• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه شیرینی پاپیونی

beh_neizar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 می 2015
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
41
شیرینی پاپیونی از آن جمله شیرینی هایی است که آدم را یاد قدیم می اندازد. یاد خونه مادربزرگ و پدربزرگ ها. یاد دوران خوش کودکی. شیرینی فروشی های قدیمی، همان که روش پودر قند داشت و شبیه شیرینی دانمارکی بود. حالا برای اینکه تجدید خاطره کنیم این شیرینی رو که خیلی هم درست کردنش ساده است، با هم درستمی کنیم. خب، دست به کار شوید و مواد لازم زیر رو که فقط دو چیز است، آماده کنید تا شروع کنیم.

خمیر هزارلا را به قطر ۴-۳ میلی متر باز کنید. با رولت و خط کش برای اینکه اندازه ها کاملاً یکسان باشد، مستطیل هایی به طول ۱۰ و عرض ۲ سانتی متر برش می زنیم. (مطابق شکل)



کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کرده . خمیرهای برش خورده را بردارید و از دو طرف در جهت عکس یکدیگر پیچ دهید و روی سینی فر بچینید. حدود یک ساعت خمیرها را به همین حالت در دمای محیط آشپزخانه قرار دهید و بعد از آن فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. اگر تمایل دارید، قبل از گذاشتن داخل فر می توانید روی شیرینی ها را کمی زرده تخم مرغ بمالید.



فر که کاملا داغ شد سینی را داخل آن قرار دهید و ۲۰ دقیقه صبر کنید. توجه کنید که فرها با هم متفاوت هستند؛ پس بعد از ۱۵ دقیقه نگاهی به آن ها بیاندازید. اگر زیر آنها طلایی شده بود، فر را خاموش کنید. برای خوشگل تر شدن شیرینی ها، من ۵ دقیقه شعله گریل را روشن می کنم که روی انها هم طلایی شود. پس از خارج کردن از فر، پودر قند را روی آنها بپاشید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.


منبع: سایت neizar.com
 
بالا