• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عجیب ترین مادرانِ طبیعت (+عکس)

Amedooa

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
163
سن
33
محل سکونت
Iran
مجله سرنخ - دنیای حیوانات آنقدر بزرگ است که هر چقدر هم درباره آنها بخوانید و بدانید، باز هم همیشه موضوعی برای تعجب وجود دارد. در این مطلب سراغ حیوانات عجیب و غریبی رفته ایم که علاوه بر سر و شکل و قیافه غیرمتعارف شان، رفتارهای خاصی هم از خودشان نشان می دهند. این رفتارهای خاص و عجیب مخصوصا زمانی خود را نشان می دهد که آنها به عنوان پدر و مادر مشغول بچه داری می شوند. این وسط بعضی نوزدان نارس شان را روی پشت خود و زیر پوست شان پرورش می دهند و برخی هم آنها را سر راه می گذارند.

سمندرهای کرمی


سمندرهای کرمی بسیار شبیه کرم های خاکی هستند اما این نرم تنان مانند قورباغه ها، وزغ ها و سمندرها دوزیستند. درباره نحوه زندگی سمندرهای کرمی اطلاعات بسیار اندکی وجود دارد و دانشمندان همچنان در حال مطالعه روی آنها هستند. مطالعات اخیر نشان داده است یک گونه از سمندرهای کرمی که در اعماق زمین لانه گذاری می کنند پس از تولد به دور سمندرهای کرمی نوزاد چیزی شبیه تار می تنند. سمندر کرمی مادر هر روز بر ضخامت این لایه می افزاید. نوزاد داخل تار با دندان های تیز خود هر سه روز یک بار این لایه را می خورد تا بزرگ شود. سمندر کرمی مادر این کار را تا زمانی که فرزندش مستقل شود ادامه می دهد.

سوسک های مدفون


در طبیعت سوسک هایی به رنگ مشکی و نارنجی وجود دارند که شبیه قاتل ها رفتار می کنند. وقتی زمان تخمگذاری سوسک مدفون فرا می رسد، سوسک نر و ماده به دنبال جسد پرنده، خزنده یا هر حیوان مرده دیگری می گردند تا ماده سوسک بتواند در آنجا تخمگذاری کند. آنها شب هنگام سراغ جسد می روند و پس از یافتن جسد مناسب شروع به ایجاد حرفه ای زیر جسد می کنند. آنها آنقدر زمین را می کنند تا جسد داخل گودال بیفتد. وقتی حفر گودال تمام می شود، سوسک ماده تخم ریزی می کند. پس از اینکه بچه سوسک ها سر از تخم بیرون می آورند سوسک نر بالای گودال کشیک می دهد تا ماده سوسک از نوزادها نگهداری کند. سوسک ماده برای زنده ماندن بچه سوسک ها حتی غذا را برایشان می جود و این کار را آنقدر ادامه می دهد تا اینکه می میرد.

شیطان تاسمانی


شیطان تاسمانی نزدیک به 50 نوزاد به دنیا می آورد اما همه این نوزادها شانس زنده ماندن ندارند. نوزاد شیطان تاسمانی در زمان تولد کج و لاغر است، ضمن اینکه چشم هایش کاملا کور است و هیچ جایی را نمی بیند.

پس از تولد نوزادها می بایست تلاش کنند تا خود را به مادرشان که تنها چند سانتیمتر با آنها فاصله دارد برسانند. نوزادی که زودتر خود را برای شیر خوردن به مادرش برساند شانس زنده ماندن دارد و تا سه ماه آینده می تواند از شیر مادر تغذیه کند؛ برای همین است که شانس زنده ماندن نوزادهای شیطان تاسمانی بسیار پایین است و فقط تعداد کمی از آنها زنده می مانند. نوزادهایی که مادر خود را پیدا نمی کنند در عرض چند دقیقه جان خود را از دست می دهند.

فلبونوتوس پالینز


سوسک هایی با نام علمی فلبونوتوس پالینز یکی از مشهورترین سوسک ها در دنیای حیوانات هستند. از این نوع سوسک هزاران گونه شناخته شده است که فقط یک گونه از آنها مهاجمان آشپزخانه هستند. فلبونوتوس ها بیشتر در هندوستان زندگی می کنند.

فلبونوتوس ماده بچه سوسک هایی را که متولد می شوند زیر بال های خود نگه می دارد و از آنها محافظت می کند زیرا بچه سوسک ها از همان ابتدای تولد جنب و جوش زیادی دارند و بی هدف پرواز می کنند. برای همین سوسک مادر مجبور است به این طریق از آنها محافظت کند.

بچه سوسک هایی که روی پشت مادر خود زندگی می کنند از بدن مادر تغذیه می کنند. آنها بدن مادر خود را سوراخ می کنند و خون او را می مکند. بچه سوسک ها برای مکیدن خون مادر از عضوی نیش مانند استفاده می کنند. این عضو نیش مانند با رشد بچه سوسک از بین می رود.

