panasonic.ir
Registered User
دسر کرم کاستارد و ژله
● مواد لازم
▪ پودر کاستارد ۴ قاشق غذاخوری
▪ شیر یک کیلو (معادل ۵ لیوان)
▪ شکر ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر ژله
● طرز تهیه:
پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم. ۴ لیوان بقیه شیر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود ( حدود ۱۵ دقیقه) مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.
وقتی کرم سرد شد آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.
سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم, ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم . برای تهیه ژله, پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.
برای تهیه ژله می توانیم به جای یک لیوان آب سرد از یک لیوان ماست استفاده کنیم هم خوشمزه تر می شود و هم قشنگ تر.این دسر آماده بسیار راحت و خوشمزه است.
دسر پنیر و منگو
● نوع مقدار
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
قهوه فرانسه ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکلات ۵۰ گرم
منگو ۱ عدد
پنیر ۱۵۰ گرم
آب جوش یا شیر ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شکر و سفیده را می زنیم که کاملاً شکر در در سفیده حل شده و غلظت پیدا کند. ۲ قاشق شیر داغ را با قهوه مخلوط کرده حل می کنیم سپس شکلات را افزوده و به صورت بن ماری شکلات آب شود. خامه و پنیر را با هم می زنیم سپس شکلات را اضافه کرده در آخر سفیده را هم اضافه می کنیم. برش های منگو را در آن ریخته در ظرف مخصوص دسر ریخته به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملاً مایع بسته شود. سپس با شکلات و منگو تزئین می کنیم . می توان در کنار دسر از ژله نیز استفاده کرد.
دسر نسکافه
● مواد لازم
▪ نسکافه ۱ قاشق مربا خوری سرپر
▪ شکر۸۰گرم
▪ شیر نصف لیوان
▪ وانیل نصف قاشق چایخوری
▪ آب نصف استکان
▪ پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
▪ زرده تخم مرغ یک عدد
● طرز تهیه
شیر و شکر و نسکافه را با هم در ظرف گودی مخلوط می کنیم تا شکر در شیر حل شود. ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم سپس ژلاتین را با آب مخلوط کرده و مدت ۲۰ ثانیه قدرت۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم تا کاملاً ژلاتین در آب حل شود زرده تخم مرغ را با یک چنگال زده و به آرامی به مایه شیر اضافه می کنیم و مجدداً ظرف را به مدت ۲ دقیقه قدرت ۴۰% بدون درپوش در مایکروویو می گذاریم تا خامی زرده گرفته شود سپس ظرف را بیرون آورده و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و مایه را در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کرم بسته شود.
دسر توت فرنگی
● مواد لازم
▪ توت فرنگی؛ ۱ پیمانه
▪ بستنی؛ ۱ پیمانه
▪ پودر ژله توت فرنگی؛ ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند؛ ۱ قاشق غذاخوری
▪ خامه فرم گرفته؛ ۱ قاشق سوپخوری
▪ خلال پسته؛ ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن، چرخ کرده، آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب به هم بزنید تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذارید تا کمی نرم شود.
سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. بعد آن را در جامهای مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان دسر خود را با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال، سیب، گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزیین کنید.
دسر کاسترد
● مواد لازم:
▪ آرد ۷ قاشق غذاخوری
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ شیر خشک ۱ لیوان
▪ آب ۵ لیوان
▪ شکر ۱ و ۴/۱ لیوان
▪ تخم مرغ زده شده ۲ عدد
▪ وانیل کمی
▪ بسکویت ساده(بتی بور) ۱ بسته
● طرز تهیه:
۱) شیر خشک را در ظرفی ریخته،آب،شکر،آرد،تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم.
۲) کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. سپس مخلوط بالا را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت ۵ الی ۷ دقیقه هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. مواد را کنار می گذاریم.
۳) ظرف پیرکسی را چرب کرده و کف آن بسکویت می چینیم بطوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند.
۴) مواد بدست آمده را روی بسکویت ها ریخته بطوریکه تمام سطح بسکویت ها را به طور یکنواخت بپوشاند.
۵) بقیه بسکویت های باقی مانده را نرم کرده روی مواد می پاشیم تا تمام سطح مواد را بپوشاند. سپس روی بسکویت های نرم شده کمی کشمش می ریزیم.
۶) ظرف دسر را به مدت ۳ ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد و آماده مصرف شود.
دسر گلابی و انار
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده
▪ یک عدد انار (دانه شده)
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده (به دلخواه)
▪ چهار برگ نعنا برای تزئین (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
انار و گلابی را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آن بریزید. در یک ظرف کوچک شکر، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی میوه ها بریزید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرفی ریخته و با بادام و نعنا تزئین کنید.
مواد لازم دسر موز و بستنی برای 4 نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
موز کوچک 6 عدد
100 گرم / 95 کالری
کره
50 گرم یا یک چهارم پیمانه
100 گرم / 737 کالری
هل(کوبیده شده)
4 عدد
100 گرم / 320 کالری
بادام پرک پوست کنده
50 گرم یا یک دوم پیمانه
100 گرم / 612 کالری
لیموترش کوچک
آب و پوست رنده شده یک عدد
100 گرم / 42 کالری
پودر قند
50 گرم یا یک سوم پیمانه
100 گرم / 400 کالری
آب پرتقال یا آب آناناس
2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دسر موز و بستنی :
*. موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.
وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
. پست رنده شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.
مراقب باشید موزها را آن قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری شان تغییر کند.
خواص آناناس :
. همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار می آیند. آناناس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.

