• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم تنوع در گوشي هاي سوني اريكسون

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه،

لطفا نگيد جو گرفته ش هي داره تاپيك باز ميكنه ! قول ميدم آخريش باشه !

من ميخوام توي اين تاپيك تنها دليلي رو بنويسم كه باعث شد از برند سوني اريكسون جدا بشم و بشم طرفدار نوكيا. ميخوام بدونم شما هم همچين دليلي داشتين يا نه و يا احيانا با دليل من موافقيد يا نه.

من اعتقاد دارم كه گوشي هاي سوني اريكسون از نظر طراحي و امكانات تنوع ندارند و اين اين عدم تنوع رو نسبت به گوشي هاي برندهاي ديگه به خصوص نوكيا در نظر ميگيرم.

--------------------------

مثلا معرفي گوشي w700 باعث شد تا بيش از پيش اعصاب من از دست سوني اريكسون خورد بشه. من هرچي فكر ميكنم نميفهمم دليل عرضه ي گوشي w700 چيه ؟! من كاملا اين احساس رو دارم كه سوني اريكسون داره خودش رو تكرار ميكنه.

sonyericsson-k750.gif
sonyericsson-w800.gif

sonyericsson-w700.gif
sonyericsson-w810.gif

از اين 4 مدل، دبليو 800 و 700 هم از نظر ظاهري و هم از نظر مشخصات فني خيلي خيلي شبيه هم هستن از طرفي به نظر من اين دو مدل ميتونستن، در قالب نسخه هايي از كا750 (كا 750 هم خودش شبيه پدرش كا700 و پدر بزرگش تي630 هست و انگار اين نسل تا ابد قراره ادامه پيدا كنه !) بيرون بيان مثلا k750 walkman edition . ( كه البته در حقيقت همين طور هست) . دبليو 810 كه فقط دكمه هاي وسطه ش عوض شده و منو ها و ... همه هموني بود كه هست.

ولي سوني اريكسون اين كار ها رو نكرد، تنها دليلش هم چي ميتونه باشه ؟ :

Whats the point.? Just to make money

و اين كه مردم رو با اين تفكر كه گوشي جديد دارن ميخرن گول بزنه و همون گوشي قديمي رو بندازه بهشون ! همون قضيه ي تغيير پالون !
ساده س. اگه اين سه تا گوشي رو در يك بازه ي زماني و در يك مدل به بازار ميداد هيچ وقت پولي رو كه در حال حاضر در مياره در نمياورد...

اين اقدام سوني اريكسون كه اومده بعد از يك سال و خورده اي از معرفي دبليو 800، گوشي دبليو 700 رو كه شايد با كمي اغراق كاملا شبيه دبليو 800 باشه و فقط يه مقدار طرح و رنگ قابش فرق كنه معرفي كرده، به نظر من شرم آوره ! از نظر فني هم :

only diffs between w800 and w700 are...
1. w800 ships with 512MB MS while w700 ships with only 256MB MS.
2. w800 has cam autofocus but w700 dosent

به نظر شما اينها دلايل كافي براي عرضه ي يه مدل جديد بعد از يك سال هستن ؟

orange + gold its that joke? change base color remove autofocus and thats all?

چند تا نظر كه از سوي كاربرها درباره ي دبيلو 700 داده شده :

they should concentrate on their effort to create more new design, better function phone,not create twin phone!

I honestly don't know what SE had in mind when they made this phone.

All SE phones are the SAME!!! wahts the point of it???
omfg... SE...please either change ur styles of phones or make better functions for the phone and STOP USING low cost cameras for ur high priced phones!!! u r scaming everyone who trusted u!!!!!!!!

This is just stupid. What did they do? Change the colour؟؟

Sony ericsson starts to clone their phones like samsung does !!

و صدها نظر ديگه كه همگي اين قضيه رو تاييد ميكنن.
جالب اينجاس كه اين بحث قابل تعميم به سري هاي ديگه سوني اريكسون به خصوص سري z هم هست(new sony ericsson z525 is the sme as the z520i!! ). از طرفي مگه سوني غير از سري z و p و k و w، سري زنده ي ديگه اي هم داره ؟!

