• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم پینگ سرورهای خارجی به بکوریتی !!

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
با سلام خدمت دوستان عزیز

چند ماهی هست که سایت ما به شدت افت رتبه در نتایج گوگل داشته که امروز به طور اتفاقی متوجه دلیل این افت رتبه شدم.

متاسفانه چند ماهی هست که سرورهای خارجی دسترسی به کدهای بکوریتی و به طبع لینک ها رو ندارند و عملا لینک هایی که در بکوریتی ایجاد شده در این مدت نه تنها بازدهی نداشتند بلکه از طرف گوگل حذف شده قلمداد شده اند و آسیب جدی به سایت ها وارد شده.

دوستان و سئوکارانی که اکثر لینک سازی هاشون از طریق بکوریتی بوده احتمال درگیر این مساله بودند و اگر چنین اتفاقی افتاده لطفا از نمودار رتبه ها در بکوریتی اسکرین شات بگیرید و در این جا قرار دهید.

1. عدم دسترسی گوگل به وب سایت بکوریتی:

2. عدم پینگ از سرورهای مختلف با لوکیشین های متفاوت:

3. عدم آرشیو شدن چندین ماهه در سایت Archive.org:

از مدیر بکوریتی هم درخواست میکنم در این مورد توضیحاتی رو ارائه بدند.

• Like
Reactions: hsn

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
با سلام خدمت دوستان عزیز

چند ماهی هست که سایت ما به شدت افت رتبه در نتایج گوگل داشته که امروز به طور اتفاقی متوجه دلیل این افت رتبه شدم.

متاسفانه چند ماهی هست که سرورهای خارجی دسترسی به کدهای بکوریتی و به طبع لینک ها رو ندارند و عملا لینک هایی که در بکوریتی ایجاد شده در این مدت نه تنها بازدهی نداشتند بلکه از طرف گوگل حذف شده قلمداد شده اند و آسیب جدی به سایت ها وارد شده.

دوستان و سئوکارانی که اکثر لینک سازی هاشون از طریق بکوریتی بوده احتمال درگیر این مساله بودند و اگر چنین اتفاقی افتاده لطفا از نمودار رتبه ها در بکوریتی اسکرین شات بگیرید و در این جا قرار دهید.

1. عدم دسترسی گوگل به وب سایت بکوریتی:

2. عدم پینگ از سرورهای مختلف با لوکیشین های متفاوت:

3. عدم آرشیو شدن چندین ماهه در سایت Archive.org:

از مدیر بکوریتی هم درخواست میکنم در این مورد توضیحاتی رو ارائه بدند.
فقط دسترسی user از خارج محدود شده و ارتباطی به botگوگل نداره و یه تنظیمات فایروال ساده هست

کراولر گوگل ( googlebot ) هم ارتباطی به Gamil و developers.google.com نداره ( عکسی که قرار دادید از page speed )

وقتی دسترسی user از خارج از ایران محدود بشه ، درواقع ping و یا gtmetrix و .. هم 1 آی پی خارجی دارند و نمیتوانید با سایت هارجی به سرور بکوریتی کوئری بفرستید

عکس web.archive.org هم اصلا نفهمیدم چه ارتباطی به ما داشت ، وب آرشیو محتوای وب سایت ها را ثبت می کند در تاریخچه .. و اگر به سایتی مطلبی ارسال نشود ، صفحه ی تازه ای ساخته نشه ، در web.archive هم ثبت نمیشه

عکسهایی نتایج تا به دیروز 1 سایت

google2.pnggoogle1.pnggoogle3.png

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
فقط دسترسی user از خارج محدود شده و ارتباطی به botگوگل نداره و یه تنظیمات فایروال ساده هست

کراولر گوگل ( googlebot ) هم ارتباطی به Gamil و developers.google.com نداره ( عکسی که قرار دادید از page speed )

وقتی دسترسی user از خارج از ایران محدود بشه ، درواقع ping و یا gtmetrix و .. هم 1 آی پی خارجی دارند و نمیتوانید با سایت هارجی به سرور بکوریتی کوئری بفرستید

عکس web.archive.org هم اصلا نفهمیدم چه ارتباطی به ما داشت ، وب آرشیو محتوای وب سایت ها را ثبت می کند در تاریخچه .. و اگر به سایتی مطلبی ارسال نشود ، صفحه ی تازه ای ساخته نشه ، در web.archive هم ثبت نمیشه

عکسهایی نتایج تا به دیروز 1 سایت

مشاهده پیوست 1175811مشاهده پیوست 1175812مشاهده پیوست 1175813

1. دوست عزیز یوزر چیه؟ تمامی آی پی های خارجی دسترسی نداشتن! خود گوگل هم دسترسی نداشته!

2. جیمیل؟!

3. تا جایی که من اطلاع دارم گوگل هم 1 آی پی خارجی داره و داخل ایران سروری نداره!

