elhamamiran
Registered User
- تاریخ عضویت
- 18 می 2018
- نوشتهها
- 303
- لایکها
- 24
- سن
- 34
ژله رولی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که به آسانی قابل تهیه می باشد و در عین حال دارای نکات مهمی است که اگر رعایت شود، یک ژله بسیار خوشمزه و خوش طعم می شود. ژله رولی را می توان به صورت دو رنگ هم درست کرد تا ظاهری جذاب داشته باشد. همچنین برخی از افراد این ژله را با بستنی و یا بدون بستنی به صورت قالبی هم درست می کنند.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن ژله رولی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی سایت بارونک، مواد لازم و دستور تهیه ژله رولی را برای شما آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش آشپزی به راحتی در منزل ژله رولی دو رنگ خوشمزه و خوشرنگ را درست کنید.
مواد لازم ژله رولی
پودر ژله 1 بسته با طعم دلخواه
آب جوش 1 لیوان
بستنی وانیلی تک نفره 1 عدد
مراحل تهیه ژله رولی
1. برای درست کردن این ژله خوشمزه ابتدا یک سینی به ابعاد 20× 30 برمی داریم و با مقدار کمی آب داخل سینی را خیس می کنیم. بعد یک عدد کیسه فریزر را باز می کنیم و به صورت تک لایه کف سینی کاملا صاف پهن می کنیم. توجه داشته باشید که اندازه سینی طبق اندازه گفته شده باشد، چون خیلی مهم است، نه بزرگ باشد و نه کوچک.
2. حالا در یک کاسه پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت و بخار کتری قرارمی دهیم تا کاملا در آب حل شود. بعد از اینکه پودر ژله در آب حل شد، آن را از روی حرارت برمی داریم و 2الی 3 دقیقه صبر می کنیم تا کمی از حرارت ژله کم شود.
3. در ادامه بستنی را از یخچال خارج می کنیم و بعد ار چند دقیقه به کاسه ژله اضافه می کنیم و با قاشق به آرامی مخلوط می کنیم تا بستنی در مایع ژله آب شود. دقت کنید این کار را خیلی آرام انجام دهید تا بستنی با مایه ژله قاطی نشود و فقط به صورت یک لایه کف روی سطح ژله قرار بگیرد.
4. حالا روی کیسه فریزر پهن شده را با یک قطره روغن چرب می کنیم و همه مواد را به یکباره داخل سینی می ریزیم. سپس سینی را داخل یخچال قرار می دهیم و به مدت 30 الی 40 دقیقه صبر می کنیم تا ژله ببندد.
5. به محض اینکه دیدیم سطح ژله گرفت از یخچال خارج می کنیم و بلافاصله با کمک کارد برش های نواری روی ژله ایجاد می کنیم و با احتیاط نوارها را رول می کنیم. رول ها رو مجددا داخل یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شوند. 6. بعد از اینکه رول ها به خوبی سفت و آماده شد، آنها را در ظرفی می چینیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ژله رولی های خوشمزه و خوشگل لذت ببرید.
نکات درست کردن ژلی رولی
توجه داشته باشید که اگر ابعاد سینی کوچکتر یا بزرگتر از این باشد، ژله نازک یا ضخیم می شود و در نتیجه موقع رول کردن می شکند.
همچنین دقت کنید که ژله قبل از برش دادن زیاد در یخچال نماند که سفت شود.چون اگر سفت هم شود موقع رول کردن می شکند.