• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز كار برنامه هاي recovery

akhlaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهشمندم اگر كسي ميتواند در مورد طرز كار برنامه هاي recovery توضيحي بدهد ممنون ميشوم.
مي خواهم بدانم چطوري ممكن است يك فايلي كه از سيستم پاك شده دوباره مي توان آن را به سيستم برگرداند
آيا ويندوز مكان خاصي ( مثل رجيستري ) دارد كه فايلهاي پاك شده را در خود نگهداري ميكند كه مي توان آنها را دوباره بر گرداند.و اگر چنين است چرا آن را به صورت علني در معرض عموم قرار نميدهند تا بتوان مثلا تز يك هارد 80 گيگا بايتي بيشتر از آن استفاده كرد.

با تشكر از دوستان.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
وقتی شما یک فایل را پاک می کنید ( یا حتی یک درایو را فرمت می کنید) هیچگاه فایلها پاک نمی شوند بلکه مکان قرار گرفتن آنها بر روی دیسک جوری علامت گذاری می شود که اطلاعات جدید می توانند بر روی آن قرار گیرند . این فایلها تا زمانی که اطلاعات جدید روی آنها یا بخشی از آنها Save نشده قابل برگرداندن هستند ( با نرم افزارهای مخصوص ) . ویندوز چنین ابزاری ندارد .فایلها فقط در صورتی کاملا پاک میشوند که هارد را Low Level Format کنید .

akhlaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از دوست عزيز پيمان.كسي ميتواند اطلاعات كاملتري در اختيار بگذارد.
ممنون
:D :D :) ;)

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اگه یه سرچ تو فروم بکنی خیلی در موردش بحث شده
تجربه ی شخصی من اینه که 50 در صد از فایلهایی که تازه پاک شده اند و 90 در صد از اونایی که بیشتر از 1 سال پیش پاک شده اند و 100 در صد فایلها بعد از فرمت قابل بازیابی نیستند

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از faridbahal :
اگه یه سرچ تو فروم بکنی خیلی در موردش بحث شده
تجربه ی شخصی من اینه که 50 در صد از فایلهایی که تازه پاک شده اند و 90 در صد از اونایی که بیشتر از 1 سال پیش پاک شده اند و 100 در صد فایلها بعد از فرمت قابل بازیابی نیستند
لینک تاپیکی چیزی دم دست داری؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از SherlockHolmes :
تجربه من با ريكاور كردن چند تا درايو اينو ميگه!

50% فايلهاي تازه ديليت شده و 90% فايلهايي كه بيش از چند ماهه ديليت شدن ريكاور ميشن!!:cool:
با چه برنامه ای؟
چطوری؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
شاهد جان متاسفانه لینک ندارم! با جستجو راحت پیدا میشه بزن بازیابی
این تجریبات شرلوک هم زیاد جدی نگیرید!! چون دقیقا هم از لحاظ علمی هم تجربی باید برعکسش باشه:D :D

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
برید خودتون امتحان کنیدد!!من یه هارد 80 گیگی رو برگردوندم تقریبا با همین نسبت برگردوند اما من هاردرو گذاشتم کنار تا یه برنامه درست پیدا کنم!!
آخه این ایزی ریکاوری فایلها رو رینیم میکنه!! :D!!
در مورد اون در صد ها هم یه تاپیک پرشیا داره یکی هم مشاهیر اون ها هم دقیقا به همین نتیجه رسیدن!!
راستی این حرفهای فرید رو هم جدی نگیرید این ماهی یکی دو روز پریوده اینجوریاست معمولا نظراتش!! :D
مخلصیم داش فرید!! ;)

بالا