4. سایت آرشیو هم کاملا مشخص هست که کارش چیه و ربطی به محتوای ارسالی نداره! اگر کامل تکراری هم باشه حداقل هز ماه یک بار آرشیو میکنه
اما اگر سایت آرشیو رو چک کنید متوجه میشید که این سایت چند ماهه به سرورهای بکوریتی دسترسی نداشته!

دوست عزیز، وجود باگ و اشکال در سیستم های نرم افزاری اجتناب ناپذیر هست و شرکت های بزرگی مثل مایکروسافت، گوگل، اپل و ... هم همیشه دارای باگ بوده اند و هیچ وقت بهانه جویی نکردند.
بلکه به جای اینکه بهانه آوردن، عذرخواهی کرده و مشکل سیستم رو رفع کردند!
کاملا هم مشخصه وقتی سرورهای خارجی به این سایت دسترسی ندارند و گوگل هم دسترسی نداره، تمامی لینک ها حذف شده تلقی میشن و ضربه بزرگی به سئو سایت ها وارد میشه!
(فکر کنم خود شما استاد سئو باشین و به این مورد اشراف کامل داشته باشین)

اینکه سرور بکوریتی بعد از ایجاد این تاپیک ها در 2 انجمن وبمستری! که به ضن شما کار غیر حرفه ای بوده، این مشکل رو رفع کرده و به جای عذرخواهی بهانه جویی میکنید، جالبه!

پ.ن: چون در هر دو انجمن جواب دادین، من هم مجبورا همین متن رو کپی میکنم و در هر دو انجمن قرار میدم! لطفا کار غیرحرفه ای حساب نکنید!

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
داون شدن سرورهای بکوریتی:
Screenshot_2020-04-27 صفحه مورد نظر در دسترس نیست(1).png

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
هر چی رو تو بکوریتی ثبت کردیم بیشتر رفتیم ته گوگل! شما هم همنیجوری هستید؟:rolleyes:
البته اگه صاحاب بکوریتی گارد تهاجمی نمیگیره واسمون!

academynet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من نه مشتری بکوریتی هستم و نه اشنایی با مدیریت ولی کار شما دوستان نه حرفه ایه و نه اخلاقی ، دو هفته ای میشه که گوگل در حال اپدیت هستش و اکثر سایت ها افت داشتن ، لطفا قبلا از تخریب یک شخص و یا کسب و کار ، تحقیق کنید در مورد مشکلی که به وجود اومده .
طوری هم که من شناخت دارم با این سیستم ، یک سیستم واسطه هستش بین شما و فروشنده بک لینک ، دستتون هم باز هستش تو انتخاب سایت های زیرمجموعش برای خرید ، پس از اگر بک لینکی خریداری کردید که باعث افتتون شده ، دلیلش انتخاب اشتباه خودتون بوده نه واسطه .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
در کل روش کار بکوریتی رو تایید نمیکنم چون خیلی اصولی نیست به این روش بک لینک خریدن.
اما در جواب به دوست عزیزمون (استارتر) عرض کنم اصلا مهم نیست خود بکوریتی برای گوگل در دسترس باشه یا خیر ، بک لینک شما از بکوریتی نیست ، بکوریتی فقط یه سایت واسطه و لینک های شما توی سایتهای همکار بکوریتی قرار داده میشه .
من خودم چند وقتیه حملات دیداس هستم و معمولا این نوع حملات از سرورهای خارجی انجام میشه و برای مقابله تنها راه بلاک کردن ای پی های خارجی و یک سری تنظیمات دیگه هست ، البته به صورت موقت .
پس عملا افت بازدید شما هیچ ربطی به عدم اتصال بکوریتی به سرور های خارجی نداره .

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
در کل روش کار بکوریتی رو تایید نمیکنم چون خیلی اصولی نیست به این روش بک لینک خریدن.
اما در جواب به دوست عزیزمون (استارتر) عرض کنم اصلا مهم نیست خود بکوریتی برای گوگل در دسترس باشه یا خیر ، بک لینک شما از بکوریتی نیست ، بکوریتی فقط یه سایت واسطه و لینک های شما توی سایتهای همکار بکوریتی قرار داده میشه .
من خودم چند وقتیه حملات دیداس هستم و معمولا این نوع حملات از سرورهای خارجی انجام میشه و برای مقابله تنها راه بلاک کردن ای پی های خارجی و یک سری تنظیمات دیگه هست ، البته به صورت موقت .
داداش من اصلا به این بحث تاپیک کاری ندارم.
ولی شما ظاهرا روند کاری این سایت رو نمی دونید...

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148

دوست عزیز اگر دقت داشته باشین، بکلینک ها از طریق کدهای بکوریتی و از طریق دیتابیس بکوریتی لود میشن
وقتی سرور اصلی در دسترس نباشه، طبیعتا بکلینک ها هم لود نمیشن و قابل مشاهده نیست!

اما در حال حاظر مشکلی در سرورهای بکوریتی دیده نمیشه و همه چیز اوکی هست

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
دوست عزیز اگر دقت داشته باشین، بکلینک ها از طریق کدهای بکوریتی و از طریق دیتابیس بکوریتی لود میشن
وقتی سرور اصلی در دسترس نباشه، طبیعتا بکلینک ها هم لود نمیشن و قابل مشاهده نیست!