البته تمام برند هاي ديگه بعضي مدلهاشون شبيه هم هست مثلا در نوكيا 3650 و 3660 و يا موتورولا v3 و v3i. البته تفاوت وي 3 با وي تي آي محسوس تر هست. سامسونگ رو هم كه برند حساب نميكنيم :D

اما به خصوص نوكيا، اگر چه گوشي هاي شبيه هم داره اما اينقدر تنوع محصولش بالا هست كه اين تكرار ها موجه به نظر ميرسن. بدون اغراق فكر كنم تنوع و گستردگي مدل هاي نوكيا چندين برابر سوني اريكسون باشه. سري N ، سري E ، سري 10 ، 20 ، 30 ، 60 ، 70 ، 80... سري هاي كاملا ويژه مثه L'Amour و ... كه همه رو راضي ميكنه.
من فكر نمي كنم سوني اريكسون هيچ وقت جريت و جسارت طراحي گوشي اي مثه نوكيا لامور 7380 رو داشته باشه ...
به نظر من بهتره كه سوني اريكسون تازه تر و تجربه گر تر بشه. ريسك كنه. تنوع بده. اون منوهاي تكراريش رو كه روي تمام گوشيهاش ميذاره تغيير بده. حداقل آيكون هاش رو عوض كنه كه من هر دفعه منوهاش رو ميبينم حالم به هم نخوره !

يادش بخير وفتي تي630 گرفتم عاشق منوهاي سوني اريكسون بودم اما اين عشق به تكرار و بعد به نفرت رسيد !

پ.ن : در ضمن اگه سوني اريكسون به محصولاتش تنوع بده، از دست "خز" شدن كه در تاپيك ديگه صحبتش رفت! ، تا حدود زيادي دور ميشه. البته احتمالا بعد از مدتي اوضاع بيش از پيش بدتر ميشه !!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از samanlyric :
سلام به همه،

به نظر من بهتره كه سوني اريكسون تازه تر و تجربه گر تر بشه. ريسك كنه. تنوع بده. اون منوهاي تكراريش رو كه روي تمام گوشيهاش ميذاره تغيير بده. حداقل آيكون هاش رو عوض كنه كه من هر دفعه منوهاش رو ميبينم حالم به هم نخوره !

يادش بخير وفتي تي630 گرفتم عاشق منوهاي سوني اريكسون بودم اما اين عشق به تكرار و بعد به نفر رسيد !

در مورد منوها که من همون منوهایی که روی 6630 دیدم روی 6681 و N70 دیدم هیچ فرقی نکرده...این از این

بعد هم یه موضوع دیگه اینه که نسل جدید گوشیهای سونی منوهای متفاوتی دارند به K750 ,W800 نگاه نکنید...K790/K800 رو باید ببنید کل منوها عوض شده

بعد در مورد ایکون هم مگه نوکیا همه ایکون هاش مثل هم نیست...با تم عوض میشه که مال سونی هم میشه...

بعد شما داری نوکیارو که یه شرکت خیلی بزرگه و توانایی تولید 40 تا گوشی تو سال داره رو با یه شرکت که همش 4-5 ساله ادغام شده مقایسه میکنی؟؟

میبینی که امسال تعداد گوشیهاش بیشتر شده نسبت به سال قبل....این مساله زمان میخواد ولی داره تعدد گوشیهاش رو زیاد میکنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تنوع به اسم طول و دراز داشتن نیست. پلتفرمهای سونی اریکسون محدوده
s700 w900 w550 w600 یک پلتفرم هستند
k750 w800 w810 w700 ..... هم یک پلتفرم
یکی دو تا پلتفرم تیراژ پایین هم داره مثل سری پی و غیره ولی پلتفرمها خیلی محدوده اما اسامی زیاد!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیدونید بدونید که پلتفرم S700 با سری W فرق داره ....هر گوشی که یه جور باز شد که دلیل نمیشه مثل هم باشن...مثل این میمونه بگیم چون 1100 با N70 قیافه اشون عین هم هست( کشویی یا باز شو...) نیستن پس پلتفرمشون یکی هست!!!

