masterina
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 12 ژوئن 2014
- نوشتهها
- 45
- لایکها
- 3
- سن
- 26
مواد اولیه : برای 8 نفر
بیسكویت 250گرم (پودر شده)
كره 125گرم
پودر كاكائو 3قاشق سوپخوری
گردو 3قاشق سوپخوری (خرد شده)
مواد روكش :
پنیر ******* 250گرم
شكر 100گرم
ژلاتین 2قاشق سوپخوری
آب 1چهارم پیمانه
خامه 200گرم
شكلات 100گرم (تخنه ای)
پودر كاكائو 3قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ابتدا بیسكویت را با كره آب شده مخلوط كرده، پودر كاكائو و گردو را به آن افزوده و مخلوط میكنیم. در قالب كمربندی با قطر 25 الی 30 سانتیمتر، مخلوط بیسكویتی را ریخته و كاملا به وسیله قاشق یا وردنه پرس میكنیم.قالب را در یخچال میگذاریم تا كمی مواد سفت شوند.
در مرحله بعد، پنیر خامهای، خامه و شكر را با همزن زده تا صاف و یكدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میكنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شكلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه كرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به همراه پودر كاكائو به مواد افزوده و كاملا مخلوط میكنیم تا مواد یكدست شوند.
مواد شكلاتی را روی بیسكویت ریخته و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود. بعد چیزكیك را از یخچال بیرون آورده، از قالب خارج كرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
نكات:
1)اگر ژلاتین به دمای محیط نرسیده باشد بعد از مخلوط كردن با مواد به صورت لخته میشود، در این صورت باید مواد را برروی بخار آب گذاشته و مدام هم بزنید تا مواد یكدست شود.
2)برای برش چیز كیک از چاقوی ارهای كه از قبل آن را در آبجوش گذاشتهاید، استفاده كنید.
3)میتوانید پودر كاكائو را از مواد شكلاتی حذف كرده و مقدار شكلات تختهای را افزایش دهید.
4)بهتر است این دسر را یك شب قبل از سرو آماده كنید.
بیسكویت 250گرم (پودر شده)
كره 125گرم
پودر كاكائو 3قاشق سوپخوری
گردو 3قاشق سوپخوری (خرد شده)
مواد روكش :
پنیر ******* 250گرم
شكر 100گرم
ژلاتین 2قاشق سوپخوری
آب 1چهارم پیمانه
خامه 200گرم
شكلات 100گرم (تخنه ای)
پودر كاكائو 3قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ابتدا بیسكویت را با كره آب شده مخلوط كرده، پودر كاكائو و گردو را به آن افزوده و مخلوط میكنیم. در قالب كمربندی با قطر 25 الی 30 سانتیمتر، مخلوط بیسكویتی را ریخته و كاملا به وسیله قاشق یا وردنه پرس میكنیم.قالب را در یخچال میگذاریم تا كمی مواد سفت شوند.
در مرحله بعد، پنیر خامهای، خامه و شكر را با همزن زده تا صاف و یكدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میكنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شكلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه كرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به همراه پودر كاكائو به مواد افزوده و كاملا مخلوط میكنیم تا مواد یكدست شوند.
مواد شكلاتی را روی بیسكویت ریخته و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود. بعد چیزكیك را از یخچال بیرون آورده، از قالب خارج كرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
نكات:
1)اگر ژلاتین به دمای محیط نرسیده باشد بعد از مخلوط كردن با مواد به صورت لخته میشود، در این صورت باید مواد را برروی بخار آب گذاشته و مدام هم بزنید تا مواد یكدست شود.
2)برای برش چیز كیک از چاقوی ارهای كه از قبل آن را در آبجوش گذاشتهاید، استفاده كنید.
3)میتوانید پودر كاكائو را از مواد شكلاتی حذف كرده و مقدار شكلات تختهای را افزایش دهید.
4)بهتر است این دسر را یك شب قبل از سرو آماده كنید.