• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه و مواد لازم کیک ماست بدون فر در تابه

elhamamiran

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2018
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
24
سن
34
cake-mast-bedon-fer-min.jpg
کیک ماست یک نوع کیک ساده و البته بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد و دستور پخت آسانی دارد. کیک ماست را خود من هر از گاهی برای عصرانه و صبحانه درست می کنم و در صورت تمایل پیشنهاد می کنم شما هم یک بار این کیک خوشمزه را در منزل درست کنید و طعم و مزه آن را امتحان کنید.

من قبلا در بارونک طرز تهیه کیک ماست در فر را نوشته ام و امروز هم تصمیم گرفتم برای آن دسته از بانوانی که به هر دلیلی به فر دسترسی ندارند، طرز تهیه کیک ماست بدون فر را در منزل آموزش بدهم. در ادامه با دستور پخت کیک ماست در تابه با مجله آشپزی بارونک همراه باشید.
مواد لازم کیک ماست
آرد سفید 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
ماست یک لیوان
شکر سه چهارم لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی
کشمش و گردو یک چهارم پیمانه
کاکائو برای تزیین کیک یک قاشق چای خوری
مراحل تهیه و پخت کیک ماست در ماهیتابه

1. برای تهیه کیک ماست بدون فر در منزل، ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. همچنین آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم.

2. برای شروع در یک ظرف مناسب تخم مرغ + شکر + وانیل را مخلوط می کنیم و حدود سه تا چهار دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

3. سپس ماست را اضافه می کنیم و در حد اینکه همه مواد باهم مخلوط شوند، هم می زنیم. در ادامه روغن مایع را اضافه می کنیم و دوباره در حد اینکه همه مواد باهم مخلوط شوند هم می زنیم. سه تا چهار دور کافی است.

4. در ادامه مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را به تدریج و در سه مرحله به مواد کیک اضافه می کنیم و در انتها یک دور با همزن هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. در صورتی که همزن نداشتید می توانید با قاشق هم بزنید.

5. هم اکنون مایه کیک ما آماده پخت است. شعله پخش کن را روی حرارت متوسط می گذاریم و ماهی تابه رژیمی را به مدت 10 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا مثل فر عمل کند و گرم شود.

6. بعد از 10 دقیقه کف ماهیتابه را چرب می کنیم و دو عدد کاغذ روغنی می اندازیم. حالا مایه کیک را داخل تابه می ریزیم و درب تابه را کیپ می کنیم و شعله گاز را روی کم می گذاریم، همانند وقتی که می خواهید برنج را دم کنید.

7. بعد از 25 تا 30 دقیقه بررسی می کنیم اگر اطراف کیک طلایی شده بود، تابه را برمی گذاریم تا طرف دیگر کیک هم طلایی شود. توجه کنید حتما واشر ماهی تابه که نارنجی رنگ هست را در بیاورید تا کیک خمیر نشود.

8. شما می توانید با این دستور کیک ماست را داخل قابلمه یا پلوپز هم درست کنید. امیدواریم از خوردن این کیک ماست خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
 
بالا