• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه خوراک ماهیچه ایتالیایی - آموزش آشپزی و پختن غذای خوراک ایتالیایی

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
22
تکه های گوشت را با ارد مخلوط می کنیم.و در روغن انرا تفت می دهیم.سیر و پیاز و هویج را ریز خرد می کنیم و انرا در روغن زیتون تفت می دهیم.بعد از ان گوشت های سرخ و جعفری و گوجه فرنگی و اویشن و برگ بو و فلفل و پوست لیمو رنده شده را ......

طرز تهیه خوراک ایتالیایی



طرز تهیه خوراک ماهیچه ایتالیایی - آموزش آشپزی و پختن غذای خوراک ایتالیایی
خوراک ماهیچه اسوبوکو(ایتالیایی)

مواد لازم برای پخت:

ماهیچه گوساله 4 تکه

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

کره 30 گرم

اب مرغ یا گوشت 3 پیمانه

پیاز یک عدد

سیر یک حبه

جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

هویج و ساقه کرفس یک عدد

گوجه فرنگی 5 عدد

طرز تهیه این خوراک:

تکه های گوشت را به ارد اغشته کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.کرفس,سیر,پیاز,هویج را ریزخرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم.سپس گوشت های سرخ شده ,گوجه فرنگی,جعفری خرد شده,اویشن,برگ بو,فلفل و پوست لیموی رنده شده و ابگوشت یا مرغ را اضافه کرده,درب ظرف را گذاشته و می گذاریم ظرف به مدت یک و نیم تا دو ساعت روی اجاق بماند و بعد از این مدت خوراک ماهیچه ای ایتالیایی ما اماده میشود.



خوراک گوشتی ایتالیایی



امیدوارم از این اموزش لذت کافی را برده باشید.تا اموزش بعدی که خورش فسنجان میباشد همتان را به خداوند یکتا می سپارم.
منبع
 
بالا