• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عجیب ترین مشکلی که تا به حال تو عمرم دیدم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقا من یک لپ تاپ dell inspiron 510m دارم. وقتی که CD winXP رو می ذارم که بوت شه، اونجا که می نویسه setup is inspecting your computer's hardware configuration ....... هنگ می کنه و صفحه سیاه می مونه. :eek:

اینو توی قسمت لپ تاپ ها هم پست کردم ولی جواب نگرفتم. لطفاً هر کی نظری داره بگه......
fedora می تونم نصب کنم و هم چنین از diagnostic tool های دل هم که استفاده می کنم، هیچ ایرادی نمی گیره. بنابراین فکر می کنم سخت افزار مشکل نداشته باشه.... وای خیلی عجیبه.........:blink:

نمی دونم، setup ویندوز چی رو inspect می کنه که بقیه حواسشون نیست.

این یعنی این که اگه ویندوزم ویروسی بشه یا قاط بزنه........... هیچ کاری نمی شه کرد.....

خدا اون روز رو نیاره............... :stun: :stun: :eek:hno: :eek:hno: :eek:hno:

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئني كه CD ويندوزت سالمه؟!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
optionهای setup رو دیفالت کن شاید کار کنه.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
من مخ حل كردن اين جور مشكلاتم .... يعني تا حالا خيلي با اين مشكلات دست و پنجه نرم كردم و همشونو هم به زانو در اوردم..!!!!:p :p :p :p

راههايي كه نديد و الآن به ذهنم ميرسه ..:

1. از يه سي دي ويندوز ديگه استفاده كن...!!!! جند تا سي دي مختلف رو امتحان كن..
2. اول با يه ديسكت بوت بالا بيا و ...(آخ ببخشيد .. حواسم نبود كه لپ تاپ ديسكت نميخوره):D
3. توي اون قسمتي كه داره سخت افزار هاتو inspect ميكنه ... lcd رو خاموش كن و بعد از 20 - 30 دقيقه روشن كن ..
(اين مشكل براي من پيش اومد ... و با همين ترفند .. ردش كردم..)

4. اگر دستگاه جانبي به لپ تاپ وصله .. قطعش كن ...

و .... اگر جواب نداد .. بگو تا بازم بگم..:lol:

راستي ... با همه ي لپ تاپا .. يه دي وي دي ميدن از طرف كمپاني كه وظيفه ي اون رو به راه كردن لپ تاپه درست مثل وقتي كه از كمپاني دريافت كردي... يعني خودش از نو پارتيشن بندي ميكنه و ويندوز ميريزه و ....
چرا از اون استفاده نميكني؟؟؟!!!

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلش home edition هست. هم با اون و هم با pro امتحان کردم ولی نمیشه. مشکل از CD نیست. چون رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم.

در مورد DVD کمپانی.............. دست رو دلم نذار که خونه...........
وقتی خریدمش، فروشنده هیچی در این مورد به من نگفت. من هم به عادت معمول که (رو کامپیوترم این کار ها رو می کنم) گرفتم از اول پارتیشن بندی کردم (وقتی اولین بار روشنش کردم، همش یه درایو C بود)....... fedora ریختم روش...... و از این کار ها

بعداً به طور اتفاقی فهمیدم که لپ تاپ های حدید DELL یه پارتیشن مخفی دارن که image همون ویندوز اولی رو نگه می داره و وقتی که این image رو replace کنه سیستم به حالت as shiped بر می گرده. خیلی برام جالب بود و گفتم بهترین فرصته الانه...........
هر کاری کردم نشد. به هر دری زدم نشد..... تا این که تو اینترنت یه نفر پیدا شد که یه برنامه تست بهم معرفی کرد که ببینم این پارتیشن وجود داره یانه.
بهم گفت که این پارتیشن قبلاً وجود داشته ولی چون fedora ریختی، grub رفته partition table رو عوض کرده و اون پارتیشن رو از بیخ پاک کرده.............و هیچ راهی برای بازیابی اون نیست...........

خدا linux رو از روی زمین برداره.........

راستی lcd رو چه جوری خاموش کنم؟ همش یه دکمه power و یک دکمه برای بستن lid داره.....

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقاً من هم دنبال این بودم که image اولیه رو دوباره بریزم رو سیستم ولی وقتی فهمیدم که از بین رفته ...... حالم گرفته شد.
حالاً واقعاً موندم که چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه setup ویندوز درست شه، خودم یه image ازش می گیرم برای روز مبادا ولی الان همون setup هم نمی آد بالا.

