samanamanati
Registered User
طرز تهیه ژله آکواریوم
ژله آکواریوم
ژله آکواریوم یکی از انواع ژله های بسیار شیک و مجلسی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است شبیه به آکواریوم ماهی است. از این ژله خوشمزه می توانید به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی های خود استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ژله آکواریوم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری ژله رولی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم ژله آکواریوم
طرز تهیه ژله آکواریوم
برای تهیه ژله آکواریوم ابتدا ژله بلوبری را در کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش روی آن می ریزیم و کاسه را روی کتری قرار می دهیم تا بخار باعث شود ذرات ژله کاملا در آب حل شوند.سپس کاسه را از روی کتری بر می داریم
و ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم و در ظرف پیرکس که به شکل مستطیلی باشد تا یک بند انگشت ژله می ریزیم و ظرف را در یخچال به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا نیم بند شود.
سپس از یخچال ظرف را بیرون می آوریم و پاستیل های به شکل ماهی،برگ ،جلبک و یا هر مدل پاستیلی که ما را به یاد دریا می اندازد می توانیم در ژله قرار دهیم البته بهتر است کمی پاستیل ها را در ژله فرو کنیم تا مطمئن شویم ژله را که روی آن ها می ریزیم روی ژله بالا نمی آیند.
سپس با ملاقه کم کم باقی ژله را روی پاستیل ها می ریزیم و ظرف را در یخچال قرار می دهیم.پس از ۴۵ دقیقه بعد ژله را از یخچال بیرون می آوریم و با شکلات های سنگی و بیسکویت پودر شده روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان
ژله آکواریوم
ژله آکواریوم یکی از انواع ژله های بسیار شیک و مجلسی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است شبیه به آکواریوم ماهی است. از این ژله خوشمزه می توانید به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی های خود استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ژله آکواریوم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری ژله رولی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم ژله آکواریوم
- ژله بلوبری ۲ بسته
- پاستیل ماهی ، برگ و جلبک ۱ بسته
طرز تهیه ژله آکواریوم
برای تهیه ژله آکواریوم ابتدا ژله بلوبری را در کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش روی آن می ریزیم و کاسه را روی کتری قرار می دهیم تا بخار باعث شود ذرات ژله کاملا در آب حل شوند.سپس کاسه را از روی کتری بر می داریم
و ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم و در ظرف پیرکس که به شکل مستطیلی باشد تا یک بند انگشت ژله می ریزیم و ظرف را در یخچال به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا نیم بند شود.
سپس از یخچال ظرف را بیرون می آوریم و پاستیل های به شکل ماهی،برگ ،جلبک و یا هر مدل پاستیلی که ما را به یاد دریا می اندازد می توانیم در ژله قرار دهیم البته بهتر است کمی پاستیل ها را در ژله فرو کنیم تا مطمئن شویم ژله را که روی آن ها می ریزیم روی ژله بالا نمی آیند.
سپس با ملاقه کم کم باقی ژله را روی پاستیل ها می ریزیم و ظرف را در یخچال قرار می دهیم.پس از ۴۵ دقیقه بعد ژله را از یخچال بیرون می آوریم و با شکلات های سنگی و بیسکویت پودر شده روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان