• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم آپدیت وردپرس فارسی

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به همگی

چرا نزدیک به 3 ماهه که وردپرس فارسی آپدیت نشده ؟ قبلا یادمه 2 هفته یکبار نسخه جدیدش میومد . الان افزونه هایی مثل yoast و باقی دارن مرتب آپدیت میشن ولی الان من 3 ماهه نتونستم yoast رو ارتقا بدم چون وردپرس هنوز آپدیت نشده.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دیگه نیازی به وردپرس فارسی نیست
وردپرس زبان های دیگر رو داخل خود هسته پیاده سازی کرده
بنابراین شما از قسمت بروزرسانی، به نسخه اصلی آپدیت کنید و سپس در تنظیمات > عمومی، زبان فارسی رو انتخاب کنید

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام

وردپرس فارسی همین یک هفته پیش بود که برای من به نسخه 4.9.6 آپدیت شد ! شما از چه نسخه ای استفاده می کنی ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام

وردپرس فارسی همین یک هفته پیش بود که برای من به نسخه 4.9.6 آپدیت شد ! شما از چه نسخه ای استفاده می کنی ؟
وردپرس فارسی قبلا نسخه جدا بود و سایت داشت خودش . بعد ها همش ادغام شد و یه وردپرس واحد ساخت که هنگام نصب هم میشه انتخاب کرد زبان رو هم بعد نصب . ایشون منظورش اون قبلی هستش .

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
دیگه نیازی به وردپرس فارسی نیست
وردپرس زبان های دیگر رو داخل خود هسته پیاده سازی کرده
بنابراین شما از قسمت بروزرسانی، به نسخه اصلی آپدیت کنید و سپس در تنظیمات > عمومی، زبان فارسی رو انتخاب کنید

وردپرس فارسی قبلا نسخه جدا بود و سایت داشت خودش . بعد ها همش ادغام شد و یه وردپرس واحد ساخت که هنگام نصب هم میشه انتخاب کرد زبان رو هم بعد نصب . ایشون منظورش اون قبلی هستش .

درود . پس یعنی من الان از طریق پیشخوان به همون وردپرس انگلیسی آپدیت کنم بعد از تنظیمات فارسی رو انتخاب کنم ؟

سلام

سلام . 4.9.1 فارسی . اینی که شما میگی انگلیسیه .

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310

خیر فارسی هست

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
درود . پس یعنی من الان از طریق پیشخوان به همون وردپرس انگلیسی آپدیت کنم بعد از تنظیمات فارسی رو انتخاب کنم ؟

ببین الان وردپرس خودش زبان فارسی داره . اگه هنگام نصب فارسی رو انتخاب نکردی این مراحل رو طی کن . تنظیمات > عمومی > زبان سایت که تو انگلیسی باید بشه setting > general >language

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
ببین الان وردپرس خودش زبان فارسی داره . اگه هنگام نصب فارسی رو انتخاب نکردی این مراحل رو طی کن . تنظیمات > عمومی > زبان سایت که تو انگلیسی باید بشه setting > general >language

ولی من هنوز متوجه نشدم . الان واسه آپدیت چکار کنم ؟! از طریق همون پیشخوان که نوشته نسخه فلان en آپدیت کنم خودش اتوماتیک فارسی میشه ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ولی من هنوز متوجه نشدم . الان واسه آپدیت چکار کنم ؟! از طریق همون پیشخوان که نوشته نسخه فلان en آپدیت کنم خودش اتوماتیک فارسی میشه ؟
چیز پیچیده ای نیست . شما الان از نسخه وردپرس فارسی استفاده میکنی . الان 4.9.1 برای وردپرس فارسی هست و خود وردپرس هم 4.9.6 شما فکر کنم باید عوض کنید وردپرس رو اپدیت نمیشه از خود پنل؟

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
چیز پیچیده ای نیست . شما الان از نسخه وردپرس فارسی استفاده میکنی . الان 4.9.1 برای وردپرس فارسی هست و خود وردپرس هم 4.9.6 شما فکر کنم باید عوض کنید وردپرس رو اپدیت نمیشه از خود پنل؟

توی پیشخوان نوشته که نسخه جدید اومده و آپدیت کن اما چون نسخه en بود من آپدیت نکردم . یعنی الان همین نسخه رو آپدیت کنم ؟

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
منم 2 ماهی میشد وردپرس رو اپدیت نمیکردم.....چون فکر میکردم هنوز مثل قدیم ترا اول نسخه انگلیسی میاد و بعد هم نسخه فارسی رو اپدیت میشه........................اما الان دقیقا تو پنل وردپرسم دیدم اپدیت 4.9.6 انگلیسی یا همون en امده و منم وقتی اپدیت کردم بدونم مشکل اپدیت شد و پنل فارسیم هم هیچ تغییری نکرد......بنظرم شما هم اینکار رو انجام بدید.

اما اگه کلا وردپرستون انگلیسی هست همونطور که دوستان گفتن از صفحه تنظیمات عمومی فارسی را انتخاب کنید.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
توی پیشخوان نوشته که نسخه جدید اومده و آپدیت کن اما چون نسخه en بود من آپدیت نکردم . یعنی الان همین نسخه رو آپدیت کنم ؟
شما اپدیت کن همونجور که گفتم دیگه وردپرس خودش داخل هستش زبان فارسی رو داره .

بالا