• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه گلاب

decosab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا این موقه شب دنبال طرز تهیه گلاب میگردی چی بشهلااقل اسم تایپیکتو میزشتی طرز تهیه عرقیجات

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
یه دیگ میخوای ۵۰۰ هزار تومن+لوله میخوای که زیاد نمیشه! یه خمره مسی هم میخوای ۱ میلیون تا اینجا ۱.۵. یه جوب آب میخوای که خب... بستگی به متراژ منزلت داره! گل و آب! گازم فک کنم یه کپسول بس باشه! چون شهری نمیکشه!

برادر کی آخه گلاب تو خونه درست کرده که شما میخوای درست کنی؟!! یه ۲-۳ هفته دیگه پاشو برو کاشون از تو جوب آب گلاب رد میشه! انقد که گلاب میگیرن! یه سرم به ننجونه ما بزن وقت نکردیم بریم دیدنش! گلابم بخر!

nator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باعرض سلام
دوست عزیز شما برای تهیه گلاب احتیاج به یکعدد دیگنیچه دارید که قیمتش حدود پنجاه هزارتومن هست ومقداری گل محمدی همین چون من خودم اینکار رو که خیلی هم ساده هستش در منزلم انجام میدم . موفق باشید

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
به طور خلاصه انگور رو نشسته می ریزی با مخمر بعدا که گازدار شد کمی عسل هم بهش می زنی نباید بهش هوا بخوره و مهر و موم باشه بعد چند وقت می تونی ازش استفاده کنی و هر وقت می خوری بری بیرون همه میگن به به دهنش بوی گلاب می ده

hassan8961

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میخوام با گل محمدی گلاب درست کنم کسی بلده بهم یاد بده تو خونه این کارو انجام بدم
سلام دوست عزیز شما برای اینکار به یک دیگنیچه احتیاج دارید
ابتدا(بسته به اندازه و گنجایش دیگنیچه و میزان گل) مقداری اب تقریبا نصف گل ها و میزانی که گلاب میخواهید اب بریزید
روی اجاق یا شعله یا.... قرار میدهید بعد شعله را کم میکنید بعد از مدتی از لوله خروجی گلاب ، گلاب خارج میشود این کار را تا زمانی که یک چنجم ابی ریخته اید گلاب کسب کردید ادامه میدهید
گلابی که بدست می اورید یک اتشه است
موفق باشید

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
آب گلابی را می گیرید می شود گلاب

بالا