• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عرضه اندروید 2.3.5 با سنس 3 برای دیزایر اچ دی!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
دیروز واسه آپدیت چک کردم ولی خبری نبود اما امروز صبح همینجوری بیکار بودم با گوشی چک کردم دیدم اندروید 2.3.5 با سنس 3.0 برای دانلود آمادست در حالیکه من قبلا شنیده بودم اچ تی سی سنس 3 رو نمیخواد برای دیزایر اچ دی منتشر کنه.

خلاصه دوست داشتید آپدیت کنید حالشو ببرید حجمش 233 مگ بود فکر کنم الان گذاشتم رو آپدیت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
حجم دقیق آپدیت: 226.78 مگابایت است.
گوشیم رام خاورمیانه ست.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
پیشنهاد میشه اپ نکنید.به خاطر تحریممها.
عوض کردن رام چون علاقه به سنس دارید بهترین راهه.رامی هست که بچها موبایلستان درست کردن و سنس 3.5 است و از نظر باتری خیلی بهینه شده . پیشنهاد میکنم یه تستی بزنید.
من خودم کلا با سنس حال نمیکنم فقط رامهای میو نصب میکنم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دیروز آپ کردم مشکلی نداره همه چیز سالم و خوب و بدون باگ هست.
فقط مساله علاقه داشتن یا نداشتن به سنس 3 هست چون از نظر ظاهر بعضی جاهاش خیلی بهتره و بعضی جاهاش به نظر من زشت تر از قبله!

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
بنده گوشيم رو با كابل به pc وصل كردم و آپديت رو دانلود كردم. وقتي تموم شد ريست كرد گوشي رو و شروع كرد به آپديت كه وسط كار علامت آندرويد همراه يه علامت اخطار اومد كاري ديگه نكرد.مشكل كجاست?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بنده گوشيم رو با كابل به pc وصل كردم و آپديت رو دانلود كردم. وقتي تموم شد ريست كرد گوشي رو و شروع كرد به آپديت كه وسط كار علامت آندرويد همراه يه علامت اخطار اومد كاري ديگه نكرد.مشكل كجاست?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

من به پی سی وصل نکردم دقیقا نمیدونم چجوریاست. با وای فای زدم بعد از دانلود ریست کرد و اخطاری نیومد فقط نوار پروگرس پر شد و بعد ریست شد و اومد بالا.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
من htc desire دارم
چطوری باید up dateکنم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من htc desire دارم
چطوری باید up dateکنم؟

برای دیزایر اچ دی اومده برای دیزایر رو نمیدونم اومده یا نه.
ولی کلا برای آپدیت یا میتونی گوشی رو وصل کامپیوتر کنی یا اینکه با وای فای یا جی پی آر اس خود گوشی آپدیت کنی.
میری توی تنظیمات و گزینه آخر About Phone رو میزنی بعد اولی Software Updates بعد روی دکمه Check Now کلیک میکنی اگه آپدیتی براش اومده باشه نشون میده اگه نه هم که میگه گوشیت آپدیته

cc_catch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای دیزایر اچ دی اومده برای دیزایر رو نمیدونم اومده یا نه.
ولی کلا برای آپدیت یا میتونی گوشی رو وصل کامپیوتر کنی یا اینکه با وای فای یا جی پی آر اس خود گوشی آپدیت کنی.
میری توی تنظیمات و گزینه آخر About Phone رو میزنی بعد اولی Software Updates بعد روی دکمه Check Now کلیک میکنی اگه آپدیتی براش اومده باشه نشون میده اگه نه هم که میگه گوشیت آپدیته

سلام عزیز منم همین کارو کردم ولی این پیغام رو میده : your system is currently up to date
و ورژن اندروید منم 2.3.5 هستش مدل گوشیمم : Alcatel918d راهی هست؟

بالا