tse trader
Registered User
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید...
مواد لازم برای 5 نفر:
روغن زیتون: 4قاشق غذاخوری
ارده: 3قاشق غذاخوری
نخودپخته: 1پیمانه خورد شده
نمک، فلفل قرمز: به میزان لازم
زرشک: 2قاشق غذاخوری
زعفران آب شده: 1قاشق غذاخوری
لیموترش: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.
روغن زیتون: 4قاشق غذاخوری
ارده: 3قاشق غذاخوری
نخودپخته: 1پیمانه خورد شده
نمک، فلفل قرمز: به میزان لازم
زرشک: 2قاشق غذاخوری
زعفران آب شده: 1قاشق غذاخوری
لیموترش: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.