● مواد لازم
▪ پودر کاستارد ۴ قاشق غذاخوری
▪ شیر یک کیلو (معادل ۵ لیوان)
▪ شکر ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر ژله
● طرز تهیه:
پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم. ۴ لیوان بقیه شیر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود ( حدود ۱۵ دقیقه) مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.
وقتی کرم سرد شد آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.
سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم, ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم . برای تهیه ژله, پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.
برای تهیه ژله می توانیم به جای یک لیوان آب سرد از یک لیوان ماست استفاده کنیم هم خوشمزه تر می شود و هم قشنگ تر.این دسر آماده بسیار راحت و خوشمزه است.
دسر پنیر و منگو
● نوع مقدار
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
قهوه فرانسه ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکلات ۵۰ گرم
منگو ۱ عدد
پنیر ۱۵۰ گرم
آب جوش یا شیر ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شکر و سفیده را می زنیم که کاملاً شکر در در سفیده حل شده و غلظت پیدا کند. ۲ قاشق شیر داغ را با قهوه مخلوط کرده حل می کنیم سپس شکلات را افزوده و به صورت بن ماری شکلات آب شود. خامه و پنیر را با هم می زنیم سپس شکلات را اضافه کرده در آخر سفیده را هم اضافه می کنیم. برش های منگو را در آن ریخته در ظرف مخصوص دسر ریخته به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملاً مایع بسته شود. سپس با شکلات و منگو تزئین می کنیم . می توان در کنار دسر از ژله نیز استفاده کرد.
دسر نسکافه

● مواد لازم
▪ نسکافه ۱ قاشق مربا خوری سرپر
▪ شکر۸۰گرم
▪ شیر نصف لیوان
▪ وانیل نصف قاشق چایخوری
▪ آب نصف استکان
▪ پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
▪ زرده تخم مرغ یک عدد
● طرز تهیه
شیر و شکر و نسکافه را با هم در ظرف گودی مخلوط می کنیم تا شکر در شیر حل شود. ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم سپس ژلاتین را با آب مخلوط کرده و مدت ۲۰ ثانیه قدرت۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم تا کاملاً ژلاتین در آب حل شود زرده تخم مرغ را با یک چنگال زده و به آرامی به مایه شیر اضافه می کنیم و مجدداً ظرف را به مدت ۲ دقیقه قدرت ۴۰% بدون درپوش در مایکروویو می گذاریم تا خامی زرده گرفته شود سپس ظرف را بیرون آورده و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و مایه را در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کرم بسته شود.
دسر توت فرنگی
● مواد لازم
▪ توت فرنگی؛ ۱ پیمانه
▪ بستنی؛ ۱ پیمانه
▪ پودر ژله توت فرنگی؛ ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند؛ ۱ قاشق غذاخوری
▪ خامه فرم گرفته؛ ۱ قاشق سوپخوری
▪ خلال پسته؛ ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن، چرخ کرده، آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب به هم بزنید تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذارید تا کمی نرم شود.
سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. بعد آن را در جامهای مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان دسر خود را با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال، سیب، گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزیین کنید.
دسر کاسترد

● مواد لازم:
▪ آرد ۷ قاشق غذاخوری
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ شیر خشک ۱ لیوان
▪ آب ۵ لیوان
▪ شکر ۱ و ۴/۱ لیوان
▪ تخم مرغ زده شده ۲ عدد
▪ وانیل کمی
▪ بسکویت ساده(بتی بور) ۱ بسته
● طرز تهیه:
۱) شیر خشک را در ظرفی ریخته،آب،شکر،آرد،تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم.
۲) کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. سپس مخلوط بالا را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت ۵ الی ۷ دقیقه هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. مواد را کنار می گذاریم.
۳) ظرف پیرکسی را چرب کرده و کف آن بسکویت می چینیم بطوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند.
۴) مواد بدست آمده را روی بسکویت ها ریخته بطوریکه تمام سطح بسکویت ها را به طور یکنواخت بپوشاند.
۵) بقیه بسکویت های باقی مانده را نرم کرده روی مواد می پاشیم تا تمام سطح مواد را بپوشاند. سپس روی بسکویت های نرم شده کمی کشمش می ریزیم.
۶) ظرف دسر را به مدت ۳ ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد و آماده مصرف شود.
دسر گلابی و انار

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده
▪ یک عدد انار (دانه شده)
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده (به دلخواه)
▪ چهار برگ نعنا برای تزئین (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
انار و گلابی را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آن بریزید. در یک ظرف کوچک شکر، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی میوه ها بریزید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرفی ریخته و با بادام و نعنا تزئین کنید.

مواد لازم دسر موز و بستنی برای 4 نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
موز کوچک 6 عدد
100 گرم / 95 کالری
کره
50 گرم یا یک چهارم پیمانه
100 گرم / 737 کالری
هل(کوبیده شده)
4 عدد
100 گرم / 320 کالری
بادام پرک پوست کنده
50 گرم یا یک دوم پیمانه
100 گرم / 612 کالری
لیموترش کوچک
آب و پوست رنده شده یک عدد
100 گرم / 42 کالری
پودر قند
50 گرم یا یک سوم پیمانه
100 گرم / 400 کالری
آب پرتقال یا آب آناناس
2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دسر موز و بستنی :
*. موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.
وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
. پست رنده شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.
مراقب باشید موزها را آن قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری شان تغییر کند.
خواص آناناس :
. همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار می آیند. آناناس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.