• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه شیرینی میکادو در خانه

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
مواد لازم :
100 گرم آرد سفید
100 گرم آرد نخودچی
1 لیوان پودر شکر
3/4 پیمانه روغن مایع
1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1 قاشق چای خوری پودر دارچین
1/2 قاشق چای خوری پودر هل
3 عدد نان بستنی
به مقدار لازم شکلات تخته ای
برای تزئین گردو خرد شده
%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88.jpg

شیرینی میکادو ، یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید .
این شیرینی معمولا برای سفره های نذری و هم چنین خیرات تهیه می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی میکادو ، ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس آن را در تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم و مرتب تفت می دهیم تا بوی خوش آرد درآید ولی رنگ آرد تغییر نکند . حدودا ۲۰ دقیقه کافی است . سپس روغن را کم کم اضافه کرده و با آرد مخلوط می کنیم تا مایعی کمی شلی تراز ماست بدست آید . حالا پودر شکر را هم اضافه کرده و ترکیب می کنیم . در پایان پودر کاکائو ، پودر دارچین و پودر هل را هم اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر تقت داده و بعد از روی حرارت بر می داریم .
نان بستنی ها را از وسط دو نیم کرده و کنار می گذاریم . هر ورق از نان را روی سطح کار قرار داده و از مواد آماده شده روی آن می ریزیم به طوری که تمام سطح نان را بپوشاند . سپس یک ورقه از نان بستی را دوباره روی آن قرار داده و با کف دست فشار می دهیم تا کاملا بهم بچسبد و این کار را می کنیم تا مواد شیرینی و نان ها تمام شود . شیرینی میکادو باید به گونه ای باشد که لایه آخر آن را نان بستنی تشکیل دهد . حالا شیرینی میکادو را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت نیم ساعت بماند و لایه ها به هم بچسبد .
تا آن زمان شکلات تخته ای را به روش بن ماری ( روی بخار کتری و یا سماور ) ذوب می کنیم .
شیرینی میکادو را از یخچال خارج کرده و شکلات آب شده را روی آن ریخته و سطح شیرینی را با گردوی خرد شده و یا در صورت تمایل با پودر نارگیل و یا پودر پسته پوشانده و دوباره در یخچال قرار می دهیم تا شکلات هم خودش را بگیرد و بعد برش داده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
منبع : آیکابان
 
بالا