• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه ماهی شکم پر.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
22
برای پختن این غذای خوشمزه ابتدا باید نمک و ماهی و ابلیمو و فلفل را با هم قاطی می کنیم تا ماهی مزه دار شود.یکی از نکاتی که باید در انتخاب ماهی توجه کنید که ماهی تازه چشم تازه و شفاف و برامده دارد و چشم ماهی کهنه نیمه باز است.پس از این کار سبزی ها را سرخ کنید .سپس شکم ماهی را باز کرده و سبزی را داخل ان بریزید و سپس شکم ماهی را با نخ بدوزید.سپس ماهی را در داخل فر بگذارید تا کمی سرخ گردد.هم چنین برای اینک ماهی طعم خوبی بگیرد می توانید..........

دستور پخت ماهی شکم پر



ماهی شکم پر

مواد لازم:

ماهی سفید یک عدد

الو و قیسی خرد شده یک دوم پیمانه

زرشک ///////////

گردو ساییده یک پیمانه

پیاز داغ دو ق.غ

نمک و فلفل و ابلیمو به میزان لازم

سبزی معطر یک پیمانه

دستور پخت :

ابتدا به ماهی نمک و فلفل و ابلیمو می زنیم.سپس سبزی را اضافه کرده و مواد را باهم تفت می دهیم.پس از اینکه مواد اماده شدن انرا داخل شکم ماهی ریخته و شکم ماهی را با نخ می دوزیم.سپس ماهی را داخل فر یا ماهیتابه قرار دهید تا مقداری سرخ شود.اگر ماهی را در فر قرار دادید می توانید روی ماهی مقداری ابلیمو و زعفران و روغن بریزید.هم چنین باید ماهی را در طبقه وسط فر که از قبل در دمای 300 درجه اماده کردید بگذارید.پس از سرخ شدن هم ماهی را با لیمو و جعفری و سس تزئین می کنیم.



مواد لازم برای پختن ماهی شکم پر



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه ی شما را به خداوند بلند مرتبه می سپارم.
منبع
 

saeed.bp

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2017
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
12
سن
40
سلام. حتما باید از ماهی سفید استفاده شود
 
بالا