• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"طرز تهیه کلوچه دارچینی"

tse trader

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2013
نوشته‌ها
121
لایک‌ها
65
محل سکونت
tehran
158525.jpg

مواد لازم :

کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری

آرد : دو و سه چهارم پیمانه

جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری

شکر : یک و نیم پیمانه

کره نرم : ۲۲۶ گرم

تخم مرغ : ۲عدد

دارچین : ۲ قاشق مرباخوری

شکر : نصف پیمانه



طرز تهیه :

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.

کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.

مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.

در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.

کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.
 
بالا