• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه کلوچه فندقی

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
طرز تهیه کلوچه فندقی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی





مواد لازم برای ۴۸ عدد :

کره نرم ۲۲۶گرم
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
آرد ۲پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.


خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم



منبع : khorasannews.com
 

sina.sh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آپریل 2015
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
37
fbf2d33d3473611a0e2f92ea4c78c129.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
بالا