• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عضویت در سایت Face-Cash (بدون مینیموم پرداخت + آپگرید رایگان)

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام دوستان

عجله کنید و در این سایت ثبت نام کنید چون فقط برای 1500 نفر اول عضویت پرمیوم رایگان می ده ..

0.5$ هم جایزه ی عضویت می ده که می تونید سریع برداشت کنید

سایت فوق العاده ای هستش و فکر می کنم چون تازه شروع به کار کرده داره امتیازات خوبی میده

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید : face-cash - Join The New Generation!

امتیازات این سایت :

- حداقل پرداخت نداره (فقط باید 5 روز از زمان ثبت نام گذشته باشه تا بتونید همه ی درآمدتون رو دریافت کنید)

- از مشاهده ی تبلیغات تقریبا میتونید 0.2350$ روزانه بگیرید

- عضویت پرمیوم برای 1500 نفر اول (سریعتر ثبت نام کنید چون برای کاربران پرمیوم هر کلیک 0.01$ میده)

- جایزه ی عضویت 0.5$ هستش + 0.25$ جایزه ی دیگه در حساب اجاره ی رفرال

بزودی سند اولین دریافتم رو قرار می دم ..

سریعتر ثبت نام کنید که پرمیوم بشین .. اطلاعات جدید اگر از این سایت به دست بیارم از همین طریق اطلاع میدم ..

(ممنونم از آقای amirpiltan برای معرفی این سایت)

برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید :

موفق باشید ..

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
اینجور سایت ها اصولاً میخوان که توشون سرمایه گذاری کنین و بعد 150% به شما بدن یعنی مقدار 50% سود برای کل پولتون!اگه شما هیچگونه سرمایه گذاری نکرده باشین و دریافت هم داشته باشین بزارین تا ما هم ببینیم!

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
اینجور سایت ها اصولاً میخوان که توشون سرمایه گذاری کنین و بعد 150% به شما بدن یعنی مقدار 50% سود برای کل پولتون!اگه شما هیچگونه سرمایه گذاری نکرده باشین و دریافت هم داشته باشین بزارین تا ما هم ببینیم!

موافقم من خودم سایتهای زیادی دیدم که اینجوری هستند ولی اگر سند دریافتی باشه باز میشه روش کارکرد

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
بله حق با شماست .. اما چون مینیموم پرداخت نداره من 5 روز صبر می کنم و درخواست می دم تا ببینیم نتیجه چی میشه ..

اگر دریافتی داشتم حتما همینجا میذارم ..

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
ممنونم از دوستانی که اعتماد کردند و عضو این وب سایت شدند ..

به زودی درخواست اولین برداشت رو می دم و اگر این سیستم پرداخت داشت همینجا اعلام خواهم کرد ..

موفق باشید.

بالا