بعد هم باید پلتفرمهای Z و M رو هم به خاطرتون بیارم ...

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پستهای من چی شد؟ کی داره اینجا اعمال نفوذ میکنه؟ حذف پستهای کاربر طبق مرامنامه صورت میگیره؟!!!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چرا انقدر جو گرفته شما رو؟ چیه بهتون برخورد به حضرت سونی اریسکون ایراد گرفتم؟ بی خیال بابا اینجا فرومه موضوع بحث هم گوی موبایله چه خبره انقدر جدی گرفتین؟
بچه اند واقعا بعضی ها!!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از samanlyric :
سلام به همه،

من ميخوام توي اين تاپيك تنها دليلي رو بنويسم كه باعث شد از برند سوني اريكسون جدا بشم و بشم طرفدار نوكيا. ميخوام بدونم شما هم همچين دليلي داشتين يا نه و يا احيانا با دليل من موافقيد يا نه.

من اعتقاد دارم كه گوشي هاي سوني اريكسون از نظر طراحي و امكانات تنوع ندارند و اين اين عدم تنوع رو نسبت به گوشي هاي برندهاي ديگه به خصوص نوكيا در نظر ميگيرم.

مثلا معرفي گوشي w700 باعث شد تا بيش از پيش اعصاب من از دست سوني اريكسون خورد بشه. من هرچي فكر ميكنم نميفهمم دليل عرضه ي گوشي w700 چيه ؟! من كاملا اين احساس رو دارم كه سوني اريكسون داره خودش رو تكرار ميكنه.

sonyericsson-k750.gif
sonyericsson-w800.gif

sonyericsson-w700.gif
sonyericsson-w810.gif

از اين 4 مدل، دبليو 800 و 700 هم از نظر ظاهري و هم از نظر مشخصات فني خيلي خيلي شبيه هم هستن از طرفي به نظر من اين دو مدل ميتونستن، در قالب نسخه هايي از كا750 (كا 750 هم خودش شبيه پدرش كا700 و پدر بزرگش تي630 هست و انگار اين نسل تا ابد قراره ادامه پيدا كنه !) بيرون بيان مثلا k750 walkman edition . ( كه البته در حقيقت همين طور هست) . دبليو 810 كه فقط دكمه هاي وسطه ش عوض شده و منو ها و ... همه هموني بود كه هست.

و اين كه مردم رو با اين تفكر كه گوشي جديد دارن ميخرن گول بزنه و همون گوشي قديمي رو بندازه بهشون ! همون قضيه ي تغيير پالون !
ساده س. اگه اين سه تا گوشي رو در يك بازه ي زماني و در يك مدل به بازار ميداد هيچ وقت پولي رو كه در حال حاضر در مياره در نمياورد...

اين اقدام سوني اريكسون كه اومده بعد از يك سال و خورده اي از معرفي دبليو 800، گوشي دبليو 700 رو كه شايد با كمي اغراق كاملا شبيه دبليو 800 باشه و فقط يه مقدار طرح و رنگ قابش فرق كنه معرفي كرده، به نظر من شرم آوره ! از نظر فني هم :

they should concentrate on their effort to create more new design, better function phone,not create twin phone!

omfg... SE...please either change ur styles of phones or make better functions for the phone and STOP USING low cost cameras for ur high priced phones!!! u r scaming everyone who trusted u!!!!!!!!

جالب اينجاس كه اين بحث قابل تعميم به سري هاي ديگه سوني اريكسون به خصوص سري z هم هست(new sony ericsson z525 is the sme as the z520i!! ). از طرفي مگه سوني غير از سري z و p و k و w، سري زنده ي ديگه اي هم داره ؟!

