farzad.sadeshi4
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 967
- لایکها
- 467
سلام
رفتم دکتر تغذیه
برای شنبه شب نوشته کدو حلوایی آب پز شده یا بخار پز شده
1. اول خاستم بدونم طرز تهیه ش ؟
2. کدو حلوایی همون کدو تنبل هست ؟
ممنون
این قسمتش خیلی مهمهکدو رو میندازی تو آب بعد چند دقیقه میپزه درش میاری میخوریش
:general304: :general304:این قسمتش خیلی مهمه
البته اضافه کنم که اگه روغنی که تو مایتابه میریزه و بعد خالی میکنه، روغن کنجد باشه، در نهایت کدو حلوایی آب پز طعم مطلوب تری پیدا می کنهاول کف ماهیتابه روغن بریز ولی چون گفته آب پز روغن رو خالی کن جاش تو یه قابلمه آب بریز . بعد کدو رو نمک بزن و بزار تو ماست خیس بخوره . چند ساعت بزارش توی یخچال بعد بیارش بیرون بندازش تو قابلمه روش رب گوجه و آبلیمو و سس مایونز بریز بزار یکم که قل خورد بیارش بیرون روش زردچوبه بریز و بعد هم میل کن. خیلی خوشمزه میشه . حتما امتحان کن![]()
نمیشه من درش بیارم ایشون بخوره؟کدو رو میندازی تو آب بعد چند دقیقه میپزه درش میاری میخوریش
کدو حلوایی رو به قطعات اندازه کف دست میبری میچینی کف قابلمه یه استکان آب میریزی توش درشو میذاری با شعله خیلی کم بپزه. خودشم آب پس میده
دو تومن وَشِد:general606:ممنون از پاسخت
بخدا جدی میپرسم
ببخشید حدودن چند دقیقه باید در قابلمه باشه ؟
تا موقعی که آب داخل قابلمه تموم بشه ؟ مقدار پختنش از کجا بفهمم ؟ تا حدی که نرم بشه ؟
درش میاری میخوریش
چرا نمیشه ، درش میاره بعدش میخورش . گرفتینمیشه که!
یا باید بگی : درش میاره میخوریش
یا باید بگی : درش میاری میخورتش
واسه اجرای این چیزی که شما گفتی طرف باید یوگا کار باشه!
والا عرف اینه که در میارن میدن یکی دیکه می خوره. حالا شما میگی میشه حتما میشه دیگه!:general210:چرا نمیشه ، درش میاره بعدش میخورش . گرفتی![]()
خب اون که داره میخوره هم نقشی داره بدبخت باباوالا عرف اینه که در میارن میدن یکی دیکه می خوره. حالا شما میگی میشه حتما میشه دیگه!:general210: