• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عضویت در neobux و کسب سود و جایزه

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام

من که تو این سایتهای کلیکی سرم کلاه رفته هم ایرانی هم خارجی ولی بالاخره بعد از تحقیقاتی که کردم به یکی از بهترین سایتهای کسب درامد رسیدم

اولش سخت بود ولی دیگه یواش یواش داره خوب میشه

تو این سایت شما علاوه بر پول در اوردن با کلیک روی تبلیغاتی که روزانه بهتون میده که با کلیک روشون میتونید 1 سنت به دست بیارید میتونید با زیر مجموعه گیری و انجام دادن mini job هایی تو سایت هست درامدتونو بیشتر هم بکنید

اگر دوست داشتید از طریق کلیک روی عکس زیر زیر مجموعه من بشید و اگر فعال بودید در اخر ماه من هم بهتون جایزه میدم

برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ من بروید

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
شاهکار پی تی سی جهان اولین و برترین
نئو باکس شاید اقراق نباشه اگه بگم این سایت یکی از بهترین شاهکارهای تجارت الکترونیک در دنیاست.یک پی تی سی ماندگار و جهانی که اعتبار ان در دنیا زبان زد خاص و عام است.شاید از خودتون بپرسید چه دلیلی داره که اینقدر از یک سایت خارجی بخوام تعریف کنم؟مهمترین دلیلش میتونه این باشه که این سایت با وجود تمام مشکلات خیلی خوب داره با ایرانی ها همکاری میکنه و به دلار پول میده.
دوستان به هیچ عنوان الکی تو این سایت عضو نشید این یک کار واقعا جدی و با درآمد عالی.در ابتدا مثل همه سایتها درامد شما کم اما رفته رفته با فعالیت شما و تبلیغ لینکی که سایت به شما میده میتونید زیر مجموعه گیری کنید.این سایت پنلهای عالی زیادی داره به طوری که شما بعد یک مدتی حتی اگه زیر مجموعه مستقیم هم نداشته باشید میتونید در ابتدا و با مبلغ بسیار کمی که نتیجه کلیک های خودتونه زیر مجموعه بگیرید.این مبلغ فقط 0.6$.یکی از اون چیزهایی که کار این سایتو سخت کرده فقط اینه که با دوتا بانک اینترنتی که ایرانو تحریم کردن کار میکنه پی پال و پی زا یا همون آلرت پای سابق.مسئله اصلی اینجاست شما فقط حتی با کار کردن تو همین یک سایت و گرفت زیر مجموعه میتونید حقیقتا به یک درآمد عالی برسید.
ورود به سایت و عضویت سریع

توضیحات بیشتر

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوست عزیزی که با نام کاربری sib24 در سایت معتبر
neobux عضو شدن.این فرصت بسیار مناسبی برای کسب درامد است.این سایت نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا اولین است روشهای کسب درآمد در آن بسیار متفاوت است.روشهای متعددی برای ارتقاء مالی شما دارد.امروز همه در نئو باکس فعالیت میکنند و کسب درامد مناسبی دارند.
شما میتونید با من در ارتباط باشید اطلاعات مناسبی از این سایت دارم که در اختیار شما قرار میدم.

بالا