• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عضویت در بانک ویرتاپی + 100 دلار جایزه

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
امروز سایت زیر را بهتون معرفی می کنم که در واقع یک بانک اینترنتی هست.اما نکته جالب اون اینجاست که چون هنوز افتتاح نشده به اعضای جدید هنگام عضویت 100$ پرداخت میکنه.در واقع بلافاصله بعد از عضویت میتونید 100$ در حسابتون ببینید که هنگام افتتاح سایت قابل برداشت یا انتقال هست دوستانی که بانک آلتر گلد را می شناسند میدونند اون بانک هم زمان افتتاح همین کار را انجام داد و بابت عضویت پول پرداخت می کرد.

در ضمن قرار هست که به ازای هر روز عضویتتون هم مبلغی پرداخت بشه پس زودتر عضو شدن یعنی درامد بالاتر و کسب درآمد بیشتر.عضویت کاملا رایگان هست.امیدوارم این سایت بتونه بدون مشکل به یک بانک الکترونیک تبدیل بشه.در اون صورت اعضا قطعا سود کردند و اگر مشکلی باشه و این اتفاق نیافته باز هم اونهایی که عضو شدن ضرری نکردند.

به روز رسانی: با وجود اینکه در متن بالا گفته شده ولی چون سوال زیاد کردند دوستان خدمتتون میگم.در حال حاضر سایت در حال ارتقا به سمت سک بانک الکترونیک هست و هنوز امکان برداشت نیست.آخرین تغیراتی که در مرحله ی اول آپگرید سایت ایجاد شده امکان خرید بعضی از محصولات دیجیتال هست که در حسابتون میتونید ببنید.

تذکر: اگر با پیشنهاد exchange و تبادل پولتون با دلار پی پال یا آلرت پی مواجه شدید درحال حاضر قبول نکنید. چون پول شما رو کمتر برمیدارن. همچنین احتمال کلاهبرداری هم هست. پس ازافتتاح نهایی دلار virtapay ارزش خیلی بیشتری پیدا میکنه.

تذکر جدی: توسط تعداد زیادی ازکاربران ایرانی ایجاد بیش از یک حساب مشاهده شده. ایجاد بیش از یک حساب با یک رایانه سبب مسدود شدن همه آنها هنگام افتتاح نهایی می شود. شما با این کار سیستم درحال تست شرکت رو تست می کنید و به پیشرفت اون کمک می کنید. از طرفی هم تعدادکاربران رو بالا میبرید ولی غافل از اینکه موقع حسابرسی هیچ چیزی به شما پرداخت نمی شود. چون terms of servicse شرکت رو رعایت نکرده اید و این جزء قوانین شرکت است. علاوه بر ip شما کد pc رایانه شما هم چک می شود.

جایزه عضویت: 25 دلارهم اکنون 100 دلار. بالانس روزانه: 20دلار (درصورت لاگین روزانه)

علاوه بر اینها شما با لوگین شدن (یا همان رفت به داخل سایت و حساب کاربری) روزانه تا 20 دلار دریافت می کنید. به عنوان مثال چنانچه شما 100 روز فقط وارد حساب کاربری خودشوید و سپس خارج شوید2000دلار دریافت می کنید!

فقط تا قبل از افتتاح رسمی مرحله 2

هم اکنون تایید حساب هر نفر باید با حساب شخصی او در فیس بوک چک می گردد. تغییرات جوایز سایت تا زمان افتتاح رسمی سایت بدلیل این ادغام در زیر آورده شده است.

برای ثبت نام بر روی لینک زیر کلیک کنید زیر کلیک کنید :
logo-304x51.png

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
نمیدونم ولی با wot lن امتحانش کردم فعلا نارنجی قرمز نشده امتحانشم ضرر نداره

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
فکر کنم اسکم باشه. چون این خیلی وقته میخواد افتتاح بشه

100% اسکیم هستش
منم میتونم الان یه سایت بزنم به هر کی که عضو میشه 10000 دلار بدم!!!
این به نظره شما ارزش داره؟
وقتی هیچ پشتوانه ای نداره!!! 1000 نفر عضو بشن میشه به عبارتی 100000 دلار!!!
منطقیه؟!
تازه اگر هم واقعیه باشه حداقل 3-2 سال طول میکشه یه طرف حساب واسش پیدا بشه

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
100% اسکیم هستش
منم میتونم الان یه سایت بزنم به هر کی که عضو میشه 10000 دلار بدم!!!
این به نظره شما ارزش داره؟
وقتی هیچ پشتوانه ای نداره!!! 1000 نفر عضو بشن میشه به عبارتی 100000 دلار!!!
منطقیه؟!
تازه اگر هم واقعیه باشه حداقل 3-2 سال طول میکشه یه طرف حساب واسش پیدا بشه

حرف حساب میزنه از مدیر ها خواهش میکنم این پست رو حذف کنن

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
یعنی من اشتباه می کنم؟استدلال دیگه ای داری؟

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
سه ساله این میخواهد افتتاح بشه !!!!!
:D

Sent from my LG-P895 using Tapatalk 4 Beta

sina021

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان عزیز حالا چیزی از شما کم نمیشه ! رتبه 400 الکسا کشور روسیه رو داره ! حالا نه پولی از جیبتون دارید میدید نه چیز دیگه کلی بحث میکنید !!! من قبلا عضو شدم ، اسکم نبود که چه خوب . بود هم چیزی رو از دست نمیدم.

