• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طلب کمک برای ساختن فرم به فارسی

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در راستای ساختن صفحهء آشيانه، راهنمای هنر خانه داری، که به تفصيل در همين جا معرفی شد، احتياج به يک فقره همکاری تکنيکی و فنی داريم.

جريان اينه که من ميخواستم يک فرم بسازم که بشه باهاش مطالب رو مستقيم از سايت به آدرس ايميل فرستاد. حالا مشکل من از يه طرف زبان شيرين فارسی و چپکی کردن نوشته هاست و از طرف ديگه بی سوادی خودم در زمينهء اچ تی ام ال. خلاصه الآن چند روزه دارم باهاش سر و کله ميزنم و کم کم دارم از خودم و دنيا نااميد ميشم.

شاعر ميگه: کار هر بز نيست خرمن کوفتن، گاو نر ميخواهد و مرد کهن... به همين دليل به يک فقره گاو نر و مرد کهن احتياج داريم، يعنی در واقع يک جوون غيور و با معرفت و دلسوز و مهربون و کاربلت که يک فرم به فارسی بسازه و کدش رو برای ما بفرسته. چيز وحشتناک و پيچيده ای هم نيست، سه تا جا برای اسم و آدرس ايميل و سايت، يه بخش هم برای نوشتن به مقدار نامحدود. از اونجايی که بلانسبت حاضرين آدمهای بيخود و مردم آزار هم پيدا ميشن بهتره که فرم غير از اين داده ها آی پی فرستنده رو هم ضميمه کنه و بفرسته. همين. خودم تا اينجاش رسيدم ولی به دلايل نامعلومی کار نميکنه:

form.jpg

پاداشتون دعای خير بنده است و يک بوسهء خواهرانهء مجازی بر گونه و قول اينکه بيام عروسيتون چای بريزم.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واستا تا احسان خودش بياد.

راستي ميشه دستور تهيه كيك شكلاتيم بنويسي ؟ :oops: ;)

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي ميشه دستور تهيه كيك شكلاتيم بنويسي ؟  

چرا نميشه؟ سه چهار نوع مينويسم، از ساده تا حرفه ای. فقط بذار يه خرده وقت نوشتن پيدا کنم.

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ديگه فرياد رسی نيست؟

shaar

Registered User
لایک‌ها
57

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من به نمايندگي از حلزون جواب مي دم: متاسفانه نداره!! asp هم نداره .. اصولا هيچ چيز طرف سروري رو ساپورت نمي كنه :(

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله، من با خوش خيالی تمام فکر ميکردم که چند تا از اين چيزهايی که عرضه کرده اند جزو سرويسهای مجانيه، ولی گويا جز همون چند مگا بايت فضای مجانی اونجا لعنت خدا هم بهت نميدن. هر چی دارن فقط برای مرفهين بی درده! ولی واضح ننوشته بود که مجانی نيست. برای همين هم اول نديدمش.

تعجبم از اين بود که فرم رو نشون ميداد و بالاش گنده نوشته شده بود اين فرم کار نميکنه! :shock:

با اينحال اصلا ناراحت نيستم. خيلی هم خوشحالم. چون ثابت شد که علتش بی سوادی من نيست. کلی به خودم اميدوار شدم. باريکلاه دختر خوب و کار بلت! (کسی که بهمون از اين حرفها نميزنه، اقلا خودمون به خودمون بگيم!) ;)

خوب، اين از اين. حالا تکليف چيه؟ بايد اسباب کشی کنيم بريم يه جای ديگه؟ وااااای... :(

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
چندتا كار ميشه بكني.. يكيش اينه كه يه همچين فرمي رو به كمك جاهايي كه اين اسكريپت ها رو remote هاست مي كنن بسازي.. مثلا ممكنه bravenet.com يه همچين چيزي داشته باشه (نمي دونم شايدم نداشته باشه .. خودت چك كن لطفا) و در اين روش صددرصد اون سايتي كه اين سرويسو مي ده يه امضايي چيزي از خودش ميذاره ولي وقتي هاستمن پي اچ پي فرضا نداره چاره اي نيست .. و يا اينكه اون صفحه فرم رو در جايي بسازي كه php بهت ميده و توي بلاگ اصلي يك لينك بذاري كه كليك كه شد اون فرم از اون ادرس ديده بشه.. يعني شايد يه اسباب كشي كامل لازم نباشه .. راه هاي ديگه هم بچه هاي ديگه ميان مي گن..

Registered User
لایک‌ها
49
يه مقدار بهم وقت بده
يه جايي من برا اين كار يه اسكريپت ساده ديده بودم
ميگردم و خبرش رو ميدم

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
حالا كه امكانات نداره من هم bravenet.com رو پيشنهاد ميكنم!

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا کجاش حل شد؟ فعلا يه نظرخواهی گذاشته ام که از همه چيز راحت تره. از طرف ديگه عجله ای هم نيست، چون هيچ کس ازش استفاده نميکنه! من رو بگو که فکر ميکردم حالا با نوشته بمبارونم ميکنند! ولی صرف نظر از چند تا دوست خوب و مهربون همهء کارهاش افتاده سر خودم. :( همه فقط بلدند نامه بنويسند و بپرسند طرز تهيهء شراب و عرق و آبجو چه جوريه! :shock:

حالا ناراحت نشين، چند تا سوال دبش تکنيکی ديگه هم دارم که ميتونيد سر اونها بشينيد و غور و تفکر کنين... :mrgreen: باز هم ممنونم! :)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يك كار ضروري اينه كه وقتي بلاگت به روز ميشه خبرشو به weblogs.com بدي تا توي ليست كساني كه بلاگ رولينگ بهت لينك دادن بري بالا قرار بگيري كه خيلي توي ميزات هيت موثره .. از اينجا خبر بده

<a href='http://newhome.weblogs.com/pingSiteForm' target='_blank'>http://newhome.weblogs.com/pingSiteForm</a>

بعدش يك لينك تحويلت ميده كه از اون به بعد فقط روي اون كليك كن و ديگه نميخواد فرم پر كني ..

بالا