• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

elhamamiran

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2018
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
24
سن
34
bamieh-min.jpg
سیب زمینی بامیه ای یکی از پیش غذاهای خوشمزه و خاص می باشد و شما می توانید آن را در کنار بعضی از غذاهای سنتی و فست فودی خود سرو کنید. البته بعد از اینکه این سیب زمینی های بامیه ای خوشمزه و خوشگل را درست کنید شاید در نگاه اول برخی از مهمان های شما تصور کنند که این ها بامیه هستند!

به هر حال با طرز تهیه و درست کردن سیب زمینی بامیه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سیب زمینی بامیه ای را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید سیب زمینی های بامیه ای خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم سیب زمینی بامیه ای
آرد سفید دو سوم لیوان
آب دو سوم لیوان
سیب زمینی 2 عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت سیب زمینی بامیه ای

1. برای درست کردن سیب زمینی بامیه ای خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس آب را اضافه می کنیم و بعد از اینکه آب شروع به جوش زدن کرد، آرد الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق چوبی آرد را جمع می کنیم تا خمیر شود.

2. سپس خمیر جمع شده را به صورت مداوم پشت و رو می کنیم تا جایی که منسجم شود و نتوان جا به جاش کرد. در این حالت خمیر را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا کمی از دما بیفتد.

3. حالا سیب زمینی ها را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. سپس پوستش را جدا می کنیم و با رنده به صورت ریز رنده می کنیم و کمی نمک و زردچوبه هم اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. البته در صورت تمایل می توانید با کوشکوب سیب زمینی ها را بکوبید تا له شود.

4. بعد از اینکه خمیر از دما افتاد، تخم مرغ را به خمیر اضافه می کنیم و بعدش سیب زمینی رنده شده و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و با دست چنگ می زنیم و ورز می دهیم. اگر دیدید خمیرتان خیلی سفت است و ممکن است از ماسوره رد نشود می توانید یک تخم مرغ دیگه هم به خمیر اضافه کنید.

5. حالا خمیر آماده شده را داخل ماسوره می ریزیم تا آماده استفاده شود. سپس داخل یک تابه گود مانند مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود. بعد از اینکه روغن داغ شد، با ماسوره سیب زمینی های بامیه شکل درست می کنیم و بعدش آن ها را سرخ می کنیم.

6. توجه کنید خمیر به هیچ وجه روغن را جذب خودش نمی کند. فقط دقت کنید خمیرها باید توی روغن شناور باشند و حرارت هم به صورت ملایم باشد. توجه کنید برای سری بعد سیب زمینی های بامیه ای به دلیل اینکه روغن حاوی تخم مرغ است کف می کند. پس نگران این موضوع نباشید. امیدواریم از خوردن این سیب زمینی های بامیه ای خوشمزه لذت ببرید.
 
بالا