البته تمام برند هاي ديگه بعضي مدلهاشون شبيه هم هست مثلا در نوكيا 3650 و 3660 و يا موتورولا v3 و v3i. البته تفاوت وي 3 با وي تي آي محسوس تر هست. سامسونگ رو هم كه برند حساب نميكنيم :D

اما به خصوص نوكيا، اگر چه گوشي هاي شبيه هم داره اما اينقدر تنوع محصولش بالا هست كه اين تكرار ها موجه به نظر ميرسن. بدون اغراق فكر كنم تنوع و گستردگي مدل هاي نوكيا چندين برابر سوني اريكسون باشه. سري N ، سري E ، سري 10 ، 20 ، 30 ، 60 ، 70 ، 80... سري هاي كاملا ويژه مثه L'Amour و ... كه همه رو راضي ميكنه.
من فكر نمي كنم سوني اريكسون هيچ وقت جريت و جسارت طراحي گوشي اي مثه نوكيا لامور 7380 رو داشته باشه ...

يادش بخير وفتي تي630 گرفتم عاشق منوهاي سوني اريكسون بودم اما اين عشق به تكرار و بعد به نفرت رسيد !

پ.ن : در ضمن اگه سوني اريكسون به محصولاتش تنوع بده، از دست "خز" شدن كه در تاپيك ديگه صحبتش رفت! ، تا حدود زيادي دور ميشه. البته احتمالا بعد از مدتي اوضاع بيش از پيش بدتر ميشه !!

ببین نمی تونی بگی سونی داره گوشی تکراری می ده ...
انقدری این کمانی بزرگ هست که هیچ گوشی رو بی دلیل نمی ده ...
من خودم شخصا خلی دقت کردم برای اینکه چرا این چهار گوشی رو مثل هم داده ...
سونی اریکسون گوشی های بیاد موندنی زیاد داده .... همش قرار نیست که انقلاب بکنه تو دادن گوشی که !
سیاست خوبیه ... با یکی از بچه ها هم بحثش بود و به این نتیجه رسیدیم که :
سونی اریکسون با ندادن یک گوشی کامل در بازار ( غیر از P990 ) داره اینو میگه که : (( ما کلفتیم !!! ))
شما دقت کنید ... نوکیا داره خودشو می کشه تا یه گوشی کامل بده بازار .... N80 رو داد و صد افسوس ... آخه قابل مقایسه نیستن با P990 مثلا توی دوربین ... صدا و ...
یوزر حرفه ای مجبوره که P990 بخره اگه امکانات می خواد ... در یک کلام یوزر حرفه ای انتخابش سونی اریکسونه ...
پس می سوزه و می سازه به پای این سیاستهای فروش این کمپانی بزرگ ...
سونی اریکسون قرار نیست توی این برهه زمانی که گوشی های نسل سوم موقعیتش تثبیت شده بیاد دوربین 8 مگاپیکسل بده که !!!! .... همیشه این موضوع صدق می کنه که اگه کیفیت و امکانات می خوای باید صبر کنی ....
شما دوست داری سونی بیاد یه گوشی با دوربین 6 مگا بده ؟؟!!! مثل هیوندای ؟؟؟؟ بدون کیفیت ؟؟؟؟
نوکیا هم خیلی گوشی مشابه هم داره .... و این ضعف نیست ، بلکه سیاست فروشه ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
ببین نمی تونی بگی سونی داره گوشی تکراری می ده ...
انقدری این کمانی بزرگ هست که هیچ گوشی رو بی دلیل نمی ده ...
من خودم شخصا خلی دقت کردم برای اینکه چرا این چهار گوشی رو مثل هم داده ...
سونی اریکسون گوشی های بیاد موندنی زیاد داده .... همش قرار نیست که انقلاب بکنه تو دادن گوشی که !
سیاست خوبیه ... با یکی از بچه ها هم بحثش بود و به این نتیجه رسیدیم که :
سونی اریکسون با ندادن یک گوشی کامل در بازار ( غیر از P990 ) داره اینو میگه که : (( ما کلفتیم !!! ))
شما دقت کنید ... نوکیا داره خودشو می کشه تا یه گوشی کامل بده بازار .... N80 رو داد و صد افسوس ... آخه قابل مقایسه نیستن با P990 مثلا توی دوربین ... صدا و ...
یوزر حرفه ای مجبوره که P990 بخره اگه امکانات می خواد ... در یک کلام یوزر حرفه ای انتخابش سونی اریکسونه ...
پس می سوزه و می سازه به پای این سیاستهای فروش این کمپانی بزرگ ...
سونی اریکسون قرار نیست توی این برهه زمانی که گوشی های نسل سوم موقعیتش تثبیت شده بیاد دوربین 8 مگاپیکسل بده که !!!! .... همیشه این موضوع صدق می کنه که اگه کیفیت و امکانات می خوای باید صبر کنی ....
شما دوست داری سونی بیاد یه گوشی با دوربین 6 مگا بده ؟؟!!! مثل هیوندای ؟؟؟؟ بدون کیفیت ؟؟؟؟
نوکیا هم خیلی گوشی مشابه هم داره .... و این ضعف نیست ، بلکه سیاست فروشه ...

