• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طریقه تقویت قدرت شنیداری و نوشتاری

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام بر دوستان
میخواستم بدونم چطوری میتونم قدرت شنیداری خودم را بالا ببرم هدف من فهمیدن گفتار انگلیسی هست مثلا شرکتی هست به نام لیندا که محصولات اموزشی در ضمینه کامپیوتر(برنامه نویسی-شبکه و...) داره:هدف من فهمیدن حرف هایی هست در مجموعه اموزشی زده میشه هست و همچنین میخوام قدرت نوشتاری خودم را بالا ببرم به طوری که بتونم در فروم های خارجی سئوالات خودم را مطح کنم و جواب بگیرم!؟؟ لطفا راهنمایی کنید!
سپاس

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
کسی نیست راهنمایی کنه:(-------:wacko:

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
با سلام بر دوستان
میخواستم بدونم چطوری میتونم قدرت شنیداری خودم را بالا ببرم هدف من فهمیدن گفتار انگلیسی هست مثلا شرکتی هست به نام لیندا که محصولات اموزشی در ضمینه کامپیوتر(برنامه نویسی-شبکه و...) داره:هدف من فهمیدن حرف هایی هست در مجموعه اموزشی زده میشه هست و همچنین میخوام قدرت نوشتاری خودم را بالا ببرم به طوری که بتونم در فروم های خارجی سئوالات خودم را مطح کنم و جواب بگیرم!؟؟ لطفا راهنمایی کنید!
سپاس

سلام بر شما در مورد قدرت شینداری یا همون listening تنها راه ممکن تمرین زیاد هست گوش دادن به فایل های صوتی که اصلا هم کم نیست توی اینترنت . پادکست ها و سایر رسانه هاست .

در مورد writing چون خودم متاسفانه اصلا مهارتی ندارم ( فکر می کنم بیشترش به دلیل ضعف گرامری من باشه )

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
برای نوشتار قوی باید ریدینگ قوی داشته باشی...پس بخون زیاد بخون

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
با تمرین و تکرار و با آموزش بسته هایی که مخصووصه listening و writing می باشد می توان به این مهم دست پیدا کرد

بالا