......آقا نظر بدید.............

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
ببين .. تا اونجا كه من ميدونم و تجربه كردم ... موقعي كه توي نصب ويندوز ميره سر وقت شناختن و Inspecting قطعات كامپيوتر .. وقتي كه ميخواد مونيتور يا lcd رو بشناسه ... ( اگر دقت كرده باشي در اين لحظه .. دو بار صفحه ي مونيتور .. خاموش و روشن ميشه ) يه پالس ميفرسته كه مونيتور رو بشناسه .. در اين لحظه صفحه سياه ميشه و دوباره بر ميگرده به حالت عادي ...

ولي اگر مشكلي باشه و نتونه كه مونيتور رو بشناسه يا ... همونتور صفحه سياه ميمونه و هنگ ميكنه ....
برا همين بود كه گفتم lcd رو خاموش كني.....

حالا چطوري خاموش ميشه رو بايد از متخصصين لپتاپ بپرسي....

ولي من هنوزم فكر ميكنم كه چاره ي كارت همون dvd هست كه كمپاني بهت داده .............

....

شايد با اين كارت راه بيفته : فكر كنم كه بتوني ويندوز 98 رو به راحتي بدون اين مشكلات نصب كني (تجربه ي شخصي ) .... ..........

اگرم خواستي بعدا ميتوني اونو به xp آپگريد كني.....

38.gif
38.gif

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
ببين
من اين مشكل رو روي يه دستگاه pc داشتم. مربوط به پارتشن بندي بود
اين جوري حلش كردم
يه سي دي بون ويندوز 98 رو توي سي دي رام بزار
بعد از اينكه بوت شد
ميگه سي دي رامت چيه مثلا g
حالا سي دي ويندوز xp رو بزار تو سي دي رام
توي خط فرمان بنويس

کد:
g:\
و اينتر كن
بعد بنويس
کد:
cd i386
و بعد اينتر كن
بعد بنويس
کد:
winnt
و اينتر كن
حالا مينويسه كه مسير نصب g:\i386
اينتر كن
و بعد ميگه smartdrv نيست گزينه خروج f3 و گزينه ادامه رو داره (enter)
اينتر كن و ادامه بده و...

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از saeedsmk :
ببين
من اين مشكل رو روي يه دستگاه pc داشتم. مربوط به پارتشن بندي بود
اين جوري حلش كردم
يه سي دي بون ويندوز 98 رو توي سي دي رام بزار
بعد از اينكه بوت شد
ميگه سي دي رامت چيه مثلا g
حالا سي دي ويندوز xp رو بزار تو سي دي رام
توي خط فرمان بنويس

کد:
و اينتر كن
بعد بنويس
کد:
cd i386
و بعد اينتر كن
بعد بنويس
کد:
winnt
و اينتر كن
حالا مينويسه كه مسير نصب g:\i386
اينتر كن
و بعد ميگه smartdrv نيست گزينه خروج f3 و گزينه ادامه رو داره (enter)
اينتر كن و ادامه بده و...
خوب اول smartdrive رو اجرا کن. تو پوشه فايل های windows ميلنيوم ميشه پيداش کرد.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام عزيز .مرسي از راهنمايتون در مورد محل اسمارت درايو
.اما اولا اين لپ تاپ پس ويندور me نداره كه بره اجرا كنه
2- يه فايل رو ميشه از چند جا پيدا كرد مثلا فولدر نصب ويندوز 98 -
سه و از همه مهم تر
اينكه اگه اجرا كني بازم به احتمال زياد هنگ ميكنه نميدونم چرا ولي هنگ ميكنه تست كردم براي همين گفتم كه اجرا نشه
شرمنده قصد بدي نداشتم ولي ....:blink:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستمون راست میگه. هنگ می کنه. چرا؟...........
من این کار رو که گفتی انجام دادم. خوشبختانه اون قسمت رو به سلامت رد کرد. بعدش می رسه به صفحه ای که میخواد فایلهای سیستمی رو load کنه. بالای صفحه می نویسه:
Please wait while setup is coping new file
و اون پایین فایل هایی که کپی می کنه رو می نویسه. Ntfs.sys، hal.sys، biosinfo.inf و ........... تا به یه جایی می رسه که از اون موقع به بعد، پایین صفحه چیزی نمی نویسه که داره کپی می کنه ولی بالای صفحه همچنان پیغام please wait……. رو نشون می ده.