قبلا هم بحثش شده. اول شما باید یوزر حرفه ای رو تعریف کنی! از نظر من کسانیکه یک ذره کیفیت بهتر ام پی تری پلیر را به سیستم عامل ترجیح میدند نمیتوانند که کاربر حرفه ای موبایل باشند.
پس خوبه اول کاربر حرفه ای موبایل را تعریف کنید بعد بچسبونیدش به سوتی اریکسون

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
قبلا هم بحثش شده. اول شما باید یوزر حرفه ای رو تعریف کنی! از نظر من کسانیکه یک ذره کیفیت بهتر ام پی تری پلیر را به سیستم عامل ترجیح میدند نمیتوانند که کاربر حرفه ای موبایل باشند.
پس خوبه اول کاربر حرفه ای موبایل را تعریف کنید بعد بچسبونیدش به سوتی اریکسون

یوزر حرفه ای مطمئن باش فقط به سیستم عامل بسنده نمی کنه ...
یوزر حرفه ای همه چیزو در نظر می گیره ...
حالا براش بعضی امکانات ارجحیت داره ... مثلا من وقتی کیفیت افتضاح دوربین N70 رو می بینم و کیفیت فوق العاده W800 رو ... و می بینم که 100 تومنم اختلاف دارن ... نمیام 100 تومن پول سیستم عامل بدم ... چون گوشی کاملی نیست ... و اگه قراره گوشی کامل نخرم خوب Save money می کنم و میرم W800i رو می گیرم ... این مثال در مورد کا گوشی های سونی اریکسون صدق می کنه ها ...
یوزر حرفه ای در کلام آخر : یوزری که فعلا ( در این شرایط ) هیچ گوشی رو غیر از P990 کامل نمی دونه و در انتظار اونه :D ...
هر وقت هر جا دیدی کسی P990 دستشه ، شک نکن که حرفه ایه .... ;)
هر کسیم که دیدی N9x دستشه شک نکن که ورزشکاری چیزیه .... لامسب مثل دمبل می مونه :D :lol: مگه میشه حملش کرد !!! سیستم عامل به قیمت تحمل وزن و دیزاین غیر قابل تحمل !!!!!!!!!!!! :eek:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
یوزر حرفه ای مطمئن باش فقط به سیستم عامل بسنده نمی کنه ...
یوزر حرفه ای همه چیزو در نظر می گیره ...
حالا براش بعضی امکانات ارجحیت داره ... مثلا من وقتی کیفیت افتضاح دوربین N70 رو می بینم و کیفیت فوق العاده W800 رو ... و می بینم که 100 تومنم اختلاف دارن ... نمیام 100 تومن پول سیستم عامل بدم ... چون گوشی کاملی نیست ... و اگه قراره گوشی کامل نخرم خوب Save money می کنم و میرم W800i رو می گیرم ... این مثال در مورد کا گوشی های سونی اریکسون صدق می کنه ها ...
یوزر حرفه ای در کلام آخر : یوزری که فعلا ( در این شرایط ) هیچ گوشی رو غیر از P990 کامل نمی دونه و در انتظار اونه :D ...
هر وقت هر جا دیدی کسی P990 دستشه ، شک نکن که حرفه ایه .... ;)
هر کسیم که دیدی N9x دستشه شک نکن که ورزشکاری چیزیه .... لامسب مثل دمبل می مونه :D :lol: مگه میشه حملش کرد !!! سیستم عامل به قیمت تحمل وزن و دیزاین غیر قابل تحمل !!!!!!!!!!!! :eek:
بهنام جون در گفتی آی در گفتی !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از samanlyric :
سلام به همه،

