• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه کسادیا به سبک فاهیتا غذای خوشمزه مکزیکی

.Samenta

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2016
نوشته‌ها
62
لایک‌ها
20
سن
31
طرز تهیه کسادیا به سبک فاهیتا
این غذای سبک و بهاری از انواع سبزیجات تازه و پنیر تهیه می‌ شود

مواد لازم

  • نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده
  • نصف یک عدد پیاز متوسط خلالی
  • یک عدد فلفل سبز خرد شده
  • دو قاشق چایخوری روغن سبزیجات
  • 4 عدد نان تورتیلا سفید
  • روغن
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • دو اسلایس گوجه‌فرنگی تازه
  • یک قاشق غذاخوری گنشیز تازه
  • خامه پاستوریزه
  • لیموترش و گشنیز تازه
طرز تهیه

  1. در یک تابه بزرگ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و فلفل سبز را در روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات سبک شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
  2. یک طرف نان‌های تورتیلا را با روغن چرب کنید. روی سمتی که چرب نیست، پنیر بریزید. روی آن مخلوط پیاز بریزید و روی آنها حلقه‌های گوجه‌فرنگی را قرار دهید. در آخر یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده و بقیه پنیرها را بریزید. یک لایه نان تورتیلا روی همه مواد قرار دهید و سطح آن را با روغن چرب کنید.
  3. تابه بزرگ و نچسبی راروی حرارت ملایم گرم کنید. هر طرف کسادیاها را به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا طلایی و پنیرها آب شوند. سپس آنها را درون بشقاب قرار دهید و به چهار قسمت برش دهید.
  4. 0502-noononamak_com_1.jpg




    noononamak
 
بالا