• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طریقه ی سیخ کردن مو !

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
سلام دوستان . موهاتون رو چه مدلی فشن میکنین ؟ با ژل با سشوار با. . . ؟ من جنس موهام طوریه که نمیشه حالتش داد اصلا و ابدا. نه ژل نه واکس نه . . . هیچی حالتش نمیده . اما از وقتی دارک میزنم یه ذره بهتر شده . یه خورد حالت میگیره. حالا چطور فشن کنم طوری که هرطور خواستم حالت بگیره ؟ یه ژل 10 تومنی گرفتم . بعد از مثلا حمام ژل رو بزنم کافیه ؟ بعد از ژل روش تافت بزنم مشکل نداره ؟! موهامم ریزش وحشتناک داره . کوتاش کردم بهتر شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام دوستان . موهاتون رو چه مدلی فشن میکنین ؟ با ژل با سشوار با. . . ؟ من جنس موهام طوریه که نمیشه حالتش داد اصلا و ابدا. نه ژل نه واکس نه . . . هیچی حالتش نمیده . اما از وقتی دارک میزنم یه ذره بهتر شده . یه خورد حالت میگیره. حالا چطور فشن کنم طوری که هرطور خواستم حالت بگیره ؟ یه ژل 10 تومنی گرفتم . بعد از مثلا حمام ژل رو بزنم کافیه ؟ بعد از ژل روش تافت بزنم مشکل نداره ؟! موهامم ریزش وحشتناک داره . کوتاش کردم بهتر شد.

6 صبح به این فکر افتادی؟

برای فشن کردن حتما باید موها رو صاف کنی! یا با اتو و یا با سشوار! بعدش با واکس یا خمیر با دست سیخ کنی! همین!

غیر این نمیشه!

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
6 صبح به این فکر افتادی؟

برای فشن کردن حتما باید موها رو صاف کنی! یا با اتو و یا با سشوار! بعدش با واکس یا خمیر با دست سیخ کنی! همین!

غیر این نمیشه!

هاژی من همیشه صبحا آنلاینم.

اتو که دیگه نمیزنم. اینقدر زدم انواع امراض رو موهام گرفت ! از موخوره و ریزش گرفته تا تغییر رنگ ! دارک میزنم . الان موهام صافه . فقط میخوام راست یا به قولی سیخ وایسه . حالتش هم حفظ بشه . واکس امتحان کردن . با دست هم سیخش کردم ولی میخوابه!

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
الان که موهاتون صافه موهاتونو موس بزنید. درجه 8 یا همون strong بگیرید. بعد از حمام بزنید به موهاتون و با سشوار و یا دست حالت بدید. در اخر هم تافت رو با فاصله 30 سانتی روی سرتون اسپری کنید. تا شب همونطوری می مونه!
این روشیه که برخی از خانومها واسه کاکل هاشون استفاده می کنن. اینطوریه که دیگه طوفانم بیاد اینا دکورشون به هم نمی ریزه!:happy:

موس نیوآ رو پیشنهاد می کنم. هم براقیت خوبی داره و هم بوی خوب میده.
اینم بگم که کار با موس یه کم سخته و باید بهش عادت کنید.
قیمتش هم فکر کنم الان 14 تومن باشه.

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
الان که موهاتون صافه موهاتونو موس بزنید. درجه 8 یا همون strong بگیرید. بعد از حمام بزنید به موهاتون و با سشوار و یا دست حالت بدید. در اخر هم تافت رو با فاصله 30 سانتی روی سرتون اسپری کنید. تا شب همونطوری می مونه!
این روشیه که برخی از خانومها واسه کاکل هاشون استفاده می کنن. اینطوریه که دیگه طوفانم بیاد اینا دکورشون به هم نمی ریزه!:happy:

والا تا الان از موس و بالم استفاده نکردم.

من به توصیه کسی از چیز دیگه ای استفاده میکنم. هر دو سه ماه یه بار دارک میزنم بعد موقع حمام از ماسک مو استفاده میکنم بعد از آب کشی هم سرم میزنم و یه مقدار سشوار میکشم.
حالت میگیره بد نیست . منتها من منظورم فقط حالت معمولی نیست. میخوام دسته دسته ش کنم راست وایسه مثل حالتی که دست میکنی تو پریز برق. منتها هر کار میکنم این مدلی نمیشه

این موس دقیقا چطوریه کارش؟

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
والا تا الان از موس و بالم استفاده نکردم.

