طرز تهیه چیز کیک پیتزا
چیزکیک پیتـزا
مواد لازم برای خمیر
تخممرغ: دو عدد
ماست: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آرد: ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
تخممرغ: دو عدد
کره: ۳۰ گرم
نمک: ۱/۴قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر
تخممرغها را با مفتول دستی کمی هم زده تا از هم باز شوند، سپس ماست، روغن مایع، نمک و بیکینگپودر را ریخته، هم زده و کمکم آرد را افزوده و ابتدا با مفتول مخلوط کرده، بعد با دست تا زمانی که خمیر نرمی به دست آید ورز داده و نیم ساعت در محیط آشپزخانه با روکش دستمال نخی استراحت میدهیم. بعد از مدت استراحت، خمیر را در سطح آردپاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کرده و در قالب مورد دلخواه خود (۲۳ سانتیمتری) پهن میکنیم تا دیواره قالب را نیز بپوشاند. نیمی از پنیر پیتزا را روی خمیر پاشیده و روی آن مخلوط ژامبون و قارچ خرد شده، ذرت و آویشن را ریخته و مجددا باقی پنیر پیتزا را میپاشیم.
مواد لازم میانی
پنیر پیتزا رنده شده: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
ژامبون: ۱۵۰ گرم
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد رویه
پنیر خامهای و کره به دمای محیط رسیده را با همزن برقی زده تا صاف شود، سپس تخممرغها و نمک را افزوده و هم زده تا یکدست شود. این مخلوط را روی پنیر پیتزا ریخته تا کل مواد را بپوشاند و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
گردآوری شدده از : تهران۹۸

چیزکیک پیتـزا
مواد لازم برای خمیر
تخممرغ: دو عدد
ماست: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آرد: ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
تخممرغ: دو عدد
کره: ۳۰ گرم
نمک: ۱/۴قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر
تخممرغها را با مفتول دستی کمی هم زده تا از هم باز شوند، سپس ماست، روغن مایع، نمک و بیکینگپودر را ریخته، هم زده و کمکم آرد را افزوده و ابتدا با مفتول مخلوط کرده، بعد با دست تا زمانی که خمیر نرمی به دست آید ورز داده و نیم ساعت در محیط آشپزخانه با روکش دستمال نخی استراحت میدهیم. بعد از مدت استراحت، خمیر را در سطح آردپاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کرده و در قالب مورد دلخواه خود (۲۳ سانتیمتری) پهن میکنیم تا دیواره قالب را نیز بپوشاند. نیمی از پنیر پیتزا را روی خمیر پاشیده و روی آن مخلوط ژامبون و قارچ خرد شده، ذرت و آویشن را ریخته و مجددا باقی پنیر پیتزا را میپاشیم.
مواد لازم میانی
پنیر پیتزا رنده شده: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
ژامبون: ۱۵۰ گرم
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد رویه
پنیر خامهای و کره به دمای محیط رسیده را با همزن برقی زده تا صاف شود، سپس تخممرغها و نمک را افزوده و هم زده تا یکدست شود. این مخلوط را روی پنیر پیتزا ریخته تا کل مواد را بپوشاند و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
گردآوری شدده از : تهران۹۸