• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه شیرینی پسته

roozane

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 فوریه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
9
1363729505-372278_scR3Hw6l.jpg

مواد لازم:



  • پودر قند:100گرم
  • کره نرم شده:120گرم
  • زرده:2عدد
  • آرد:250گرم
  • پودر پسته:100گرم
  • رنگ سبز:1قطره

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زرده‌ها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده.

حال رنگ مجاز و آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید.خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید.طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید.

نکته: باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیده‌اید و در فر قرار داده‌اید نباید به هیچ وجه روی شیرین تغییر رنگ دهد، برای جلوگیری از این کار به محض اینکه طرف دیگر شیرینی طلایی شد، آنها را از فر در آورید.
 
بالا