• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عضویت در فوروم و کسب درآمد!

faras

Registered User
لایک‌ها
2
با عضویت در این فوروم در ازای هر پست خود 500 ریال معادل 50 تومان دریافت کنید .

برای جزئیات بیشتر اینجا را بخوانید .

تکمیلی :

با توجه به تجبه ای که در یک روز از چند نفر عضو بدست آوردم به این نتیجه رسیدم که اینکار جواب نمیده . چون در این مملکت خراب شده هیچ کسی به فکر کار درست نیست و همه دنبال این هستن که با دوز و کلک بالا بیان.

مطالبی که بعضی از این این چند نفر عضو شده نوشتن واقعا مسخره و بسیار خنده دار بود. و فقط به دنبال این بودن که تعداد مطلبشونو بالا ببرن نه اینکه بیان و مطلب درستی بنویسین.

در هر صورت با عذرخواهی از دوستانی که بسیار منطقی همکاری میکردند من این فکر مسخره رو بی خیال میشم چونکه در اینجا جواب نمیده ...

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
در انجمنهای بیرتک عضو بشین و در ازای هر پستی که می فرستین 1000 ریال معادل 100 تومان دریافت کنید .

بعد از هر 1000 مطلب ارسالی درآمد همکاری شما با ما به حسابتون واریز میشود . یعنی 10 هزار تومان. حالا هر چی مطلب بیشتر مبلغ بالاتر ...

اي هلو
آي آلبالو
اي متناقض
نوشتت رو يك چكي بكن..!

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از parsbin :
اي هلو
آي آلبالو
اي متناقض
نوشتت رو يك چكي بكن..!

بابا تو چقدر گیری؟ :lol: اشتباهی شده بود همه چیز درست شد ...
حالشو ببر

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
پول رو چطوري بهمون مي ده ؟
اصلا چه تضميني هست كه پول بده؟

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahyar2020 :

من قبلا با سایت زرتک ( که فروختمش ) کار میکردم. حدود 39 نفر در برنامه تبلیغاتی اون فعالیت میکردن و پولشون هم مرتب میگرفتن .

برای جزئیات مطلب لینک رو بخون ... و برای تضمین هم از کسانی که قبلا با من کار کردن بپرس.

ضمنا کار اینترنتی در ایران به این صورته که بیشتر اعتمادی هستش . برای هر کاری میشه هزار تا سوال درآورد ولی با کمی پرس و جو میشه به نتیجه و البته جواب رسید .

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Shahed :
اینکه گفتی الان یعنی چه
به نظر شخصی من فرومی که کاربرای اون به ازای پست چیزی بگیرین مفت نمی ارزه فکر کنید مثلا یک نفر 900 تا مطلب پست کرده می خواد 100 تا دیگه هم بکیره چقدر باید چرتو پرت بگه 100 تا ارسال چرتو پرت از یک شخص تازه با این حساب که اون فروم مثلا 1000 تا عضو داشته باشه 1000 ضرب در 100 می شه 100000 پست بی خودی ...منظوره بدی نداشتم ولی نظرم اینه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
اینکه گفتی الان یعنی چه
به نظر شخصی من فرومی که کاربرای اون به ازای پست چیزی بگیرین مفت نمی ارزه فکر کنید مثلا یک نفر 900 تا مطلب پست کرده می خواد 100 تا دیگه هم بکیره چقدر باید چرتو پرت بگه 100 تا ارسال چرتو پرت از یک شخص تازه با این حساب که اون فروم مثلا 1000 تا عضو داشته باشه 1000 ضرب در 100 می شه 100000 پست بی خودی ...منظوره بدی نداشتم ولی نظرم اینه
تازه بخش بدترش هم اینه که اگه پول رو قطع کنی همه میزارن میرن و هیچکی نمیاد دیگه تو انجمن

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به هر حال اینم یکی از روشهای معروف برای تبلیغ یک وب سایت هست. در نظر داشته باشین که شخصی بخواد چند تا بنر در چند سایت معروف بده و کلی هزینه کنه! آیا جوابی که برای شناساندن و معرفی سایتش میگیره از این بهتر خواهد بود؟

در اینکار تدابیری اندیشیده شده که انشالله نتیجه بده . اگر هم دیدم فوروم داره به بیراهه میره این حقو برای خودم قائل هستم که از ادامه همکاری چنین افرادی که فقط برای رسیدن به حد نصاب همکاری میکنن ، جلوگیری کنم .