من به توصیه کسی از چیز دیگه ای استفاده میکنم. هر دو سه ماه یه بار دارک میزنم بعد موقع حمام از ماسک مو استفاده میکنم بعد از آب کشی هم سرم میزنم و یه مقدار سشوار میکشم.
حالت میگیره بد نیست . منتها من منظورم فقط حالت معمولی نیست. میخوام دسته دسته ش کنم راست وایسه مثل حالتی که دست میکنی تو پریز برق. منتها هر کار میکنم این مدلی نمیشه

این موس دقیقا چطوریه کارش؟

ببینید این موش ژل قوی هست. البته این مدلی که توی لینک زیر اومده.
موس بسیار قوی - NIVEA

مثل کف ریش می مونه. وقتی می خواین استفاده کنید یه مقدار تکونش می دین و روی دستتون اسپری می کنین. عین کف ریش میمونه. بعد می زنید به موهاتون و تا قبل از اینکه خشک بشه حالتش می دین. بهتره سشوار رو آماده داشت هباشید که زدید سریعا با باد گرم خشکش کنه. اونطوری که می خواین.
البته من واسه این مدلی که میگین اینو پیشنهاد نمی کنم. از چسب مو استفاده کردین؟
مارک kiss beauty واسه من خوب بوده. موها رو دقیقا همونطوری که می خواین می کنه! منتهی پاک کردنش یه کم سخته!
اینم یه لینک از چسب مو:
http://dreamwomen.ir/category/محصولات-مرتبط-با-مو/چسب-مو/

البته اینی که من دارم اسپری ماننده و تماس مستقیم با دست نداره. راحتتره. مارک آلبورا رو امتحان نکردم.

موس رو واسه این گفتم چون یه جور طراوت و براقی به موهاتون میده. موها رو سالم و براق نشون میده. بوی خوبی هم داره..

راستی این دارک که می فرمایید چی هست؟!

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
ببینید این موش ژل قوی هست. البته این مدلی که توی لینک زیر اومده.
موس بسیار قوی - NIVEA

مثل کف ریش می مونه. وقتی می خواین استفاده کنید یه مقدار تکونش می دین و روی دستتون اسپری می کنین. عین کف ریش میمونه. بعد می زنید به موهاتون و تا قبل از اینکه خشک بشه حالتش می دین. بهتره سشوار رو آماده داشت هباشید که زدید سریعا با باد گرم خشکش کنه. اونطوری که می خواین.
البته من واسه این مدلی که میگین اینو پیشنهاد نمی کنم. از چسب مو استفاده کردین؟
مارک kiss beauty واسه من خوب بوده. موها رو دقیقا همونطوری که می خواین می کنه! منتهی پاک کردنش یه کم سخته!
اینم یه لینک از چسب مو:
http://dreamwomen.ir/category/محصولات-مرتبط-با-مو/چسب-مو/

البته اینی که من دارم اسپری ماننده و تماس مستقیم با دست نداره. راحتتره. مارک آلبورا رو امتحان نکردم.

موس رو واسه این گفتم چون یه جور طراوت و براقی به موهاتون میده. موها رو سالم و براق نشون میده. بوی خوبی هم داره..

راستی این دارک که می فرمایید چی هست؟!

مرسی بابت معرفی محصولات. راستش تا الان اینا رو استفاده نکردم آخه کلا یه چیز قوی میخواستم چون مثلا ژل درست حالت نمیده . چون در کل موهام جنسشون خیلی بده مثل پشم گوسفند و موی بز و سیم ظرف شویی میمونه. مدلی که میخوام مثل این عکس زیر هستش منتها به هیچ طریق وای نمیسه . حالا اینایی که گفتین رو بعد امتحان میکنم تا ببینم تاثیر داره یا نه

http://majazi1.ir/img/user2/2012/03/mmp1/model-moo-pesaraneh (10).jpg

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
مرسی بابت معرفی محصولات. راستش تا الان اینا رو استفاده نکردم آخه کلا یه چیز قوی میخواستم چون مثلا ژل درست حالت نمیده . چون در کل موهام جنسشون خیلی بده مثل پشم گوسفند و موی بز و سیم ظرف شویی میمونه. مدلی که میخوام مثل این عکس زیر هستش منتها به هیچ طریق وای نمیسه . حالا اینایی که گفتین رو بعد امتحان میکنم تا ببینم تاثیر داره یا نه

http://majazi1.ir/img/user2/2012/03/mmp1/model-moo-pesaraneh (10).jpg

پسر دایی همسر من هم موهاش به همین صورته. ازش می پرسم و بهتون می گم چه کار می کنه که موهاش همیشه به سمت بالاست!
ما بهش میگیم موهات عین سیم ظرفشوییه!

