• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طریقه شمسی کردن تاریخ آرشیوهای ماهانه و تقویم در موویبل تایپ

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
من كه خيلي دنبال اين موضوع بودم. اگه اين راه جواب بده، ديگه ام تي ضعف عمده اي نداره. البته هنوز تستش نكردم. اگه كسي تست كرد، نتيجه شو همينجا بنويسه.
لينك مطلب:
http://www.shamsozoha.com/gallery/archives/000030.php

لينك رو از وبلاگ http://weblog.azemat.com پيدا كردم.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
يك مشكل منطقي وجود داره. اينكه ماههاي ميلادي و شمسي بر هم منطبق نيست. لذا حداقل دو تا مشكل بوجود مياد.
1- اگه رو آرشيو مثلا ارديبهشت 83 كليك كنيم، ام تي مياد آرشيو آوريل 2004 رو نشون ميده كه حاوي پستهاي 13/1/83 الي 11/2/83 است.
2- مثلا اگر در تاريخهاي 10/1/83 و 14/1/83 دو تا پست زده بشه، اين دو تا پست در يك ماه شمسي قرار داره و بايد جزو آرشيو فروردين قرار بگيره. اما بدليل اينكه دو تا پست مذكور در دو ماه ميلادي مختلف زده شده، در دو آرشيو ماهيانه جداگانه قرار مي گيره و در آرشيو ماهيانه هم مثلا دو بار مينويسه:
فروردين 83
فروردين 83

مثل همين حالتي كه براي وبلاگ من پيش اومده:
http://news.sarmaye.com

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اره انگار، لبته حميد هاشمي ، نويسنده اين پلاگين قصد داشت اين پلاگين را براي آرشيو ماهانه و تقويم هم آماده كنه، نمي دونم چي شد!

حالا نويسنده اين مطلب مي ياد اينجا ،‌ يه نمه توضيح مي ده

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
تا جايي كه من فهميدم، اين پلاگين فقط تاريخ شمسي رو نمايش ميده و اين كه پستهاي كدوم روزها در آرشيو ماهيانه قرار بگيره رو نميتونه مشخص كنه. لذا فقط با اين پلاگين نميشه مشكل رو برطرف كرد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
همونطور که دوستان گفتن به علت عدم تطابق تقویمها ، فارسی کردن آرشیوها کار مشکلی. مگه اینکه سیستم آرشیو مووبل تایپ رو دستکاری کنیم.

rouhollah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ؛ من خودم هم این اشکال رو در نظر داشتم ولی فکر میکردم آقا حمید اومدن و برای موویبل تایپ تاریخهای جدیدی تعریف کردن، به همین خاطر هم هستش که تقویم و تاریخها کاملا مطابق هستند .
ولی الان دقیقا نمیدونم که ایشون چیکار کردن و در ضمن راه حل این مشکل در دست طراح تاریخ هاست و فکر میکنم خیلی کاره ساده ای باشه که بیاییم برای موویبل تایپ تاریخ های جدیدی تعریف کنیم چرا که حتما تو یه جایی برای موویبل تایپ تاریخ تعریف شده و باید این تاریخ ها رو به زمانبدی که مطابق با تاریخ شمسی باشه تغییر داد .
و با آقا احسان اصلا موافق نیستم چرا که این ربطی به آرشیو ها نداره و مشکل تو تاریخ هاست چرا که آرشیو دیتا بیس روزانه ، هفتگی و یا ماهانه هستش یعنی اعداد 1 ، 7 و 30 که تو همه جا یکیه. مگر اینکه بیاییم از این امکان موویبل تایپ که اجازه میده یه آرشیو جدید براش تعریف کرد استفاده کنیم یعنی یه آرشیو جدید دیتابیسی تعریف کنیم که شامل روزانه و هفتگی و ماهانه باشه و تاریخهایی هم که براش تعریف میشه مطابق تاریخ شمسی باشه .
فکر میکنم راه حل دوم خیلی سخت تر باشه.به هر حال از خیلی ممنون میشم که اگه کسی بیاد و این عمل جوانمردانه رو انجام بده . من با چند تا از دوستانphp کار تماس میگیرم تا بیینیم چی میشه .

rouhollah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من اون یادداشت رو Draft کردم تا زمانیکه راه حل مشکل پیدا بشه . هر چند روزانه دو نفر آدم میاد تو وبلاگ من که اونم اگه ببینه یا نبینه اصلا مهم نیست ( دلم از لینک ندادن دوستان خیلی خونه – تو دنیای به این بزرگی فقط دو تا وبلاگ به من لینک دادن – واقعا که... ) :mad:

بالا