senator020
Registered User
طرز تهیه کیک شیفون برای عید نوروز ۱۳۹۴
برای روز بزرگی که پیش روتون دارید یک مدل کیک بپزید و همگان را شیفته هنرتان کنید پیشنهاد ما تهیه کیک هست که ما اینجا طرز تهیه و مواد لازم آن را به شما خواهیم گفت و یاد می دهیم :
مواد لازم تهیه کیک شیفون موکا
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۲۰ گرم
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آرد یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
پودر نسکافه ۱٫۵ قاشق سوپخوری
آب جوش یک سوم پیمانه
فر رو روی ۱۷۵ درجه میذاریم تا گرم بشه
برای کیک شیفون باید قالب میان تهی باشه و احتیاجی به چرب کردن و آرد پاشی نیست فقط کف قالب رو کاغذ روغنی میندازی
پودر کاکائو و نسکافه رو توی آب جوش میریزیم و حل میکنیم و میذاریم کنار، آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک میکنیم
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم
سفیده تخم مرغ ها رو میزنیم وقتی خوب پف کرد به تدریج چند قاشق از شکر رو بهش اضافه میکنیم، بعد از هر قاشق خوب میزنی
زرده ها رو با بقیه ی شکر و وانیل و روغن خوب میزنیم تا کشدار و سفید بشه، مایع کاکائویی رو که آماده کردیم اضافه میکنیم و حسابی میزنیم
مخلوط آردی رو اضافه میکنیم و ویسک میکنیم فقط در حد مخلوط شدن و در آخر سفیده ی تخم مرغ رو اضافه و فولد میکنیم، زیاد هم نمی زنیم تا پفش نخوابه
توی قالب ریخته و برای ۴۰ دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه
وقتی آماده اس که به تستر چیززی نچسبه و تمیز بیرون بیاد
وقتی از فر درومد چپه میذاریم روی توری تا خنک بشه و بعد دورشو با چاقو جدا میکنیم و از قالب درش میاریم بعد تمام از پخت خود لذت ببرید.
منبع : فال,مدل لباس,مدل مو,آرایش,آشپزی
برای روز بزرگی که پیش روتون دارید یک مدل کیک بپزید و همگان را شیفته هنرتان کنید پیشنهاد ما تهیه کیک هست که ما اینجا طرز تهیه و مواد لازم آن را به شما خواهیم گفت و یاد می دهیم :

مواد لازم تهیه کیک شیفون موکا
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۲۰ گرم
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آرد یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
پودر نسکافه ۱٫۵ قاشق سوپخوری
آب جوش یک سوم پیمانه
فر رو روی ۱۷۵ درجه میذاریم تا گرم بشه
برای کیک شیفون باید قالب میان تهی باشه و احتیاجی به چرب کردن و آرد پاشی نیست فقط کف قالب رو کاغذ روغنی میندازی
پودر کاکائو و نسکافه رو توی آب جوش میریزیم و حل میکنیم و میذاریم کنار، آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک میکنیم
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم
سفیده تخم مرغ ها رو میزنیم وقتی خوب پف کرد به تدریج چند قاشق از شکر رو بهش اضافه میکنیم، بعد از هر قاشق خوب میزنی
زرده ها رو با بقیه ی شکر و وانیل و روغن خوب میزنیم تا کشدار و سفید بشه، مایع کاکائویی رو که آماده کردیم اضافه میکنیم و حسابی میزنیم
مخلوط آردی رو اضافه میکنیم و ویسک میکنیم فقط در حد مخلوط شدن و در آخر سفیده ی تخم مرغ رو اضافه و فولد میکنیم، زیاد هم نمی زنیم تا پفش نخوابه
توی قالب ریخته و برای ۴۰ دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه
وقتی آماده اس که به تستر چیززی نچسبه و تمیز بیرون بیاد
وقتی از فر درومد چپه میذاریم روی توری تا خنک بشه و بعد دورشو با چاقو جدا میکنیم و از قالب درش میاریم بعد تمام از پخت خود لذت ببرید.
منبع : فال,مدل لباس,مدل مو,آرایش,آشپزی