نفرمودین دارک چیه!؟

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
پسر دایی همسر من هم موهاش به همین صورته. ازش می پرسم و بهتون می گم چه کار می کنه که موهاش همیشه به سمت بالاست!
ما بهش میگیم موهات عین سیم ظرفشوییه!

نفرمودین دارک چیه!؟

موتوچکرم ازشما :)

والا همین که فرمودین . مال اوناست که موهاشون مثل سیم ظرفشوئیه . اتفاقا همین سر شب دارک زدم پدرم دراومد. چنان شیمیاییه که پوست رو میخوره و به شدت زخم میکنه . یه چیزی تو مایه هایی گلته یکم قویتر . اونایی که موهاشون موج داره , فر داره و حالت نمیگیره و . . . ازش استفاده میکنن . تا 2-3 ماه یه حالت نرمی و لختی به مو میده . من که ازش استفاده کردم راضی ام.

mehdi1363

Registered User
لایک‌ها
7
آقا بهترین راه اینه اول بری حموم موهاتو خوب بشوری بعد در اومدی وقتی که نیمه خشکش کردی باحوله؛یکم تافت بزنی لای موهات بعد 5 ،6دقیقه صبر کن خشک که شد اتو مو بزن و حالت بده بهشون .
بعدش واسه دوام سیخیش چسب مو بزن
واسه جلو گیری از ریزششم باید کمش دو روز یه بار بشوریو این کارو تکرار کنی اینو خودم به شخصه تجربه داشتم گفتم شاید رو شمام جواب بده

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
آقا بهترین راه اینه اول بری حموم موهاتو خوب بشوری بعد در اومدی وقتی که نیمه خشکش کردی باحوله؛یکم تافت بزنی لای موهات بعد 5 ،6دقیقه صبر کن خشک که شد اتو مو بزن و حالت بده بهشون .
بعدش واسه دوام سیخیش چسب مو بزن
واسه جلو گیری از ریزششم باید کمش دو روز یه بار بشوریو این کارو تکرار کنی اینو خودم به شخصه تجربه داشتم گفتم شاید رو شمام جواب بده

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

حاجی اصلا اسم اتو رو نیار . پست سوم رو بخون . دور اتو رو خط بکش. تجربه چند ساله دارم موهاتو به گاج میده

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329

موس؟ موس مگه مال موهای فر نیست؟؟1 مگه با موس مو صاف می کنند؟؟

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
موس؟ موس مگه مال موهای فر نیست؟؟1 مگه با موس مو صاف می کنند؟؟

نه جناب
موس به مو طراوت میده.
خدمت دوستمونم گفتم که واسه کار ایشون چسب مو بهتره. موس فقط ظاهر مو رو زیبا جلوه میده
البته ایشون گفتن که موهاشو الان صافه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939

:eek: اینا همه نشان از تجربه ی بالاست
worship.gif

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
حاجی اصلا اسم اتو رو نیار . پست سوم رو بخون . دور اتو رو خط بکش. تجربه چند ساله دارم موهاتو به گاج میده

آقا به نظر من فقط با اتو حل میشه ، اتو . اتو . اتو
2qcmh45.gif

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741

من خودم الان 10سالی میشه که از اتو استفاده می کنم

البته فقط واسه جلوی موهام.
واقعا ضرر می زنه. باید با فاصله زمانی استفاده کنید.
پثلا 6ماه اتو کنید و 6ماه با سشوار.
اینطوری ضررش کمتره و به موهاتون استراحت هم میدین.
اون دوره 6ماه استراحت هم دوره گره گوری و لونه کلاغ بودنه می دونم..کاملا هم درک می کنم.
اما چاره ای نیست.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
راه چارت پیشه منه:D
اول موهاتو یه سشوار کامل بکش بذار براق بشه
یه نیترو بگیر بزن به موهات از جهت مخالف روش مو قشنگ بکش روی موهات بعد از جهت موافق سیخش کن
الان هم یه چسب مو بزن حله 2 روز راحت میمونه

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
راه چارت پیشه منه:D
اول موهاتو یه سشوار کامل بکش بذار براق بشه
یه نیترو بگیر بزن به موهات از جهت مخالف روش مو قشنگ بکش روی موهات بعد از جهت موافق سیخش کن
الان هم یه چسب مو بزن حله 2 روز راحت میمونه

وجدانی خودت فهمیدی چی گفتی؟ :eh:

بالا