی زدن با پیاز، پونه، جعفری و رزماری همراه سوسیس دودی همه را مجذوب خود میکند. نکتهای که باید توجه کنید اینکه اندازه سیبزمینیها را کوچک بگیرید تا همراه باقی سبزیجات در زمان مناسب بپزد.
سرو برای 4 نفر
زمان کلی: 60 دقیقه
زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 45 ا 60 دقیقه
مواد مورد نیاز:
370 گرم سوسیس دودی خرد شده
12 عدد جوانهی کلم بروکسل خرد شده
1 عدد سیبزمینی بزرگ شیرین خرد شده
1 عدد کدو سبز بزرگ یا متوسط خرد شده
1.5 فنجان گل کلم بروکلی
3 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز خشک شده
1 تا 2 قاشق چایخوری رزماری خشک شده
1 قاشق غذاخوری پونهی خشک شده
1 تا 2 قاشق چایخوری رزماری خشک
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
پنیر پارمیزان رنده شده (اختیاری)
دستور تهیه:
فر را در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق کاغذ روغنی یا فویل آلمینیومی کف سینی بگذارید و بعد سوسیس، سبزیجات بروکسل، سیبزمینی شیرین، کدو سبز، گوجهفرنگی و کلم بروکلی را اضافه کنید و روغن زیتون بزنید.
با دستهای خود به طور یکنواخت پودر پیاز، جعفری، پونه، رزماری، نمک و فلفل را روی سبزیجات بپاشید. توجه کنید سبزیجات روی هم و انباشته نباشند در این صورت فرایند پخت به خوبی انجام نمیگیرد.
بین 45 تا 60 دقیقه زمان کافیست تا سبزیجات شما ترد و نرم شود. برای اینکه از حد پخت مناسب مطمئن شوید سبزیجات را از 40 دقیقه به بعد تست کنید.
اگر دوست دارید پارمیزان بریزید و داغ داغ سرو کنید. گرچه این غذا تازه و گرم لذیذتر است اما به مدت 5 روز در دمای یخچال سالم میماند.
با ما همراه باشید.
اگر از افرادی هستید که از غذاهای تکراری برای شام خستهاید و همیشه دغدقهی آن را دارید، بهتر است این ماهیتابهی سبزیجات را که هم وقت کمی میگیرد و هم مقرون به صرفه است را امتحان کنید.
تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که سوسیسهای خرد شده را بپزید. سبزیجات و سوسیس را در ظرفی که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. این کار باعث میشود سینی را راحتتر تمیز کنید.
در این دستور از سبزیجاتی نظیر سیبزمینی، کلم بروکلی، کلم بروکسل، کدو استفاده میکنیم اما شما میتوانید از سبزیجات مورد علاقهی افراد خانوادهتان استفاده کنید یا فلفل،گوجه فرنگی و یا لوبیا سبز بریزید. سبزیجات دارای عطر فوقالعادهای هستند، چاشنی زدن با پیاز، پونه، جعفری و رزماری همراه سوسیس دودی همه را مجذوب خود میکند. نکتهای که باید توجه کنید اینکه اندازه سیبزمینیها را کوچک بگیرید تا همراه باقی سبزیجات در زمان مناسب بپزد.
سرو برای 4 نفر
زمان کلی: 60 دقیقه
زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 45 ا 60 دقیقه
مواد مورد نیاز:
370 گرم سوسیس دودی خرد شده
12 عدد جوانهی کلم بروکسل خرد شده
1 عدد سیبزمینی بزرگ شیرین خرد شده
1 عدد کدو سبز بزرگ یا متوسط خرد شده
1.5 فنجان گل کلم بروکلی
3 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز خشک شده
1 تا 2 قاشق چایخوری رزماری خشک شده
1 قاشق غذاخوری پونهی خشک شده
1 تا 2 قاشق چایخوری رزماری خشک
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
پنیر پارمیزان رنده شده (اختیاری)
دستور تهیه:
فر را در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق کاغذ روغنی یا فویل آلمینیومی کف سینی بگذارید و بعد سوسیس، سبزیجات بروکسل، سیبزمینی شیرین، کدو سبز، گوجهفرنگی و کلم بروکلی را اضافه کنید و روغن زیتون بزنید.
با دستهای خود به طور یکنواخت پودر پیاز، جعفری، پونه، رزماری، نمک و فلفل را روی سبزیجات بپاشید. توجه کنید سبزیجات روی هم و انباشته نباشند در این صورت فرایند پخت به خوبی انجام نمیگیرد.
بین 45 تا 60 دقیقه زمان کافیست تا سبزیجات شما ترد و نرم شود. برای اینکه از حد پخت مناسب مطمئن شوید سبزیجات را از 40 دقیقه به بعد تست کنید.
اگر دوست دارید پارمیزان بریزید و داغ داغ سرو کنید. گرچه این غذا تازه و گرم لذیذتر است اما به مدت 5 روز در دمای یخچال سالم میماند.