• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طريقه بزرگ كردن يك عكس كوچك

mzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سوالم اينه كه از چه برنامه اي براي بزرگ كردن عكسهاي كوچك در ابعاد زياد مثل عكس شش در چهار با كيفيت خيلي خوب استفاده مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟

در صورتي كه دوستان اطلاعي در اين باره دارند مرا راهنمايي كنند و اگر اين برنامه را در لينكي ديدند اينجا بزارند تا بشه آن را download كرد.

مرسي :)

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سوالم اينه كه از چه برنامه اي براي بزرگ كردن عكسهاي كوچك در ابعاد زياد مثل عكس شش در چهار با كيفيت خيلي خوب استفاده مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟

در صورتي كه دوستان اطلاعي در اين باره دارند مرا راهنمايي كنند و اگر اين برنامه را در لينكي ديدند اينجا بزارند تا بشه آن را download كرد.

مرسي :)

بزرگ كردن عكسهاي كوچك تا حد محدودي امكان پذير است و آن هم نسبت مستقيمي با فايل خام اوليه دارد يعني dpi اوليه بسيار مهم است و در ثاني بسته به كاربرد آن متفاوت است مثلا يك عكس براي ديدن روي مانيتور پس از RESAMPLE شدن با 72 dpi كافي است ولي براي چاپ با پرينتر حداقل كيفيت مورد قبول 96 است و در مورد چاپ افست 200-300 قابل استفاده است در مورد چاپهاي بزرگ يا لارج فرمت به خاطر فاصله زياد بيننده من خودم با 30 dpi هم چاپ كردم البته در ابعاد 25 در 4/5 متر ! بهترين برنامه همان فتو شاپ است ويك برنامه ديگر هم فتو زوم است كه در بعضي موارد بهتر عمل مي كند:)

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من ابتدا با بهترین دقت وکتورش کنید و سپس هرچقدر دلتان خواست بزرگش کنید.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بالا