• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه فلافل عربی

ali@@@

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2014
نوشته‌ها
57
لایک‌ها
26
سن
31
ا روشی ساده جهت تهیه فلافل عربی آشنا شوید.




1391595152.jpg




مواد لازم
مواد لازم
مقدار

باقلای خشک

380 گرم

نخود

380 گرم

سیر کوبیده درشت

2 حبه

پیاز درشت

1 عدد

پیازچه بزرگ

4 عدد

فلفل سبز قلمی تند

4 عدد

بیکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

آرد

3 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده

1 قاشق مربا خوری

پودر تخم گشنیز

5/1 قاشق مربا خوری

پودر زیره سبز

به مقدار لازم

نمک و فلفل

به مقدار لازم

روغن

به میزان لازم

طرز تهیه
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.

توجه: باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.





منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1909.html
 

amirm2:D

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
18
فلافل لبنانی چه تفاوتی با عربی داره
 

rastegarz75

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2014
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
9
يه راز هست در مورد درس كردن فلافل ..
بايد توش پودر انبه بريزي خيلي خوشمزش ميكنه!!
 

reyes17

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
98
لایک‌ها
10
محل سکونت
Tehran
آموزش طرز تهيه فلافل جنوبی و بندری


فلافل،فلافل جنوبی،فلافل خوزستانی،فلافل اهوازی،فلافل خانگی،فلافل عربی

در این پست از پرتال محبوب دلبرانه مجموعه سه نوع فلافل را برای شما توضیح میدهیم که روش تهیه و آموزش آنرا یاد بگیرید

فلافل بندری، فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل

طرز تهيه فلافل خوزستانی

مواد لازم:

نخود خيس شده: ۲۵۰ گرم

پياز: يك عدد بزرگ

سير: ۳ حبه

رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری

سيب زميني آب پز: ۱ عدد كوچک

ادويه كاری: ۲ قاشق چايخوری

فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه

.

طرز تهيه:

ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم. لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.

.

نكات مهم:

۱- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعی فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد.

۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود.

۳- ميتوان بجای رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد.

۴- برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد.

.

دستور پخت سس فلافل

يك عدد سيب زمينی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد. اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.



فلافل،فلافل جنوبی،فلافل خوزستانی،فلافل اهوازی،فلافل خانگی،فلافل عربی

طرز تهیه فلافل بندری

مواد لازم:

تخم مرغ: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

نخود: یک فنجان

فلفل: یک چهارم قاشق سوپخوری

فلفل قرمز: قدری

.

طرز تهیه:

۴۸ ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.



فلافل،فلافل جنوبی،فلافل خوزستانی،فلافل اهوازی،فلافل خانگی،فلافل عربی

طرز تهیه فلافل (به صورت دیگر)

مواد لازم:

نخود ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد

گشنیز ۲۵۰ گرم

زیره ی كوبیده ۱ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز كوبیده ۱ قاشق چایخوری

آرد گندم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم

نمك به قدر كافی

.

طرز تهیه:

نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط كنید.

.

بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.



فلافل،فلافل جنوبی،فلافل خوزستانی،فلافل اهوازی،فلافل خانگی،فلافل عربی

آموزش و طرز تهیه فلافل عربی (اصل)

مواد لازم:

۳۸۰ گرم باقلای خشک

۳۸۰ گرم نخود

۲ حبه درشت سیر كوبیده

یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)

۴ عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)

فلفل سبز قلمی تند

یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر

۳ قاشق غذاخوری آرد یک فنجان

جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز ۵/۱ قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز به اندازه لازم

نمك و فلفل به اندازه لازم

روغن برای سرخ كردن فلافل

.

طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.



فلافل،فلافل جنوبی،فلافل خوزستانی،فلافل اهوازی،فلافل خانگی،فلافل عربی

نكات تغذیه ای:

فلافل یك نوع غذای لبنانی است كه برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود، پروتئین را در حد كافی و نیاز بدن تامین می كند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یك برس زبر، سیستم گوارشی را پاك می كند. این نوع فیبر، گلوكز (قند) و كلسترول خون را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.



مطالب پیشنهادی دلبرانه :

آموزش طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه
 

marzieh66

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2016
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
سن
38
ممنون به خاطر مطلب مفیدتون.
دوستانی که هر سه روش رو امتحان کردن کدوم یکی خوشمزه تره؟؟
 
بالا