• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم ارسال اس-ام-اس بين المللي

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
در حالي كه سايت رسمي مخابرات تعرفه هاي ارسال SMS بين المللي را درج كرده ولي من تا به حال نتوانسته ام هيچ sms به خارج از كشور بفرستم و همه Fail شده اند. اين مورد را به دفعات و در عرض دو سال انجام داده ام ولي حتي يك sms هم نتوانسته ام به خارج ارسال كنم
اين در حالي است كه دريافت sms از خارج كشور نيز گاها دريافت نميشود.
آيا كسي در اين زمينه اطلاعاتي دارد؟

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farhoud :
در حالي كه سايت رسمي مخابرات تعرفه هاي ارسال SMS بين المللي را درج كرده ولي من تا به حال نتوانسته ام هيچ sms به خارج از كشور بفرستم و همه Fail شده اند. اين مورد را به دفعات و در عرض دو سال انجام داده ام ولي حتي يك sms هم نتوانسته ام به خارج ارسال كنم
اين در حالي است كه دريافت sms از خارج كشور نيز گاها دريافت نميشود.
آيا كسي در اين زمينه اطلاعاتي دارد؟
ضمنا توجه داشته باشيد كه چه ارسال شود و چه ارسال نشود باز هم مخابرات 1 دقيقه هزينه ارسال را دارد محاسبه ميكند حدود 300 تومان . به مركز هم اعتراض كني ميگه سيستمهاي ما ارسال كردند و يه احتمال قوي سرويس دهنده مقصد مشكل داشته كه طرف شما دريافت نكرده. آخه يكي به اين مادرمرده ها بگه مگه ممكنه شركتهاي سرويس دهنده موبايل در خارج از كشور (مثل تي موبال انگليس و سوئد) مشكل داشته باشند ولي سيستم اس‌ام‌اس ايران مثل توپ كار كنه

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از azadiphone :
ضمنا توجه داشته باشيد كه چه ارسال شود و چه ارسال نشود باز هم مخابرات 1 دقيقه هزينه ارسال را دارد محاسبه ميكند حدود 300 تومان . به مركز هم اعتراض كني ميگه سيستمهاي ما ارسال كردند و يه احتمال قوي سرويس دهنده مقصد مشكل داشته كه طرف شما دريافت نكرده. آخه يكي به اين مادرمرده ها بگه مگه ممكنه شركتهاي سرويس دهنده موبايل در خارج از كشور (مثل تي موبال انگليس و سوئد) مشكل داشته باشند ولي سيستم اس‌ام‌اس ايران مثل توپ كار كنه

171.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
پس چرا بعضیای میفرستن..؟!؟؟!.....منم میفرستم نمیره....:hmm:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
آقا جان منم مدتها با این مشکل دست به گریبان بودم و ارسال نمیشد....بالاخره الان از سیستم smsiran استفاده می کنم.نمی دانم رفتن به مخابرات که الان دست بخش خصوصی است فایده ای داره یا نه؟!منظورم اینه که رسیدگی می کنند؟!من فکر می کردم می توان مثل فعال کردن صندوق پستی صوتی در دفاتر خدماتی اونو فعال کرد....

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Bahreyni :

من قبلا ميخواستم عضو smsiran شوم. ولي ديدم هيچ دفتري در تهران ندارد. اصلا اين شركت يك كم مشكوك ميزنه. با اي-ميلي كه در سايت وجود دارد تماس گرفتم ولي باز هيچ آدرس و شماره تلفني به من نداد و فقط به اين بسنده كرد كه بايد پول را به حساب بريزم و فيش ان را اي-ميل كنم.آنچه مسلم است اين شركت در ايران نيست و شايد كل شركت را يك نفر اداره ميكند .
از كساني كه عضو اين سيسم هستن سئوال دارم كه سرعت ارسال و دريافت اس-سم اس و اي-ميل چند دقيقه ( يا ساعات!!) است؟
من قبلا عضو يك سيستم مثل همين شركت بودم كه زودتر از 6 ساعت اي-ميل را دريافت يا ارسال نميكرد!!

بالا