یعنی الان تاثیراتش رو به مثبت هست یا فقط لینکها دیده میشن؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

بله این نکته رو متوجه هستم .
اما بحث استارتر سر این بود که سایت برای گوگل و ای پی های خارجی در دسترس نبوده ، سایتهای همکار بکوریتی به دیتابیس بکوریتی دسترسی دارن و اینکه خود بکوریتی برای گوگل در دسترس نباشه تاثیری روی این موضوع نداره .
چون لینک ها مستقیما از بکوریتی برای گوگل لود نمیشن ، ابتدا اون سایت فروشنده بک لینک اطلاعات رو از دیتابیس بکوریتی میگیره و بعد از سرور خودش به گوگل نشون میده .
اگر غیر از این باشه و لینکها مستقیما از بکوریتی لود بشن که عملا همه بک لینکها به عنوان 1 سایت شناخته میشن .
---------------------------
اما در کل این روش خرید بک لینک (به صورت کیلویی) تاثیر گذاری مثبتی نداره اصولا ، شما یه لینک از یه سایتی مثل "چطور" دریافت کنید خیلی خیلی تاثیرش مثبت تر خواهد بود نسب به چند ده سایت همکار بکوریتی .

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
یعنی الان تاثیراتش رو به مثبت هست یا فقط لینکها دیده میشن؟

تاثیر قبلی رو دارن و مشکلی نداره

بله این نکته رو متوجه هستم .
اما بحث استارتر سر این بود که سایت برای گوگل و ای پی های خارجی در دسترس نبوده ، سایتهای همکار بکوریتی به دیتابیس بکوریتی دسترسی دارن و اینکه خود بکوریتی برای گوگل در دسترس نباشه تاثیری روی این موضوع نداره .
چون لینک ها مستقیما از بکوریتی برای گوگل لود نمیشن ، ابتدا اون سایت فروشنده بک لینک اطلاعات رو از دیتابیس بکوریتی میگیره و بعد از سرور خودش به گوگل نشون میده .
اگر غیر از این باشه و لینکها مستقیما از بکوریتی لود بشن که عملا همه بک لینکها به عنوان 1 سایت شناخته میشن .
---------------------------
اما در کل این روش خرید بک لینک (به صورت کیلویی) تاثیر گذاری مثبتی نداره اصولا ، شما یه لینک از یه سایتی مثل "چطور" دریافت کنید خیلی خیلی تاثیرش مثبت تر خواهد بود نسب به چند ده سایت همکار بکوریتی .

دوست عزیز
ابتدا عرض میکنم که بنده استارتر هستم!

اما در مورد مطلب که گفتین، چون بکلینک ها از طریق جاوا اسکریپت لود میشن، وقتی یوزری وارد سایت میشه، این یوزر هست که ریکوئست ارسال میکنه برای دریافت لینک ها نه سرور!
اینکه میفرمائید سایت فروشنده اطلاعات رو از دیتابیس بکوریتی میخونه، اگر بخواد خود سایت نشون بده باید یک جایی این اطلاعات در سرورهای خودش ذخیره کنه سپس به یوزر نشون بده که عملا همچین کاری انجام نمیده.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز
ابتدا عرض میکنم که بنده استارتر هستم!

اما در مورد مطلب که گفتین، چون بکلینک ها از طریق جاوا اسکریپت لود میشن، وقتی یوزری وارد سایت میشه، این یوزر هست که ریکوئست ارسال میکنه برای دریافت لینک ها نه سرور!
اینکه میفرمائید سایت فروشنده اطلاعات رو از دیتابیس بکوریتی میخونه، اگر بخواد خود سایت نشون بده باید یک جایی این اطلاعات در سرورهای خودش ذخیره کنه سپس به یوزر نشون بده که عملا همچین کاری انجام نمیده.
خب حقیقتش این مورد رو نمیدونستم که تمامی لینکها در هر بار ریکوئست از بکوریتی دریافت میشه .
فکر میکردم چیزی تو این مایه ها باشه که سایت فروشنده به صورت هفتگی یا ماهانه لینکهارو از بکوریتی دریافت و روی سرور خودشون سیو میکنن .
الان یه تست کردم روی یکی از همکارای بکوریتی و دیدم حرف شما درسته ، اما به نظر خیلی روش غیر منطقی میاد ، به طور مثال سایت مورد تست لینکهاش رو از این ادرس دریافت میکنه :
و اگه همه همکارای بکوریتی برای لود لینکها یه ریکوئست به بکوریتی بدن تشخیصش برای گوگل مثل آب خوردنه .
یعنی بات گوگل وقتی وارد سایت فروشنده لینک میشه یه درخواست به بکوریتی میده و لینک شمارو لود میکنه و این اتفاق برای همه سایتهایی که ازش لینک دریافت کردید میفته ، بیش از اندازه تابلوعه .

بالا