• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عزیزان بهترین کتاب ریاضیات عمومی چی هست ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام

ببخشید داخل کتابهای ریاضیات عمومی کدومش بهتره که روان و ساده درس داده و بعدش سطحشو برده بالاتر

بین آقاسی و توماس و آدامز و .... کدوم بهتره ؟

ممنونم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
يادمه توماس خيلی خوب بود
هم خوب درس مياد ،هم مثال هاش خوب و قابل فهم بود
کلاً توماس واسه يادگيری خوبه ، اما تا اونجا که يادمه تمرين های خيلی سخت نداشت

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
به نظر من هم توماس خوبه و مطالبش به راحتی قابل فهمه .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
مباحث چی هستن ؟

ریاضی عمومی منابع ارشد

وقت دارم
میخام از سطح عادی توضیح داده باشه و تا بعد که منابع رو در بر بگیره

مجموعه ها . تابع . حد . مشتق . پیوستکی . کاربردهای مشتق . انتگرال . توابع 3 جمله ای . بسط 2 جمله ای و ..

نشر رو هم بگید چون بعضی کتابها چند نشر اونو منتشر کردند

ممنون سپاسگزارم

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
آقاسی بهتره برا کنکور . ولی برای امتحان یه کتابه بود اسمش بر مبنای حل مسئله یه همچین چیزایی بود یه عالمه تمرین حل کرده بود . شیدفرم روون گفته . تو علم و صنعتم یه استاده بود نجفی خواه یه کتاب داشت برا ریاضی دو خیلی اونم روون گفته بود . نشرش یادم نیست هیچ کدوم .

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
2 تا کتاب اسم میبرم...اگه هر 2 رو خوندی میتونی ادعا کنی ریاضی بلدی...

سیلورمن که 3 جلده و کتاب پیسکانف.

آخرشن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برای ارشد اگه می خوای بخونی من کتاب های "فرزین حاجی جمشیدی" انتشارات پوران پژوهش را توصیه می کنم. خیلی کتاب های خوبین. لذت می بری از خوندنش. بازدهیشون هم خیلی بالاست. همین برای ارشد کافیه. کتابچه های دکتر معتقدی هم خوبه (اینو فقط باید از پارسه بگیری). البته طبق تجربه پیشنهاد می کنم سراغ همون اولی برو.

پ.ن: طرف کتاب های نیکوکار هم اگر احیانا توصیه کردن بهت نرو که پر غلطه حل تست هاش! مخصوصا تو درس ریاضی مهندسی اگر رشته ات مهندسیه. البته به این خاطر هست که این کتاب ها اصلا کار دانشجوهاشه. البته ایشون دکترای آمار دارن نه ریاضی!

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
برای ارشد اگه می خوای بخونی من کتاب های "فرزین حاجی جمشیدی" انتشارات پوران پژوهش را توصیه می کنم. خیلی کتاب های خوبین. لذت می بری از خوندنش. بازدهیشون هم خیلی بالاست. همین برای ارشد کافیه. کتابچه های دکتر معتقدی هم خوبه (اینو فقط باید از پارسه بگیری). البته طبق تجربه پیشنهاد می کنم سراغ همون اولی برو.

پ.ن: طرف کتاب های نیکوکار هم اگر احیانا توصیه کردن بهت نرو که پر غلطه حل تست هاش! مخصوصا تو درس ریاضی مهندسی اگر رشته ات مهندسیه. البته به این خاطر هست که این کتاب ها اصلا کار دانشجوهاشه. البته ایشون دکترای آمار دارن نه ریاضی!

اسم ریاضی مهندسی اش هس ریاضی مهندسی کودن ها . یه تستو مثه آدم حل نکرده . ولی معتقدی ریاضی یک و دوش خوب نیست زیاد معادلات و مهندسی اش خیلی خوبه .

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
ریاضی عمومی منابع ارشد

وقت دارم
میخام از سطح عادی توضیح داده باشه و تا بعد که منابع رو در بر بگیره

مجموعه ها . تابع . حد . مشتق . پیوستکی . کاربردهای مشتق . انتگرال . توابع 3 جمله ای . بسط 2 جمله ای و ..

نشر رو هم بگید چون بعضی کتابها چند نشر اونو منتشر کردند

ممنون سپاسگزارم

فقط آقاسی. برا ارشد اگه می خوایی بخونی فقط آقاسی رو بخون. من خودم هم کتابش رو خوندم و هم کلاسش رو رفتم و 80% ریاضی زدم. کتاب آقاسی رو بخونی به هیچ منبع دیگه ای نیاز نداری خیالت راحت.
کتاب های توماس و اینجور کتاب ها برای تدریس دانشگاهی خوبه و جوابگوی کنکور ارشد نیست

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
كتاب تستهاي تاليفي رياضي تاليف دكتر معتقدي انتشارات پارسه رو بگير. حتي اگر براي تست نميخواي. توش درس هم داده. من كتابي تو زمينه رياضي به اين خوبي نديدم.
من نمره رياضيام تو دوره ليسانس بالاي 12 نبود، ولي تو كنكور فوق با همين كتاب ( و دو تا ديگه از همين نويسنده) 70 درصد رياضيم رو زدم.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان من واسه ارشد حسابداری کتاب ریاضی می خواستم
هادی رنجبران اصلا خوب درس نمیده چون اصلا توضیح نمیده.

بنظرتون آقاسی خوبه ؟ دقیقاً اسم کتاب و ناشر چیه ؟

اگه واسه آمار هم چیزی مد نظر دارین بگین.البته غیر از هادی رنجبران

dkhatibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریاضی آقاسی که تست و نکتس خوبه. نام کتاب ریاضی عمومی 1
ریاضی عمومی 2
معادلات دیفراسی
هر کدام 2 جلد
تهیه ی جلد ال هم مناسب بنظر می رسد. شامل تستهای کارشناسی ارشد و دکتری شریف و امیرکبیر

dkhatibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای ارشد حسابداری یه نگاهی به کتابهای تست ریاضی عمومی کاردانی فنی بیندازید خوبه
کتاب لیدا فرخو انتشارات پیام نور هم خیلی ساده بیان کرده

بالا