پرنده کوکو


وقتی زمان تخمگذاری پرنده کوکو می رسد، مادر به دنبال آشیانه پرنده دیگری می گردد تا بتواند در آنجا تخمگذاری کند. کوکو پس از تخم گذاری هرگز سراغ فرزندش نمی رود و مراقبت آن را به پرنده دیگری می سپرد. مادرخوانده کوکو هم از همه جا بی خبر به خیال اینکه فرزند خودش سر از تخم بیرون آورده از او مراقبت می کند اما کوکو بسیار بزرگتر از مادرخوانده اش است؛ برای همین در بسیاری مواقع پدر و مادرخوانده کوکو در خطر مرگ قرار دارند.

کوکو تازه متولد شده بسیار گرسنه است و چون مادر و پدرش از او کوچکتر هستند غذای کافی نمی توانند برای او فراهم کنند و همه وقت خود را صرف رساندن غذا به کوکو می کنند، به همین جهت بیشتر اوقات جوجه های دیگری که سر از تخم بیرون می آورند جان خود را از گرسنگی از دست می دهند. حتی گاهی اوقات جوجه کوکو پس از تولد دیگر تخم هایی که در لانه است را بیرون می اندازد تا جای کافی داشته باشد.

وزغ های کویرنشین


نوعی از وزغ ها همیشه به دنبال مکان های بیابانی برای زندگی می گردند؛ جایی که آب بسیار کم پیدا می شود و در فصل های خشک همیشه بی آب است. نوزدان وزغ همه چیز خوار هستند و وقتی فصل خشکسالی می رسد تبدیل به گوشتخوار می شوند و از گوشت حشرات و موجودات مرده تغذیه می کنند. حتی وقتی هیچ منبع غذایی موجود نباشد این نوزادها از برادر و خواهرهای خود نیز تغذیه می کنند تا زنده بمانند.

ده پا


ده پاها نوعی ماهی مرکب هستند که از همان بدو تولد حالت تهاجمی دارند. تخم این نوع ماهی بسیار شفاف است. پیش از اینکه ماهی های ده پا سر از تخم بیرون بیاورند، مغز و چشم هایشان تکامل می یابد. چنین رشدی به بچه ماهی هایی که هنوز سر از تخم بیرون نیاورده اند این اجازه را می دهد که از داخل لایه شفاف تخم، محیط بیرون را کاملا زیر نظر داشته باشند.

مطالعات دانشمندان نشان می دهد در طول این مدت بچه ماهی های ده پا آشنایی کاملی با حرکات دیگر جانداران آبزی پیدا می کنند و همین باعث می شود تا آنها به محض تولد به شکارچیان ماهری در اعماق دریا تبدیل شوند.

پیپا پیپا


پیپا پیپا یا سورینیم نام وزغی است که به آن انگشت ستاره ای هم می گویند. این وزغ برای نگهداری نوزدان خود روش منحصر به فردی دارد که مختص خودش است پیپا پیپا بدنی کاملا مسطح دارد و همیشه در آب زندگی می کند. در هنگام تخم گذاری پیپا پیپای نر تخم ها را روی کمر ماده می چیند، سپس پوست بدن وزغ ماده رشد می کند تا روی تخم ها را بپوشاند. وقتی بچه وزغ ها سر از تخم بیرون می آورند چند روزی روی کمر مادر که حالت اسفنجی دارد زندگی می کنند تا در زمان مناسب زندگی مستقل خود را شروع کنند.

مورچه های دراکولا


مورچه های دراکولا جثه کوچکی دارند و در نواحی استوایی زندگی می کنند. این مورچه ها به صورت گروهی به طعمه حمله ور می شوند و حتی پس از نبرد جنازه سربازهایشان را به لانه می برند.

مورچه های دراکولا معمولا به هزارپاها حمله می کنند. مورچه ها پس از شکار هزارپا و بردن آن به لانه خودشان به هیچ وجه از آن تغذیه نمی کنند بلکه طعمه را برای لاروهایی که به هیچ عنوان نمی توانند حرکت کنند، می جوند اما در نهایت مورچه های بالغ از خون همان لاروهایی تغذیه می کنند که برای شان غذا آورده اند.
 

achardownload

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2015
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
96
واقعا عجب عکاسایی داشته که این قدر منتظر موندن تا این عکس هارو شکار کنن!
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
یه نوع عنکبوتیم هست که بچه هاش میخورنش تا تموم بشه
دیگه صبر نمی کنند که مادرشون واسشون غذا بیاره خود مامانه رو میخورند:D
 

imagarozili

Registered User
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2014
نوشته‌ها
104
لایک‌ها
25
مورچه دراکولائه خیلی باحاله - به لاروا غذا میدن و بعد از خونشون میخورن
عجب ...
 
بالا