sonyericsson-k750.gif
sonyericsson-w800.gif

sonyericsson-w700.gif
sonyericsson-w810.gif

سیاست سونی اریکسون اینجوریه !
صاحبن کمپانی طرفداران پر و پا قرص و سینه چاک نمی خوان . اونا پول می خوان داداش . پول
سونی اریکسون دیده اینجوری پولی که گیرش میاد بیشتره دلش خواسته ولی باید بدون این خودش یک جور تنوعه
که نوکیای شما هم بنیان گذارش بوده .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
در مورد منوها که من همون منوهایی که روی 6630 دیدم روی 6681 و N70 دیدم هیچ فرقی نکرده...این از این

بعد هم یه موضوع دیگه اینه که نسل جدید گوشیهای سونی منوهای متفاوتی دارند به K750 ,W800 نگاه نکنید...K790/K800 رو باید ببنید کل منوها عوض شده

بعد در مورد ایکون هم مگه نوکیا همه ایکون هاش مثل هم نیست...با تم عوض میشه که مال سونی هم میشه...

بعد شما داری نوکیارو که یه شرکت خیلی بزرگه و توانایی تولید 40 تا گوشی تو سال داره رو با یه شرکت که همش 4-5 ساله ادغام شده مقایسه میکنی؟؟

میبینی که امسال تعداد گوشیهاش بیشتر شده نسبت به سال قبل....این مساله زمان میخواد ولی داره تعدد گوشیهاش رو زیاد میکنه
اشتباهات متن ایشون رو گرفتی
دستت درد نکنه
اما بهتر بود سری های سونی اریکسون رو هم بهشون یادآوری می کردی :
K - W - P - Z - M - S - T - V و ...

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منو هاي 6630 و 6680 و 6681 با ان70 فرق دارن :

(عكس سمت راست ان 70 و عكس سمت چپ، 6680)

pic-n70(01).jpg
pic-6680(02).jpg

pic-n70(19).jpg
pic-6680(21).jpg

pic-n70(03).jpg
pic-6680(04).jpg

OS ان70 هم از اونا جديد تره : Symbian 8.1a

ببين من ميدونم نوكيا هم منوهاي شبيه هم داره. هر گوشي استايل خودش رو داره كه هميشه حفظ ميكنه . من انتظارم ندارم سوني بياد به طور كامل همه چيش رو متحول كنه و بشه شبيه نوكيا و يا منو هاي نوكيا بشه سوني. من احساس ميكنم تنوع خيلي بيشتر از ايني كه هست براي سوني اريكسون نيازه. شما چي ؟

قبول ندارين كه رابط كاربري سوني اريكسون از نوكيا كم تنوع تره ؟

بعد هم یه موضوع دیگه اینه که نسل جدید گوشیهای سونی منوهای متفاوتی دارند به K750 ,W800 نگاه نکنید

از اون حرفا بودا ! گوشي هايي كه منوهاشون شبيه هم هست رو نگاه نكنيم، اونايي كه نيست،نگاه بكنيم ؟ از حقيقت هم اينطوري ميتونيم فرار كنيم !

...K790/K800 رو باید ببنید کل منوها عوض شده

قبول دارم منوهاي كا800 تفاوت هايي با كا750 و ... خواهد داشت. اما اين كه به كل عوض شده رو نه قبول ندارم. به هر حال بهتر صبر كنيم تا يه نقد كامل واسه اين گوشي بياد.

اين دليل براي كمبود تنوع كافي نيست.

تن تن : اما بهتر بود سری های سونی اریکسون رو هم بهشون یادآوری می کردی :

سامان : از طرفي مگه سوني غير از سري z و p و k و w، سري زنده ي ديگه اي هم داره ؟!

من يدونه گوشي M بيشتر نديدم. ام600 كه اونم ماه جولاي به بازار مياد. اسمش رو نميشه گذاشت سري چون فعلا يدونه بيشتر نيست.

سري T ديگه زنده نيست. ممكنه در آينده بشه.

