• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه خورشت گولاش

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
22
برای پختن این خورشت خوشمزه ابتدا گوشت را تمیز می کنیم.سپس انرا خرد کرده و در روغن انرا تفت می تهیم.سپس پیاز سرخ شده و رب و ادوبه را می افزاییم و می گذاریم تا کمی سرخ شوند.سپس به قابلمه اب را می افزاییم و سپس حرارت را کم کرده و می گذاریم تا مواد اب را جذب کنند.سپس تا موقعی که مواد اب را جذب کنند ما ماکارونی را در اب می جوشانیم و در حین جوشیدن به ان روغن و نمک می افزاییم.بعد از اینکار ها انرا اب کش می کنیم سپس......

دستور پخت خورشت گولاش



مواد لازم :

گوشت گوسفند : 250 گرم

پیاز داغ : 2 قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای : 1 عدد

جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری

کره : 50 گرم

رب : 1 قاشق سوپ خوری

سس سفید : 1 پیمانه

ادویه : 1 قاشق چای خوری

نمک : به مقدار لازم

روغن مایع : 2 قاشق سوپ خوری

ماکارانی ( فوتو چینی ) : 500 گرم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت تکه شده را در روغن سرخ کرده و بعد پیاز داغ ، رب و ادویه را ریخته و کمی که تفت خورد آب را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و آب آن جذب مواد شود .

سپس در این مدت ماکارانی فوتو چینی را به مدت 45 دقیقه در آب جوش که کمی روغن مایع و نمک دارد می پزیم .
و بعد آن را آبکش کرده و به همراه فلفل دلمه ای نگینی و جعفری در کره به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم .
سپس سس سفید و نمک را به خورشت اضافه کرده و 2 دقیقه بعد حرارت را قطع و آن را روی ماکارانی ریخته و سرو می کنیم .
این خورشت را با برنج نیز می توان سرو کرد .



مواد لازم برای پختن خورشت گولاش



امیدوارم از این ااموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه ی شما را به خداوند یکتا می سپارم.التماس دعا
منبع
 
بالا