• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عطر زنانه Nina Ricci Ricci Dancing Ribbone

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام
یک ادکلن زنانه/دخترانه Nina Ricci Ricci Dancing Ribbone دارم که میخوام بفروشم.
کارتن باز هست، ولی فقط چند بار برای تست اسپری شده(در عکس ها مشخص هست که شیشه پره!)

مشاهده پیوست 110108
مشاهده پیوست 110107
(دوستان این دو عکس، از یک ادکلن هست!!! از نمای مختلف کارتنش عکس گرفتن!)

80 میلی لیتر هست
بوش ملایم و شیرین هست
از نوع Eau De Parfum هست

قیمت پایه 120 تومن.

قیمت جدید 110 هزار تومان!
(فروشگاه چاره، 50 میل این ادکلن نوع Eau De Toilette رو داره 90 میده! مال من هم 80 میل هست هم Eau De Parfum هست! اگه در بازار اصلش رو پیدا کنید باید قیمتش بالای 170 180 باشه!)
فروشگاه هایی که ادعا دارند اصل این ادکلن رو دارند و قیمت هم 60 70 تومنه، یک بار شیشه رو تکون بدید، محلول داخل شیشه شدیدا کف میکنه و زمان زیادی طول میکشه تا به حالت اول برگرده! در حالی که اگه اصل باشه، باید در عرض 2 3 ثانیه محلول کاملا به حالت اولش برگرده و هیچ کفی باقی نمونه)

Last edited:

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
فروشگاه هایی که ادعا دارند اصل این ادکلن رو دارند و قیمت هم 60 70 تومنه، یک بار شیشه رو تکون بدید، محلول داخل شیشه شدیدا کف میکنه و زمان زیادی طول میکشه تا به حالت اول برگرده! در حالی که اگه اصل باشه، باید در عرض 2 3 ثانیه محلول کاملا به حالت اولش برگرده و هیچ کفی باقی نمونه)
فکر کنم کاملا برعکس گفتین:D
آپ

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
فکر کنم کاملا برعکس گفتین:D
آپ

عزیز احتمالا شما هم یکی از همین ادکلن های تقلبی رو به اسم اصل خریدید;)

این ادکلن هایی که کف میکنند ارزشون حداکثر 10 15 هزار تومن هست! همین حالا در اکثر خیابون های شهر ما، در کنار خیابون به قیمت 10 15 هزار این ادکلن هارو میفروشن که شدیدا کف میکنند!(البته بماند که بیشتر فروشنده ها همین ادکلن هارو به نام اصل میفروشن!)
ادکلی که با فرمول درست و حسابی ساخته بشه، نباید کف بکنه! اگه هم کف بکنه باید در عرض چند ثانیه دوباره به حالت اول برگرده.

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17

این ادکلن هایی که کف میکنند ارزشون حداکثر 10 15 هزار تومن هست! همین حالا در اکثر خیابون های شهر ما، در کنار خیابون به قیمت 10 15 هزار این ادکلن هارو میفروشن که شدیدا کف میکنند!(البته بماند که بیشتر فروشنده ها همین ادکلن هارو به نام اصل میفروشن!)
ادکلی که با فرمول درست و حسابی ساخته بشه، نباید کف بکنه! اگه هم کف بکنه باید در عرض چند ثانیه دوباره به حالت اول برگرده.
دادش من همین الان بالای 30 تا ادکلن دارم. البته شاید 30 تاشون تقلبی باشن:eek:
به هر حال ببخشید اسپم زدم:D

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
با فروشنده موافقم. ادکلن اصلی باید وقتی تکونش میدی فورا کفش از بین بره. من خودم 2 تا فراری دارم. یکی بلک که جاش شیشه ای نیست و نمیشه فهمید ولی اون یکی رد که دقیقا فورا کفش ناپدید میشه!
بازم ببخشید واسه اسپم دوست عزیز

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
با فروشنده موافقم. ادکلن اصلی باید وقتی تکونش میدی فورا کفش از بین بره. من خودم 2 تا فراری دارم. یکی بلک که جاش شیشه ای نیست و نمیشه فهمید ولی اون یکی رد که دقیقا فورا کفش ناپدید میشه!
بازم ببخشید واسه اسپم دوست عزیز

ممنون بابت تایید!;)

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55

داداش شما کلا معیارات برایه شناسایی مشکل داره.اینجوری همون کاره 5 تومنی رو با 200 تومنی تشخیص نمیدی.به هر حال موفق باشی

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
داداش شما کلا معیارات برایه شناسایی مشکل داره.اینجوری همون کاره 5 تومنی رو با 200 تومنی تشخیص نمیدی.به هر حال موفق باشی

عزیز این یکی از راه ها هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا