• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم پخش فایلهای تصویری یا دی وی دی ( هر فرمتی ) در ایکس پی سرویس پک سه

hamsohbat

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

همونطور که توی Title نوشتم با سیستمم هیچ نوع فایل تصویری نمی تونم ببینم .
DVD
MPG
DIVX
و ....

خیلی برام عجیبه . دیده بودم دایویکسها رو اگر Codec نصب نباشه بعضی از Playerها نشون نمی دن ولی از زمان ویندوز 95 من فایلهای MPG رو با Xing می دیدم و هیچ مشکلی هم نداشتم ولی الآن با هر نرم افزاری ( Power DVD 8 - KM Player - Nero show time - Windows Media player ) تست می کنم پخش نمیشه . فقط صدا پخش میشه و تصویر نداره . جالبتر اینکه حتی وقتی فایلهای تصویری رو می خوام با نرم افزارهایی مثل Ulead ویرایش کنم اونجا هم پخش نمیشه .

چند بار از روی سیستمم یک سری نرم افزار Uninstall کردم گفتم شاید مشکل از نرم افزار خاصی باشه . بعضی وقتا یک دفعه تصویر میومد ولی باز بدون اینکه چیز جدیدی نصب کنم یا پاک کنم خراب میشد ( مثلا KM Player رو می بستم دوباره باز می کردم دیگه تصویر پخش نمیشد )

بعدش گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکم باشه که درایورش روی سرویس پک 3 مشکل داره و قدیمی شده . درایور کارت گرافیک رو پاک کردم و درست شد . باز درایور رو نصب کردم خراب شد . باز پاک کردم درست شد . دیگه شک نداشتم که مشکل همینه تا الآن که درایورش نصب نیست و باز هم تصویر پخش نمیشه .

خیلی عجیب و باور نکردنیه .

بالا