• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم امکان دانلود از سایت!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام

آیا افزونه و یا راهکاری برای عدم امکان دانلود عکس ازس ایت وجود داره؟

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
افزونه رو نمی دونم می گردم پیدا کردم می گم
ولی اگر به سورس کد سایت نگاه کنی می بینی عکس رو با تک Img گذاشتن یعنی با استفاده از Html حالا اگر جوری تنظیم کنی که این عکس به عنوان پس زمینه قرار بگیره دیگه با راست کلیک سیو نمی شه کردش
فقط نمی دونم اگر اینجوری بشه تو Seo تاثیر داره یا نه

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
منظورتون اینه که چطوری میشه عکس در مرورگر بارگذاری نشه؟
اگه منظورتون اینه یک روش بلدم ، ولی اگه میخواید جلوی save شدن عکس رو بگیرید فکر نکنم راهی وجود داشته باشه.
چون با استفاده از سورس صفحه میشه به لینک عکس دسترسی پیدا کرد!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یعنی می خوای نتونن سیو کنن ؟
بله دقیقا منظورم این هست که امکان SAVE کردن نداشته باشه! حالا اینکه به چه طرفند دیگه ای می خوان دانلودش کنن رو کاری ندارم! تا جایی که بتونم می خواک جلوی این کار گرفته بشه!

منظورتون اینه که چطوری میشه عکس در مرورگر بارگذاری نشه؟
اگه منظورتون اینه یک روش بلدم ، ولی اگه میخواید جلوی save شدن عکس رو بگیرید فکر نکنم راهی وجود داشته باشه.
چون با استفاده از سورس صفحه میشه به لینک عکس دسترسی پیدا کرد!!!
دقیقا منظورم مورد دوم هست! تو سایت های معتبر خارجی مخصوصا سایت های مربوط به عکاسی و نقاشی دقیقا این امکان هست که نمیشه دانلود یا سیو کرد عکس رو! نمونه بارزش سایت flicker
افزونه رو نمی دونم می گردم پیدا کردم می گم
ولی اگر به سورس کد سایت نگاه کنی می بینی عکس رو با تک Img گذاشتن یعنی با استفاده از Html حالا اگر جوری تنظیم کنی که این عکس به عنوان پس زمینه قرار بگیره دیگه با راست کلیک سیو نمی شه کردش
فقط نمی دونم اگر اینجوری بشه تو Seo تاثیر داره یا نه
اصلا حرفه ای نیستم در زمینه ی IT و اصلا نفهمیدم چی گفتید! :دی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
بله دقیقا منظورم این هست که امکان SAVE کردن نداشته باشه! حالا اینکه به چه طرفند دیگه ای می خوان دانلودش کنن رو کاری ندارم! تا جایی که بتونم می خواک جلوی این کار گرفته بشه!

دقیقا منظورم مورد دوم هست! تو سایت های معتبر خارجی مخصوصا سایت های مربوط به عکاسی و نقاشی دقیقا این امکان هست که نمیشه دانلود یا سیو کرد عکس رو! نمونه بارزش سایت flicker

اصلا حرفه ای نیستم در زمینه ی IT و اصلا نفهمیدم چی گفتید! :دی

می تونید از افزونه هایی که راست کلیک رو قفل می کنن استفاده کنیالب
ته خیلی راحت میشه این راهم دور زد

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
افزونه راست کلیک نمی دونم با جا اسکریپت کار میکنه یا نه اگر اینطور باشه به راحتی با غیر فعال کرد جاوا اسکریپت میشه سیو کرد
این راهی که من گفتم اگر حرفه ای نیستید انجام ندید
خودم هم تا حالا تست نکردم ذهنی گفتم باید ازمون خطا بدم ببینم میشه یا نه ولی اگر بر یک عکس خاص می خواید خیلی راحت میشه ولی برای همه پست ها کارش زیاده

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
با دکمه PrtScr Print روی کیبرد تمام ابن ترفندا بی اثر میشند.
یه سر به IMDB.com بزن. اونجا عکسا رو نمیزاره سیو کنی.

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام.
دوست عزیز شما که نمی خوای عکس هات ذخیزه بشه.. خو تو اینترنت نذار.. این بهتر راه حل هست....
..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
راهی برای جلوگیری از سیو کردن عکس ها وجود نداره! هر ترفندی پیاده کنید، راهی برای ذخیره کردنش هست. فقط میشه با CSS به عنوان پس زمینه قرارش بدید، که در بعضی از مرورگرها امکان ذخیره مسقیم عکس با راست کلیک از بین میره. که اگه اینکار توسط CSS انجام بشه، مطمئناً در سئو تاثیر منفی داره. یعنی اون عکس دیگه در موتورهای جستجوگر قابل جستجو نیست.

بالا