در این صفحه با طرز تهیه سوپ گوشت و تخم مرغ آشنا می شوید.
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
گوشت راسته
٢۵٠ گرم
2
تخممرغ
٢ عدد
3
قارچ
۵٠ گرم
4
پیازچه
۴ عدد
5
آب بویون
5/1 لیوان
6
آرد ذرت
٢ قاشق سوپخوری
7
گشنیز
١ پیمانه
8
نمک، فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشتها را قطعهقطعه کرده و با آرد و سس سویا ترکیب میکنیم. آب بویون را روی آنها ریخته و با حرارت ملایم میپزیم. پیازچه و قارچ را در حد امکان ریز خرد میکنیم و به همراه گشنیز داخل غذا میریزیم. سپس تخممرغها را جدا میزنیم تا سفید شوند و به غذا اضافه میکنیم.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/617.html

مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
گوشت راسته
٢۵٠ گرم
2
تخممرغ
٢ عدد
3
قارچ
۵٠ گرم
4
پیازچه
۴ عدد
5
آب بویون
5/1 لیوان
6
آرد ذرت
٢ قاشق سوپخوری
7
گشنیز
١ پیمانه
8
نمک، فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشتها را قطعهقطعه کرده و با آرد و سس سویا ترکیب میکنیم. آب بویون را روی آنها ریخته و با حرارت ملایم میپزیم. پیازچه و قارچ را در حد امکان ریز خرد میکنیم و به همراه گشنیز داخل غذا میریزیم. سپس تخممرغها را جدا میزنیم تا سفید شوند و به غذا اضافه میکنیم.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/617.html