سري S نميدونم به غير از اس700 چيزي داشته يا نه. اگه نداشته كه مثه همون M، سري حسابش نميكنم چون يدونه س. اگه داشته، اين سري رو هم مثه T زنده نميبينم. ( يه اس600 هم وجود داشت كه كه شبيه دبيلو 550 بود و كنسل شد به كل)

سري V هم دوتا مدل بيشتر نداشته و اونم زنده نيست. ممكنه در آينده بشه.

سري J رو هم جفتمون يادمون رفت !

----------------

من يه بار ديگه اين سوال رو از طرفداري سوني اريكسون ميپرسم :

شما قبول نداريد كه گوشي هاي سوني اريكسون از نظر طراحي ظاهري و رابط كاربري بسيار كم تنوع تر از نوكيا هستن ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اوه گلبم گرفت از این همه تنوع !!! متاسفانه شما هم مثله خیلی از عزیزان دیگه ی نوکیایی در مورد محصولات سونی اریکسون
مطالعه نداشتید و اصلا در دستتون هم نگرفتید یا اگرم گرفتید گوشیه سال 2002 ( P800 ) بوده در سال 2005
شایدم فقط T100 تو ذهنتونه
تنوع و تحول منو ( که از نظر شما خیلی مهمه )
یعنی از P800 به P900 به P910 به P990
یعنی از T100 به T610 به K700 به W900
نه از 6600 به 6630 به 6680 به N70
من نمونه عکس نمی ذارم چون هم صفحه دیر بالا میاد هم می تونید یک سر به گوگل بزنید

ببين من ميدونم نوكيا هم منوهاي شبيه هم داره. هر گوشي استايل خودش رو داره كه هميشه حفظ ميكنه . من انتظارم ندارم سوني بياد به طور كامل همه چيش رو متحول كنه و بشه شبيه نوكيا و يا منو هاي نوكيا بشه سوني. من احساس ميكنم تنوع خيلي بيشتر از ايني كه هست براي سوني اريكسون نيازه. شما چي ؟
منوهای SE هر یکسال یکبار عوض می شوند و منوهای نوکیا هم هر یک سال یکبار . منتها چون نوکیا از نیم قرن قبل از
اینکه گوشی بیاد تبلیغ می کنه رو گوشی شما فکر می کنید هر 6 ماه یکبار منوهاش عوض میشه

قبول ندارين كه رابط كاربري سوني اريكسون از نوكيا كم تنوع تره ؟
منظورتون از رابط کاربری چیه ؟ اگه جاوا و سیمبینه نه قبول ندارم . بخصوص الان که SE هم جاواهای خوب و زیادی داره
هم سیمبین های فوق العاده قوی ای

از اون حرفا بودا ! گوشي هايي كه منوهاشون شبيه هم هست رو نگاه نكنيم، اونايي كه نيست،نگاه بكنيم ؟ از حقيقت هم اينطوري ميتونيم فرار كنيم !
نه پس بیاییم به 6600 - 6630 - 7610 - 6670 - 6260 - 3230 - ......... نگاه کنیم که زمین تا هوا با هم فرق دارند :lol:

قبول دارم منوهاي كا800 تفاوت هايي با كا750 و ... خواهد داشت. اما اين كه به كل عوض شده رو نه قبول ندارم. به هر حال بهتر صبر كنيم تا يه نقد كامل واسه اين گوشي بياد.
شاهکارهای جدید نوکیا هم آنچنان تغییری ندارند
شما هم سیمبین رو با سیمبین مقایسه کن ( ساده ترین اصل ابتدایی مقایسه ) تا بفهمی UIQ 3 با 2چقدر فرق داره
و فرق سیمبین 9.1 رو هم با 7 بفهمی . نه جاوا رو یا جاوا ( با وجود اینکه تغییرات زیادی هم داشته )

بله فقط دلایل شما کافیه

من يدونه گوشي M بيشتر نديدم. ام600 كه اونم ماه جولاي به بازار مياد. اسمش رو نميشه گذاشت سري چون فعلا يدونه بيشتر نيست.
بقیشم می بینی عزیزم . یکم صبر کن

