طرز تهیه کسادیا به سبک فاهیتا
این غذای سبک و بهاری از انواع سبزیجات تازه و پنیر تهیه می شود
مواد لازم
این غذای سبک و بهاری از انواع سبزیجات تازه و پنیر تهیه می شود
مواد لازم
- نصف یک عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده
- نصف یک عدد پیاز متوسط خلالی
- یک عدد فلفل سبز خرد شده
- دو قاشق چایخوری روغن سبزیجات
- 4 عدد نان تورتیلا سفید
- روغن
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- دو اسلایس گوجهفرنگی تازه
- یک قاشق غذاخوری گنشیز تازه
- خامه پاستوریزه
- لیموترش و گشنیز تازه
- در یک تابه بزرگ، فلفل دلمهای، پیاز و فلفل سبز را در روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات سبک شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
- یک طرف نانهای تورتیلا را با روغن چرب کنید. روی سمتی که چرب نیست، پنیر بریزید. روی آن مخلوط پیاز بریزید و روی آنها حلقههای گوجهفرنگی را قرار دهید. در آخر یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده و بقیه پنیرها را بریزید. یک لایه نان تورتیلا روی همه مواد قرار دهید و سطح آن را با روغن چرب کنید.
- تابه بزرگ و نچسبی راروی حرارت ملایم گرم کنید. هر طرف کسادیاها را به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا طلایی و پنیرها آب شوند. سپس آنها را درون بشقاب قرار دهید و به چهار قسمت برش دهید.
-
noononamak