• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ و سبزیجات در منزل

elhamamiran

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2018
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
24
سن
34
طرز تهیه سوفله مرغ
sofle-morgh-min.jpg

دستور تهیه سوفله مرغ و قارچ و سبزیجات خوشمزه در منزل
سوفله مرغ و قارچ جزو سوفله های خوشمزه و بی نظیری است که از مرغ و قارچ درست می شود و به راحتی در منزل قابل تهیه است. سوفله ها انواع مختلفی دارد که می توان آنها را به آسانی و در طعم های متفاوتی درست کرد و به عنوان یک وعده غذای سالم و یا یک عصرانه عالی سرو کرد.

از انواع سوفله ها می توان سوفله سیب زمینی، سوفله بادمجان و سوفله های فراوان دیگر را نام برد که به همراه یک سس خوشمزه طعم عالی و فوق العاده ای دارند.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی خانگی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه سوفله مرغ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این سوفله مرغ و قارچ خوشمزه را به صورت مرحه به مرحله درست کنید.

مواد لازم سوفله مرغ و قارچ
مرغ خرد شده 500 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
جعفری و گشنیز نصف پیمانه
سس بشامل غلیظ 2 پیمانه
پنیر مازارلا نصف پیمانه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دستور تهیه و پخت سوفله مرغ و قارچ
1. برای درست کردن سوفله مرغ و قارچ، ابتدا پیاز و مرغ را خرد می کنیم و بعد در یک تابه با مقداری روغن آنها را تفت می دهیم. بعد از تفت دادن قارچ و ادویه را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب قارچ خشک شود. در آخر جعفری و گشنیز را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم.

2. سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و زرده را کاملا با همزن دستی هم می زنیم تا رنگش روشن شود. بعد زرده زده شده را داخل سس بشامل سرد شده می ریزیم و هم می زنیم.

3. در ادامه سفیده تخم مرغ را جداگانه با همزن هم می زنیم تا پف کند و سفت شود. طوری که اگر ظرف را برگردانیم از ظرف نریزد.

4. حالا مواد مرغ و قارچ تفت داده شده را به مخلوط سس و زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم. در آخر هم سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و به صورت آرام و دورانی از یک سمت فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا پف آن از بین نرود.

5. مواد آماده شده را داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب شده می ریزیم و کاملا در ظرف صاف می کنیم. روی آن را پنیر می ریزم و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فری که از قبل داغ شده قرار می دهیم تا سوفله پخته شود.

6. وقتی که روی سوفله طلایی شد، آن را از فر در می آوریم و با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوفله مرغ و قارچ خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8191-sofle-morgh/
 
بالا