سري T ديگه زنده نيست. ممكنه در آينده بشه.
زنده نیست ولی هنوز وجود داره و تقریبا تبدیل شده به J

سري S نميدونم به غير از اس700 چيزي داشته يا نه. اگه نداشته كه مثه همون M، سري حسابش نميكنم چون يدونه س. اگه داشته، اين سري رو هم مثه T زنده نميبينم. ( يه اس600 هم وجود داشت كه كه شبيه دبيلو 550 بود و كنسل شد به كل)
700 - 710 - 600
اینها مدلای سری Sـه
همشونم هست . اگرم در ایران نمی بینی دال بر این نیست که در خارج هم نبینی

سري V هم دوتا مدل بيشتر نداشته و اونم زنده نيست. ممكنه در آينده بشه.
تا وقتی ودافون زندست سری V هم زندست

سري J رو هم جفتمون يادمون رفت !
ممنون که یادآوری کردی

من يه بار ديگه اين سوال رو از طرفداري سوني اريكسون ميپرسم :
شما قبول نداريد كه گوشي هاي سوني اريكسون از نظر طراحي ضاهري و رابط كاربري بسيار كم تنوع تر از نوكيا هستن ؟
نه رفتن گل بچینن !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از samanlyric :

pic-n70(01).jpg
pic-6680(02).jpg

pic-n70(19).jpg
pic-6680(21).jpg

pic-n70(03).jpg
pic-6680(04).jpg

با این دو تا عکسی که گذاشتی خودت جواب خودت رو دادی....من میخوام بدونم به غیر از این که در منوهای N70 فقط شکل ایکونها یکم بهتر شده چه فرق دیگه ای با 6680 داره؟؟ دقیقا همون ها هست...دقیق دقیق....اون وقت میگی چرا مال سونی تکراری هست؟ خب اونم منوهاش رو از T630 به K700 و بعد K750 همین جوری تغییر داد...تغییرات عمده نبودن ولی دقیقا مثل نوکیا بودن....یعنی ایکونها شکلش عوض شد و خوشگلتر شد...خب چطوری میشه که این حرکت برای نوکیا پسندیده هست ولی برای سونی خیلی بده و تکراریه :blink: ؟؟

مرگ خوبه ولی برای همسایه نه؟؟:blink: :blink:

Os هم که خوب جدیدتر هست از 6630 ولی با 6681 یکی هست...اینم از این

خب پس همین حرف برای نوکیا هم هست دیگه الان با این وضع دیگه از N70 ,N90 که جدیدتر نداره نوکیا خب اینا چطورن؟؟ کلا تغییرات عمده داشتن نه؟؟:p

اولا که شما میگی کمبود تنوع ما هم قبول نداریم...بعد هم این دلیل رو اتفاقا خیلی ها قبول دارن که به هر حال کمپانی کوچکتر تولیدات کمتری در عرض سال داره...یه موضوع منطقی خیلی ساده هست:lol:

به هرحال نمیتونی منکر M600 بشی و با این گوشی سونی میخواد سری M رو شروع کنه و مطمین هم باشید چیزی به اسم سری M خواهد داشت ولی خب به هرحال وقت میخواد دیگه نمیتونه که 10 تا Mxxx یکهو بزنه :wacko:

سری Z هم وجود داره و به زودی ازش یکی جدید معرفی میشه

سری J هم که بله یادمون رفت

سری K,W,P,S هم هستند و همگی توی خط تولید جا دارن و روی مدلهای جدید برای هر 4 تاشون داره کار میشه

خب حالا چی میگی؟؟:f34r:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
چه تفاهم سخنی داریم ما !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
اشتباهات متن ایشون رو گرفتی
دستت درد نکنه
اما بهتر بود سری های سونی اریکسون رو هم بهشون یادآوری می کردی :

هزار تا هم که اسم داشته باشند به علت شباهعت هاشون قابل تفکیک نیستند.. نکنه فکر کردید w800 و k750 از دو سری k و w متفاوتند؟! نه هر دو روی یک پلتفرم با حداقل تغییرات سخت افزاری هستند .

بالا