به عبارت دیگه وسط کپی کردن، این دفه هنگ می کنه. من چند دقیقه صبر کردم ولی دیدم که CD وایساد. فهمیدم که دوباره هنگ کرده. Ctrl+alt+delete رو زدم، ریست شد. این بار از روی هارد که خواست بوت شه، پیغام داد که به جز ویندوز اصلی، یکی دیگه هم هست که برای upgrade/install هست. وقتی روی دومی رفتم، CD رو گذاشتم. به setup رفت و صفحه اول رو نشون داد که می گه:
اگه می خوای ویندوز نصب کنی enter رو بزن.
اگه می خوای بری recover console، R رو یزن
اگه می خوای خارج شی، F3 رو بزن.

من enter رو زدم ولی گفت:
Setup can not find End User License agreement (EULA)
Press F3 to quit

خلاصه این که یه سری از فایل ها رو نتونسته کپی کنه. حالا اگه بدونم که این فایل ها چی هستند، خودم دستی کپیشون می کنم روی هارد که دیگه زحمت نکشه؟ کسی می دونه که این فایل ها چی اسمشون چیه؟
نظرتون چیه؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من جستجو کردم، از قضا یکی از KB ها مایکروسافت در همین باره بود (که چرا setup توی صفحه Please wait while Setup copies files to your hard disk هنگ می کنه). می گه به خاطر smartdrv هستش.

بعد گفته که برای حل اون باید قبل از winnt، دستور smartdrv رو اجرا کنید. حالا من هر چی توی CD دنبال فایل smartdrv می گردم پیداش نمی کنم. کجاست؟................. اصلاً این smart drive چیه؟...............

خودش گفته بود که فقط برای افزایش performance هست بنابراین قاعدتاً نباید مشکل ساز باشه؟
نظرتون چیه؟

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
والا من اسمارت درايو رو كه اجرا كردم هنگ ميكرد ولي اگه ميگه اجراش كني
توي سي دي بوت 98 حتما ستاپ 98 هم داري - خوب برو توي اون يعني بزن
کد:
dir win*.*
خوب حالا ميگه كه داريكتوري ويندوز چيه ( ميتوني توي يه دستگاه ديگه مسير نصب رو رو سي دي ات پيدا كني)
حالا كه مسير رو داري ميزني( فزض win98 )
کد:
cd win98
smartdrv
cd\
سي دي ويندوز اكس پي رو ميزاي و مثل قبل ادامكه ميدي
نكته بعد از هز خط فرمان يه اينتر كن

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این که میگی هنگ کرد، توی کدوم قسمت هنگ کرد. همون صفحه please wait while...... یا جای دیگه؟

لپ تاپ من فلاپی نداره. این هم که میگم با DOS بوت شد به این خاطره که یه سی دی درایور دارم مال خود dell هست. این سی دی علاوه بر درایورها، یه dos session هم داره. من از این طریق با dos اومدم بالا و بعدش سی دی xp رو گذاشتم.

این smartdrive همون فلاپیه؟

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
نه عزيز توي اون نيست
ببين يه دستگاه گير بيار كه اين فايل رو داشته باشه بعد رو سي دي كپيش كن و بعد قبل از اينكه سي دي ويندوز رو بزاري توي دستگات اين سي دي رو بزار تو دستگات و بعد اون رو با دستور smartdrv توي پرامت اجراش كنو بعد سي دي ويندوز رو بزار اگه نداري بزار برات اپلود ميكنم
ويرايش اپلود كردم
اين
http://www.mytempdir.com/358357
يا اين كه ادرس مستقيمشه
http://sr2.mytempdir.com/358357/iot...9ylP9GMk48I6parLaefgEXO_gjolnMEJ/SMARTDRV.EXE

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این فایلی که برام گذاشتی 7KB بود و کار نکرد. من خودم serach کردم یه نسخه دیگه با حجم 47KB پیدا کردم به نشانی
http://www.uv.tietgen.dk/staff/mlha/Download/drivers/ و ......................... کار کرد. :D
الان درست شده..........

با این حال خیلی کمک کردی ...... ممنون...... من یه homepage دارم که توش یه سری تجربیاتم رو می ذارم. البته فعلاً کمه. اون جا حتماً کپی رایت رو رعایت می کنم و از تو تشکر ویژه خواهم کرد.

خیلی لطف کردی...........

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
خوشحالم درست شد .
ولي جالبه من دانلود كردم 44 كي بود و كار هم كرد

بالا