طرز تهیه کاکا ( شیرینی سنتی گیلان)
یکی از شیرینی های سنتی استان گیلان کاکا نام دارد که در بین مردم به عنوان یک عصرانه لذیذ، ارزان قیمت و ساده بسیار متداول است.
مواد مورد نیاز:
آرد گندم: یک پیمانه
آرد برنج: یک پیمانه
زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: به میزان لازم
شکر: یک پیمانه
گردو ( اختیاری)
طرز تهیه:
مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و اینقدر هم می زنیم تا مایع سفتی به دست بیاید. حالا شیر را آرام آرام اضافه می کنیم تا غلظت مواد مانند مایه کوکو شود. حالا درون تابه ای روغن می ریزیم و به اندازه ۲ ملاقه از مواد را درون تابه می ریزیم (دقت کنید که مواد را دقیقا وسط تابه بریزید) و میگذاریم پخته شود و بعد از حدود ده دقیقه آن را بر می گردانیم تا روی دیگر هم طلایی شود. کاکا آماده است.
بسته به ذائقه و سلیقه خودتان می توانید ادویه جاتی مانند هل یا زیره یا گلاب یا کدو حلوایی پخته را به آن بیافزایید.
منبع: سایت نیزار
http://neizar.com