• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل رو دریابید

asall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
گوشی من 6630 مجبور شدم چند روز پیش flash کنم و کامپیوترم هم دوباره ویندوز بریزم حالا برنامه هایی که مخوام بریزم و با rar باز می شه اونایی که MANIFEST.MF داره رو باز نمی کنه تو رو خدا یکی کمکم کنه دیگه خسته شدم نمی دونم اشکال از گوشیه یا کامپیوتر در ضمن برنامه ZIP رو روی هر دو دارم
ممنون

[...]

Guest
لایک‌ها
0
سلام
گوشی من 6630 مجبور شدم چند روز پیش flash کنم و کامپیوترم هم دوباره ویندوز بریزم حالا برنامه هایی که مخوام بریزم و با rar باز می شه اونایی که MANIFEST.MF داره رو باز نمی کنه تو رو خدا یکی کمکم کنه دیگه خسته شدم نمی دونم اشکال از گوشیه یا کامپیوتر در ضمن برنامه ZIP رو روی هر دو دارم
ممنون

اخه برادر من شما برای اینکه جواب بگیری مجبور نیستی این جوری تریپ دخترونه بذاری بلکه پسرا بریزن زود جواب بدن!
شما با ای دی غیر دخترونه هم پست بدی دوستان در حد توانشون جوابتو می دن...!
در ثانی فکر کنم شما اولین دختری در روی کره زمین هستی که گوشی فلش می کنی!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منو بگو ....اسم تاپیکو که دیدم فکر کردم برنامه درباره عسل و یا ربطی به عسل داره...با خودم گفتم عسل و موبایل چه ربطی به هم دارن!!!!...لول

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
ممنون

این فایل ها java هستند و در گوشی نصب خواهند شد و با برنامه ای مثل X-plore می تونید بازشون کنید
تو کامپیوترم که کاری نداره !!!! روش راست کلیک می کنید Open Whit رو میزنید و نرم افزاری مثل winrar رو به جای Nokia aoolication installer انتخاب می کنید
اصلا واسه چی می خواید وازشون کنید ( یعنی اینفدر این کاره ای که می خوای توش تغیرات بدی؟؟؟؟)

asall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از [...];1159764 :
اخه برادر من شما برای اینکه جواب بگیری مجبور نیستی این جوری تریپ دخترونه بذاری بلکه پسرا بریزن زود جواب بدن!
شما با ای دی غیر دخترونه هم پست بدی دوستان در حد توانشون جوابتو می دن...!
در ثانی فکر کنم شما اولین دختری در روی کره زمین هستی که گوشی فلش می کنی!!!!

لازم نیست وقتی جواب سوالی رو نمی دونی به قول خودت تریییییییییییپ آدمای فهمیده رو بزاری در ضمن تا حالا اسم فلش به گوشت نخورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هوشنگگگگگگگگگگ

asall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فایل ها java هستند و در گوشی نصب خواهند شد و با برنامه ای مثل X-plore می تونید بازشون کنید
تو کامپیوترم که کاری نداره !!!! روش راست کلیک می کنید Open Whit رو میزنید و نرم افزاری مثل winrar رو به جای Nokia aoolication installer انتخاب می کنید
اصلا واسه چی می خواید وازشون کنید ( یعنی اینفدر این کاره ای که می خوای توش تغیرات بدی؟؟؟؟)

سلام ممنون از راهنماییتون

ببینید قبلا که فلش نکرده بودم فیلهای جاوا رو که روش کلیک می کردم روی گوشی نصب می شد ولی بعدش پیغام نصب رو نمی ده به هر حال بازم ممنون

[...]

Guest
لایک‌ها
0
لازم نیست وقتی جواب سوالی رو نمی دونی به قول خودت تریییییییییییپ آدمای فهمیده رو بزاری در ضمن تا حالا اسم فلش به گوشت نخورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هوشنگگگگگگگگگگ

چرا اتفاقا چون هم اسم فلش به گوشم خورده و هم دقیقا می دونم فلش کردن یعنی چه خیلی برام جالب بود که شما به عنوان اول زن در دنیا موفق به انجام این کار شدید...
توصیه می کنم اسمتون رو در کتاب گینس ثبت بفرمایید.

asall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از [...];1163201 :
چرا اتفاقا چون هم اسم فلش به گوشم خورده و هم دقیقا می دونم فلش کردن یعنی چه خیلی برام جالب بود که شما به عنوان اول زن در دنیا موفق به انجام این کار شدید...
توصیه می کنم اسمتون رو در کتاب گینس ثبت بفرمایید.

آقای سه نقطه!!!!!!!!!!
من نگفتم که خودم فلش کردم ولی اگه لازم باشه خودم هم یاد می گیرم واین کارو میکنم
ولی چون پول دارم می دم آقایونی مثل تو این کارو برام انجام بدهند گر چه فکر نمی کنم تو .........

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به اون فايل چي كار داري؟
اون جزء فايل هاي جاوا هست ...كه رو گوشي بايد نصب شه.
لازم نيست بازش كني.
تو كامپيوتر هم open with كن يا با winrar يا نرم افزار گوشيت

[...]

Guest
لایک‌ها
0
آقای سه نقطه!!!!!!!!!!
من نگفتم که خودم فلش کردم ولی اگه لازم باشه خودم هم یاد می گیرم واین کارو میکنم
ولی چون پول دارم می دم آقایونی مثل تو این کارو برام انجام بدهند گر چه فکر نمی کنم تو .........
ببینید خانم محترم[گر چه احساس می کنم شما خانم نیستید ولی به هر حال] مشکل من و دیگر کاربران با این عنوان برای تاپیک زدن هست...شما باید عنوانی بنویسید که بیانگر موضوع تاپیک شما باشه تا از اتلاف وقت برای کاربران جلوگیری کنه....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
شما باید عنوانی بنویسید که بیانگر موضوع تاپیک شما باشه تا از اتلاف وقت برای کاربران جلوگیری کنه....

با این موافقم....ما هم خیلی اینجوری سر کار رفتیم!!!!

بالا