• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه کوکو گردو

samanamanati

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2018
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
17
محل سکونت
Tehran
طرز تهیه کوکو گردو
kookoo-walnut.jpg


کوکو گردو

کوکو گردو یکی از انواع کوکوهای سنتی و قدیمی ایرانی است که بیشتر به عنوان عصران یا صبحانه سرو می شود. این کوکوی خوشمزه بر خلاف دیگر کوکوهای ایرانی طعمی شیرینی دارد و به همین جهت شباهت هایی به شیرینی گردویی دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر کوکو گردو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوکوی گردو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر

مواد لازم کوکو گردو
  • آب ½ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران به اندازه کافی
  • گردو ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • دارچین ۱ قاشق سوپخوری
  • آرد برنج ۴ قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه کوکو گردو
ابتدا گردو ها را در آسیاب خرد می کنیم و در کاسه ای مناسب می ریزیم سپس آرد برنج را به آن اضافه می کنیم،و سپس بکینگ پور ، وانیل و دارچین را نیز می افزاییم و در پیاله ای تخم مرغ را می شکنیم و به مواد اضافه می کنیم

و مواد را مخلوط می کنیم تا منسجم شوند. یک تابه مناسب را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و زمانی که داغ شد مقداری از مایه کوکو را در روغن می ریزیم و با یا قاشق روی آن را صاف می کنیم

و اطراف مایه را مرتب می کنیم. یا می توانیم کف دست یا با قالب هر شکلی که تمایل داریم به کوکو بدهیم و در روغن سرخ کنیم.سپس کوکوها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود. قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم

و آب و شکر را داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا شکر در آب حل شود و سپس زعفران دم کرده را می افزایییم و صبر می کنیم تا شربت غلیظ شود. شربت قوام یافته را روی کوکو ها می ریزیم تا جذب آن ها شود.نوش جان
 
بالا