• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه چند دسر برای تابستانی خوشمزه

panasonic.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
298
لایک‌ها
51
محل سکونت
تهران
دسر ژله بستنی و تخم شربتی

تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری . پودر ژله 1 بسته . بستنی 2 لیوان . فالوده و پسته مقدار لازم
dessert-jelle-bastani-tokhem-sharbati-2.jpg
طرز تهیه : تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید ؛ پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند ، در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).

پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ؛ نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند. پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید. 1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید ، 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید ، در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.
آشنایی با روش تهیه دسر موز، کره بادام زمینی و سس

15-6-30-951231012238.jpg
تغذیه > دسر - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این دسر خوش خوراک را می‌توانید هم به صورت گرم و هم سرد میل کنید.

مواد لازم براي 6 نفر:
موز: 4 عدد، پوست كنده و از طول به دو قسمت تقسيم شود.
كره بادام زميني: نصف پيمانه
زرده تخم مرغ: 2 عدد
شكر سفيد: دو سوم پيمانه
سركه سفيد: يك چهارم پيمانه
كره:‌2 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
• كره بادام زميني را روي قسمت برش خورده موزها از بالا به پايين پخش كنيد.
• دو نيمه جدا شده موزها را دوباره به هم بچسبانيد.
• موزهاي به هم چسبيده را از عرض به صورت حلقه‌اي برش داده و كنار بگذاريد.
• درون يك قابلمه،‌تخم مرغ‌ها را با نصف پيمانه شكر روي حرارت كم هم بزنيد.
• سركه و كره را به مواد درون قابلمه اضافه كنيد.
• مخلوط فوق را مرتب هم بزنيد تا شفاف شود.
• در صورت تمايل باقي‌مانده شكر را نيز اضافه كنيد.
• موزها را در ظرف مورد نظر بچينيد و سس تهيه شده را روي آن‌ها بريزيد.




چیز کیک

اولين چيزكيك ها در يونان باستان به نام Libum تهيه و استفاده مي شده است. اين دسر مقوي در المپيك هاي يونان باستان به صورت چيزكيك هاي كوچك جهت پذیرایی در مسابقات ، سرو مي گرديد. در قرن دهم پس از ميلاد ، به تدريج دسر چيزكيك در اروپا شناخته شد و در هر منطقه ، طعم هاي مختلفي از این دسر چیز کیک رايج گرديد . چيز كيك كه امروزه يكي از شناخته شده ترين دسرها است ، غالبا از دو لايه اصلي تشكيل شده است . در این دسر لايه زيرين مي تواند بيسكوئيتي ، خميري و يا اسفنجي باشد و رويه ي نرم و پنيري چیز کیک كه بنا به ذائقه هر منطقه و نوع پنيرهاي مختلف ، طعم و مزه متفاوتي خواهد داشت.



دسر چیز کیک و نوتلا

بیسکوییت شکلاتی 12 عدد . کره 3 قاشق غذاخوری . پودر قند 3 قاشق غذاخوری . فندق بو داده 10 عدد

پنیر ماسکارپونه یا ******* 200 گرم . نوتلا 200 گرم . خامه 200 گرم . خامه و شکلات تلخ برای تزیین

طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).
خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید ).
deser-nutella-cheesecake-2.jpg
مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید. پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.


کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی

پودر نارگیل 1 لیوان . مغز بادام 1 لیوان . جو پرک 1/2 لیوان . خرمای بدون هسته 10 عدد
شیر یا خامه 1/4 لیوان . شکلات رنده شده 2 قاشق غذاخوری . نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/4 لیوان . روغن مایع یا روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری . عسل 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : نصف بادام ، پودر نارگیل ، جو پرک و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ؛ در ادامه شیر یا خامه و خرماهای بدون پوست و هسته را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. داخل ظرف یا قالب را چرب کنید و خمیری که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق خوب فشرده کنید ، باقی مانده بادام و شکلات رنده شده را روی مواد بریزید و پخش کنید.
cake-deser-nargil-badam-2.jpg
روغن مایع یا نارگیل را گرم کنید سپس پودر کاکائو و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کرم شکلاتی را روی مواد بریزید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید ، قالب را 1 – 2 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید. نکته ها : این دسر تا 1 ماه در فریزر قابل نگهداری است ، میتوانید به جای بادام از گردو ، پسته و … نیز استفاده کنید.
IMGP6922.jpg
 