البته حالت خوش بینانه تری هم میشه نگاه کرد! و اونم به این صورت که شما هم عضو بشین و به شکلی درست که مناسب میدانین با من همکاری کنین. ;)

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sascovach :
تازه بخش بدترش هم اینه که اگه پول رو قطع کنی همه میزارن میرن و هیچکی نمیاد دیگه تو انجمن

دوست عزیز مگه پرشین تولز به شما پول داده تا حالا؟ شما به میل شخصی خودت اینجا کار کردی و کاربر فعال شدی . حالا اگه برو بچز پرشین تولز برای تشویق شما یه چیزی هم به شما میدادن! شما بدت می اومد و یا نه از اینکه اونا برای سایتشون ارزش قائل بودن و برای راه اندازی و شناخته شدن آن هزینه می کنن خوشحال می شد؟

موفق باشید ;)

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از mahyar2020 :
اقا هم اسم من هم استاني من
ايشون تو زرتاك سيستم تبليغاتي كه داشتن ومن هم عضو بودم پول به من دادن
حيف كه بست ايشالا سيستم تبليغاتي جديدشو راه مي اندازد;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من عضو شدم اما ایمیل تائیدیه برام نمیاد :(

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از faras :
دوست عزیز مگه پرشین تولز به شما پول داده تا حالا؟ شما به میل شخصی خودت اینجا کار کردی و کاربر فعال شدی . حالا اگه برو بچز پرشین تولز برای تشویق شما یه چیزی هم به شما میدادن! شما بدت می اومد و یا نه از اینکه اونا برای سایتشون ارزش قائل بودن و برای راه اندازی و شناخته شدن آن هزینه می کنن خوشحال می شد؟

موفق باشید ;)
نه خوب نمیگم که طرحه بدیه
ولی خوب باید انجمن رو یه جوری پیش ببری که اگه جایزه رو هم حضف کردی یه زمانی جذابیتش به اندازه ای باشه که افراد ول نکنن برن
اگه همه عادت به پول کنن معلومه چی میشه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اين فروم براي من مشكل داره با اي اس پي من مثل اينكه مشكل داره يه بار مياد يه بار نمياد:blink: :wacko:

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Shahed :
من عضو شدم اما ایمیل تائیدیه برام نمیاد :(

اون قسمت اسپم ایمیلت رو نگاه کن . احتمالا رفته اونجا;)

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sascovach :
نه خوب نمیگم که طرحه بدیه
ولی خوب باید انجمن رو یه جوری پیش ببری که اگه جایزه رو هم حضف کردی یه زمانی جذابیتش به اندازه ای باشه که افراد ول نکنن برن
اگه همه عادت به پول کنن معلومه چی میشه

سعی میکنیم به کمک دوستانی چون شما چنین کنیم ;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از faras :
اون قسمت اسپم ایمیلت رو نگاه کن . احتمالا رفته اونجا;)
نه والا ! نرسیده اصلا ! چند بار هم درخواست ارسال مجدد دادم ولی نمیرسه
یه لطفی کن برام دستی فعالش کن !

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب اون هزینه ای که واسه تبلیغات می دی رو یک بار می دی .ولی اینو باید همیشه بدی:lol: تازه فکر کنم با این سیستم افرادی هم پیدا بشن که به فکر هک کردن فروم باشن .به هر حال موفق باشی امیدوارم کارت بگیره
در ضمن من الان 7 الی 8 ماهی هست که عضوم ولی 200 تا پست دارم اینم گفتم بد نیست بدونی;)

faras

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به تجربه ای که در یک روز از چند نفر عضو بدست آوردم به این نتیجه رسیدم که اینکار جواب نمیده . چون در این مملکت خراب شده هیچ کسی به فکر کار درست نیست و همه دنبال این هستن که با دوز و کلک بالا بیان.

مطالبی که بعضی از این این چند نفر عضو شده نوشتن واقعا مسخره و بسیار خنده دار بود. و فقط به دنبال این بودن که تعداد مطلبشونو بالا ببرن نه اینکه بیان و مطلب درستی بنویسین.

در هر صورت با عذرخواهی از دوستانی که بسیار منطقی همکاری میکردند من این فکر مسخره رو بی خیال میشم چونکه در اینجا جواب نمیده ...:wacko:

بالا