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
منم دو سالی هست تو این سایت عضوم
همچنان منتظر افتتاحش
اون دوستی هم که میگهصد دلار منطقی نیست به هر کسی بده
باید بگم این دلار دلار الکترونیکه هنوز قیمت گذاری نشده
مثلا الان هر 20هزار دلارشو میتونی راحت سه چهار دلار واقعی بخری
اخرش هم معلوم نیست با چند درصد ارزش طلا قیمت گذاری بشه
الان هم اگه صد دلار موقع ثبتنام بگیری ممکنه بعدا تبدیل به یک دلار واقعی بشه

golro

Registered User
لایک‌ها
67
استدلال ندارم من فقط با wot امتحان کردم کلاهبردار نبود همین

ببخشید این wot چی هست ؟ و چطوری متوجه شدین کاهبردار نیست

سوال دوم اینکه فرض کنید من با یک ای پی چند بار ثبت نام کردم یعنی الان اخطار نمی ده و مثلا چند ساله دیگه که افتتاح شد مسدود می کنه؟

با تشکر

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
ببخشید این wot چی هست ؟ و چطوری متوجه شدین کاهبردار نیست

سوال دوم اینکه فرض کنید من با یک ای پی چند بار ثبت نام کردم یعنی الان اخطار نمی ده و مثلا چند ساله دیگه که افتتاح شد مسدود می کنه؟

با تشکر

wot یه نرم افزار رو مرورگرت نصب میشه و نظرات مردم راجب سایت رو میگه کنار آدرس بار قرار میگیره اگه سبز شد یعن سایت پرداخت داره و مطمعن اگه قرمز کلاهبرداری و من سایت هایی که ازشون دریافت کردم رو امتحان کردم مثل نو باکس که خیلی معروفه مثل adcoin که واقعا بیت کوین میده و سایت ها کلاهبردار مثل grandptc و کل هایپ ها

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
خیلی وقت پیش که ثبت نام کردم 100 دلار داشتم الان رفتم دیدم 140 دلار دارم
خیلی جالبه پول در میاری خودت نمیفهمی چطور پول در آوردی :lol:

بچه ها بهتون پیشتهاد میکنم ثبت نام کنید حالا چیزی که ازتون کم نمیشه فقط زمان کم میشه کمتر از 5 دقیقه

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی وقت پیش که ثبت نام کردم 100 دلار داشتم الان رفتم دیدم 140 دلار دارم
خیلی جالبه پول در میاری خودت نمیفهمی چطور پول در آوردی :lol:

بچه ها بهتون پیشتهاد میکنم ثبت نام کنید حالا چیزی که ازتون کم نمیشه فقط زمان کم میشه کمتر از 5 دقیقه

دوست عزیز این سایت به ازای وارد شئن بهش در طول روز هم بهتون پول میده احتمالا برای همون پولتون زیاد شده

بچه ها کسی میدونی این بانک اصلا تاریخی برای افتتاح داره یا نه ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست عزیز این سایت به ازای وارد شئن بهش در طول روز هم بهتون پول میده احتمالا برای همون پولتون زیاد شده

بچه ها کسی میدونی این بانک اصلا تاریخی برای افتتاح داره یا نه ؟

من که هرجا قبلنا میدیدم میگفتند اسکمه.

golro

Registered User
لایک‌ها
67
wot یه نرم افزار رو مرورگرت نصب میشه و نظرات مردم راجب سایت رو میگه کنار آدرس بار قرار میگیره اگه سبز شد یعن سایت پرداخت داره و مطمعن اگه قرمز کلاهبرداری و من سایت هایی که ازشون دریافت کردم رو امتحان کردم مثل نو باکس که خیلی معروفه مثل adcoin که واقعا بیت کوین میده و سایت ها کلاهبردار مثل grandptc و کل هایپ ها

ممکنه wot و این adcoin را ادرس بدین

fireboy810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان عزیزم کسایی که دلار ویرتاپی دارند من میخرم به قیمت کسایی که درخواست دارند تا بفروشند اعلام کنند تا ازشون خریداری بشه
10000$ = 5000 تومان
15000$= 7500 تومان
20000$=10000 تومان

اینم لینک عضویت این بانک:::: http://www.virtapay.com/r/fireboy810

بالا