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
26
اسموتی نارنجی رنگ

smoothy_

از قدیم تعریف میوه های نارنجی پوش رو شنیدید مهمترین عامل ضد سرطانی و مهمترین عامل در تقویت بینایی است.ممکن است باور نکنید که خرمالو دارای چنین منفعت های جالبی باشد: «خرمالو مملو از ویتامین آ و بتاکاروتن است. همچنین دارای میزان زیادی ویتامین های ب۱، ب۲، ب۳ و ث می باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است. با توضیحات بالا که از اینجا نقل قول کردیم، پیشنهاد می‌کنیم شما هم این نوشیدنی خوشرنگ و ترکیبی را تهیه کنید.
مواد لازم برای یک نفر:
دو عدد خرمالوی تازه و رسیده
سه عدد هویج
مقدار کمی زنجبیل (به دلخواه)


ابتدا پوست خرمالو را جدا کنید و گوشت آنرا داخل پارچ مخلوط کن بریزید. با استفاده از دستگاه آب‌میوه‌گیری، آب هویج را گرفته و سپس آنرا درون پارچ مخلوط کن بریزید و با مقداری زنجفیل با خرمالو‌ها میکس کنید.
با توجه به خاصیت خرمالو نوشیدنی‌تان کمی سفت و به حالت اسموتی است،‌می‌توانید آنرا کمی بیشتر میکس کنید تا کمی رقیق شود.

و پیشنهاد آخر: از آنجایی که طعم هر دو میوه می‌تواند قوی و کمی متفاوت باشد مقدار کمی را بچشید، می‌توانید بر اساس ذائقه‌تان مقدار خرمالو یا هویج را بیشتر کنید. نوش جان!
 

wizunemployed

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 جولای 2015
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
5
سن
45
طرز تهیه دسر تیرامیسوی پرتقال
%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B3%D9%88-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1-409x330.jpg

مواد لازم:

(برای 5 تا 6 نفر)
تخم مرغ: 1 عدد، سفیده و زرده جدا
پنیر خامه ایپنیر *******
: 200 گرم
خامه فرم گرفته: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک سوم پیمانه
آب پرتقال: 1 قاشق غذاخوری یا چند قطره اسانس پرتقال
پودر کاکائو: برای تزیین
آب پرتقال: 1 پیمانه برای نرم کردن لیدی فینگر (از پرتقال ساده یا تو قرمز می توانید استفاده کنید)
لیدی فینگر: به مقدار لازم (حدود 15 تا 20 عدد)
مواد لازم برای شیرین کردن پرتقال:
پرتقال تازه: 1 تا 2 عدد
شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری
آب پرتقال: یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پرتقال تازه را پوست گرفته و به دلخواه به شکل خلالی یا مکعبی خرد کنید، سپس آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کرده و روی پرتقال ها بریزید و کنار بگذارید.
سفیده تخم مرغ را با نصف از وانیل و نصف از شکر به کمک همزن زده تا کاملا فرم بگیرید و از ظرف نریزد.
زرده تخم مرغ را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ شود، سپس پنیر ******* را اضافه کرده و دوباره بزنید.
خامه، آب پرتقال یا اسانس را به مخلوط زرده بیافزایید و در نهایت سفیده را کم کم افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
لیدی فینگرها را متناسب با ظرف مورد نظر برای سرو، درسته یا نصف کرده و در آب پرتقال بزنید، در جام یا ظرف بگذارید.
مقداری از کرم دسر تیرامیسو را روی بیسکوییت ها ریخته و روی آنرا تکه های پرتقال آماده شده در مرحله 1 را بگذارید.
دوباره روی کرم را با لیدی فینگری که در آب پرتقال زده اید پوشانده و مابقی کرم را روی آن ریخته تا سطح ظرف پر شود، سپس روی تیرامیسو را با پوذر کاکائو و برش هایی از پرتقال تزیین کرده و برای چند ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود، سپس سرو نمایید.

 
بالا